Bachelor in music

Yleistä

Ohjelman kuvaus

musiikki rakennus

Musiikki-ohjelma on johtava esittävien taiteiden yliopiston Wisconsin-Green Bay tarjoaa musiikillista koulutusta maadoitettu suorituskyky, historialliset ja kulttuuriset yhteyksissä. Ohjelma tarjoaa musiikin kursseja kaikille yliopiston opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa ymmärrystä ja nauttia musiikin taiteeksi. Tarjoamme kattavan valikoiman kokemuksia, jotka voidaan yksilöidä puitteissa erinomainen taiteet koulutuksen ja mukavuudet monipuolinen yliopisto. Musiikin yhtyeitä ovat avoinna kaikille yliopisto-opiskelijoille, jotka onnistuneesti koe. Suuri musiikillisia elämyksiä ja hienoa musiikkia koulutus alkaa erinomainen tiedekunnan. At UW Green Bay opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella asiantuntijoiden kanssa niiden käyttöä tai ääni. Meidän tiedekunnan ammatillisen muusikkoa luovia taiteilijoita, jotka tekevät opettaa etusijalla.

Koska muusikko edellyttää paitsi lahjakkuutta, halu, ja kovaa työtä, mutta se edellyttää myös ympäristön, jossa voit kehittää musiikillisia kykyjä mahdollisimman täyteen. UW Green Bay Music ohjelma tarjoaa tukevan ympäristön kanssa perusteellisen koulutuksen sinun täytyy onnistua. Täysin akkreditoitu jäsen National Association of Schools of Music (NASM), Musiikki ohjelma tarjoaa kaksi astetta, ammatillinen tutkinto - Bachelor of Music, ja taiteet tutkinnon - Bachelor of Arts. Bachelor of Music in Music Education valmistaa opiskelijoita tulla opettajan ammattiin, Wisconsin DPI lisenssiä saatavilla Pre-K-12 Choral ja Yleinen musiikki, ja Pre-K-12 Instrumentaali ja Yleinen musiikki. Bachelor of Music Performance on ammatillinen tutkinto, joka valmentaa opiskelijoita uran musiikkiesitys tai opiskeluun niiden instrumentti tai lauluääni. Bachelor of Arts tutkinto tarjoaa tutkimus musiikin taiteet puitteet. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat suuria Musiikki osana taiteet ohjelman. Tutkinto voi auttaa opiskelijoita valmistautumaan laajan valikoiman uravaihtoehtoja ja saattaa myös olla tarkoituksenmukaista, että nämä aikovat jatkamaan pitkälle tutkimuksen musiikkia. Tämän kattavan tausta, meidän valmistuneet ovat päätyneet työskentelemään esiintyjinä, opettajat, taide johtajat, yrittäjille ja monet ovat edistäneet heidän koulutuksensa kautta opiskeluun. On myös mahdollista valita Musiikkia kurinpidollinen alaikäinen, joka tarjoaa leveys on monitieteinen suuria. Musiikki alaikäinen voi olla erityisen sopiva opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta musiikkia, mutta jotka aikovat uraa muilla aloilla.

musiikki

Musiikki-ohjelma ylläpitää vahvaa sitoumuksesta lujittaa yhteistyösuhteita paikallisten ja alueellisten yhteisöjen, taiteen järjestöissä ja musiikinopettajat. Musiikki Ohjelma toimii kulttuurinen voimavara Koillis Wisconsin ja ensimmäinen esittely kampuksella tuhansille keskiasteen opiskelijoille. Lisäksi musiikki ohjelma tarjoaa taidekasvatuksen osana UW Green Bay kattava yleissivistys ohjelman ja aikoo jatkossakin edistää yliopiston perinne vahva taiteet koulutuksen.

Sisäänpääsy musiikkiohjelma on riippuvainen suoritettuaan suorituskyvyn koe ja kirjallinen sijoitus tentti musiikin teoriaa ja säveltapailu. Kaikki tulevat opiskelijat, jotka eivät täytä vähimmäisvaatimuksia on suurten yhtiöiden osastolla voidaan hyväksyä ehdollisena. Kuitenkin opiskelijat on poistettava havaitaan puutteita kuluessa ensimmäisen vuoden ylioppilastutkinnon ennen täysin hyväksytty osaksi ohjelmaa. Opiskelijat mistä tahansa akateeminen ohjelma voi osallistua musiikin kurssit ja yhtyeitä, ja soveltaa kokemuksia ja voivat täyttää Yleistä Koulutus vaatimukset tekemällä niin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lue lisää

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Näytä vähemmän