Bachelor in Viestintä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Viestintä osasto Mission on kehittää ydinosaamista suullisessa, kirjallisessa ja visuaalisen viestinnän meidän monitieteinen ohjelma. Kaikkien opiskelijoiden pitäisi olla perus osaaminen kaikilla näillä aloilla, jotta niiden vaikuttavuuden parantamiseksi heidän valitsemassaan viestintä painopistealueena. Opiskelijoiden tulisi olla käsitteellinen käsitys suurten viestinnän teorioita ja teknologian vaikutuksesta viestintää.

Hankitut taidot

Valitsemalla tutkimuskohde on tärkeä päätös, koska se muovaa oman ajattelun tyyli ja henkilökohtainen osaaminen loppuelämän. Alla on lueteltu monia taitoja voit tarkentaa ohjelmaan. Jotkut taidot ovat tärkeämpiä tietyillä alueilla painopiste kuin toisissa.

Monitieteinen tutkinto

Viestintä-ohjelma on monitieteinen ja edellyttää voit integroida laajan osaamisen, lähestymistapoja ja teorioita. Vaikka alaikäinen ei vaadita Viestintä suurten yhtiöiden, suosittelemme alaikäinen, joka täydentää opinto kuten Business Administration, julkishallinto, tai viestintä ja Arts.

Oppimistulokset

Perusosaamista

  • Kehitetään visuaalisen viestinnän taitoja ja käsitteitä tasolla aiheellista opiskelijan painopistealue.
  • Kehitetään sanallinen (suullinen) viestintätaidot ja käsitteiden tasolla sopiva opiskelijan painopistealue.
  • Kehitetään kirjallisen viestinnän taitoja ja käsitteitä tasolla sopiva opiskelijan painopistealue.

Kriittinen ajattelu

  • Tietohallinnon kehittäminen taitoja, esimerkiksi etsiminen, arviointi, järjestämiseen ja tietojen esittämisestä aiheellista opiskelijan painopistealue.
  • Kyky suunnitella, valita tarkoituksenmukaisia ​​menetelmiä, tekemään ja raportoimaan viestintä tutkimuksen mukaan standardiprotokollia.
  • Ymmärtäminen oikeudelliset ja eettiset näkökohdat ammatilliseen viestintään.
  • Kyky suunnitella, suunnitella ja arvioida viestintästrategioita aiheellista viestin, viestintäväline / teknologia, ja asiayhteys.

Professional Sovellukset

  • Kyky tehdä yhteistyötä kollegoiden ja asiakkaiden joukkue-pohjaisessa ympäristössä analysoida ongelmia ja suunnittelu ja arvioida ratkaisuja.
  • Kyky koota, järjestää ja esittää salkun ammatillinen viestintä materiaalien tarkoituksenmukaista opiskelijan painopistealue.
  • Kyky tehokkaasti syntetisoida kuvia, tekstiä, ja suullinen viestintä saavuttamiseksi ammatillinen tavoite.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lue lisää

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Näytä vähemmän