Bachelor in music

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Bachelor of General Studies in Music

Tämä tutkinto antaa opiskelijalle yhdistää toisen opintolinjan jos niin halutaan. Opiskelija voi halutessaan ottaa vähintään 36 tuntia musiikkia tai 18 tuntia musiikkia ja 18 tuntia toiseen kenttään. Tämä tutkinto voi tarjota erinomaisen vaihtoehdon reitti opettaja sertifiointi.

Bachelor of Music Contemporary Worship Ministry

Tämä on kaikkein innovatiivisia ja luovia tutkinnon kirkkomusiikin kaikkialla. Valmistelu muusikkona, opettajana, ministeri, kapellimestari, ja esiintyjä valmistaa opiskelijoita ministeriön paikallisessa seurakunnassa ja jatkoi tutkimus. Tämä käytännöllinen lähestymistapa koulutukseen ylistyksenjohtajat korjaa ongelman, että kirkkomusiikin johtajat kohtaavat kirkoissa tänään.

Bachelor of Music Major Performance

Pitoisuus kitara, urut, piano, tai Voice - Bachelor of Music suorituskyvyssä on tarjolla aloilla ääni, piano, urut ja kitara. Kursseja on tarjolla kirjallisuutta ja kasvatustiedettä, valmentaa opiskelijoita opiskeluun ja opettajan ura.

Bachelor of Music Education - Vocal Sertifiointi

Vocal / Choral Sertifiointi - Musiikin koulutusohjelma on sertifioitu Mississippi Department of Education opetuksessa K-12. Musiikkikasvatus tutkinto kuuluu neljän vuoden opinnoissa sekä raskauskolmanneksen ohjattua opetusta. Kurssit luokkahuoneessa menetelmiä ja ammatillisen koulutuksen valmistaa opiskelijaa uran peruskoulun tai toisen asteen julkisten koulujen opetusta.

Bachelor of Music Major in Music Therapy

William Carey College on akkreditoitu American Music Therapy Association ja tarjoaa yksi vain kaksi musiikkiterapian ohjelmia Mississippi. Kautta vahvan tuen lääketieteen ja kouluyhteisö Etelä Mississippi, opiskelijat saavat laajempaa käytännön kokemusta kuin monet suuret koulut tarjoavat. Musiikkiterapia tutkintoon vaaditaan neljän vuoden harjoitustyö seuraa kuuden kuukauden työharjoittelu johtaa tukikelpoisuuden istua kansallisten tentti johtavat sertifioinnin.

Bachelor of Arts Major in Music

Bachelor of Arts-tutkinnon yhdistyvät tutkimus musiikin vahva taiteet ydin ja ulkopuolella vähäinen.

Bachelor of Music Education: Instrumentaali Sertifiointi

Tämä tutkinto on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita olemaan instrumentaali kasvattajat, bändi johtajat, instrumentaali johtimet ja esiintyjiä. Opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa maksan instrumentaali suorituskykyryhmään ja osallistua erilaisiin instrumentaali yhtyeitä.

Standardit Pääsymaksu

  • Freshmen Täytä hakemus suorittaville tunnustukset - Lähetä teidän 40 dollaria hakemusmaksu - Lähetä omassa virkatoimen tai SAT tulokset - Lähettäkää oman virallisen lukion opintosuoritusote - Lähetä todistaakseen tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko (MMR) rokotukset (on täytynyt yksi MMR ammuttiin kymmenen viime vuoden tai kaksi MPR-laukausta elämäsi aikana.) - Jos olet ottanut college luokkia lukion aikana, soita college ja pyytää heitä lähettää meille virallinen ja lopullinen college transkriptio.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their div ... Lue lisää

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their diverse Näytä vähemmän
Mississippi City , Biloxi + 1 Lisää Vähemmän