Bachelor International Hotel Managementissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

122106_rsz_121986_logo_award-best-innovation-marco-polo.png

Kansainvälisen hotellijohtamisen kandidaatin myötä sinulla on pätevyys hoitaa operatiivisia johtotehtäviä kansainvälisillä hotelli- ja matkailualalla. Näiden kolmen koulunkäynnin aikana Vatelin oppilaat:

 • hankkia alaansa ammatillinen, oikeudellinen, taloudellinen ja perustavanlaatuinen kielellinen tieto;
 • oppia johtamismenetelmiä ja joukkueen johtamistaitoja.

Nämä tulevat kansainvälisen vieraanvaraisuuden johtajat käsittelevät konkreettista ja operatiivista ammatillista todellisuutta koko opetussuunnitelman sisällä:

 • Heillä on todellisia asiakkaita Vatelin ravintoloissa ja sovellushotelleissa.
 • Vanhemmat opiskelijat hallitsevat käytännön sovellusviikkojen aikana nuorempia: kaikki toimivat yhdessä todellisissa hallinto-olosuhteissa.
 • He parantavat taitojaan harjoittelujaksossaan.
 • Heidän kurssejaan antavat professorit sekä vieraanvaraisuuden ja matkailualan ammattilaiset.

Opetuskonseptimme juuret ovat ammatin todellisuuksissa

Kansainvälisen vieraanvaraisuusalan operatiivisten johtajien ja johtajien kouluttaminen, jotka pystyvät työskentelemään kilpailukykyisessä ja kosmopoliittisessa ympäristössä, perustuu tietysti liiketalouden opintoihin: markkinointi, henkilöstöhallinto, hallinto ja talous. Mutta se ei ole kaikki!

Vatelissa uskomme, että täydellinen koulutus vaatii todellisuuden tarkistamisen ammatillisella kentällä. Tämä opetusperiaate on yksi syy siihen, miksi Vatel-tutkintoa arvostetaan niin korkeasti työmarkkinoilla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että on olemassa:

 • Käytännön koulutus sovellusinfrarakenteissa, integroituna täysin Vatel-kouluihin. Nämä sovellushotellit tai ravintolat, jotka palvelevat todellisia asiakkaita, ovat konkreettisia ja operatiivisia koulutuspaikkoja.
 • Ensi käden johtamiskokemus eli vanhemmat opiskelijat johtavat nuorempia opiskelijoita.
 • Oppimisessa osallistuvat oman alansa ammattilaiset.
 • Asteittainen urapolun rakentaminen jokaiselle opiskelijalle.

Johtamisaloittaminen sisältää aina teoriaa ja ammattikokemusta

Marco Polo -ohjelma

Niiden, jotka haluavat uran vieraanvaraisuus- ja matkailualalla, on oltava kansainvälinen ja kulttuurien välinen ulottaminen. Pidä tämä mielessä, Vatel antaa opiskelijoille mahdollisuuden viettää toisen vuoden toisessa Vatel-koulussa, joka sijaitsee missä tahansa maailmassa.122105_rsz_screen_shot_2019-10-01_at_32028_pm.png

3-vuotinen ohjelma

 • Akateeminen kandidaatin vuosi 1: Viikoilla teoreettisia kursseja, joita seuraa viikkojen ammattikokemus sovellusrakenteista heti kampuksella, opiskelijat voivat heti soveltaa oppimiaan hallintaa, markkinointia, henkilöstöresursseja ja ammatillista kulttuuria. Kaikki opiskelijat opiskelevat myös kahta vieraita kieliä, mukaan lukien englanti, mikä on välttämätöntä vieraanvaraisuuden uralle.
 • Harjoittelu Bachelor Year 1: Ensimmäinen koulun valitsema harjoittelu tapahtuu maassa yli 4-5 kuukauden ajan, joko kesällä tai talvella. Työskentelemällä hotellissa koko sesongin ajan, opiskelijat oppivat hallitsemaan perustiedot mutta välttämättömät tehtävät vastaanotossa ja ravintolapalveluissa. Suorittamalla päivittäisen työn, jonka heidän ryhmänsä tekevät, nämä tulevat hotellien johtajat saavat uskottavuuden niiden kanssa, joita he johtavat uransa aikana.
 • Akateeminen kandidaatin vuosi 2: Luokkahuoneessa uudet kurssit, kuten laki ja turistitalous, suorittavat opiskelijoiden opetussuunnitelman. Käytännön sovellusviikkojen aikana opiskelijat aloittavat johtamistyönsä: he ohjaavat ensimmäisen vuoden opiskelijoita, kun taas kolmannen vuoden opiskelijat johtavat heitä . Opiskelija voi hakea myös tekemään 2. vuosi ulkomailla, eri Vatel School, puitteissa Marco Polo -ohjelman, kun tämä on hyväksytty School johtaja.
 • Harjoittelu kandidaatin vuosi 2: Kuten ensimmäisen vuoden tapaan, koulut valitsevat toisen harjoittelujakson. Harjoittelu kestää 5–6 kuukautta, ja sillä on myös operatiivinen ulottuvuus, mutta se tapahtuu vieraassa maassa, mieluiten englanninkielisessä maassa auttaakseen opiskelijoita kehittämään kielitaitojaan ja kulttuurien välisiä ominaisuuksiaan.
 • Akateeminen kandidaatin vuosi 3: Opiskelijat jatkavat taloudellisten, oikeudellisten, taloudellisten ja kielellisten taitojen hankkimista, joita he tarvitsevat johtaessaan hotellia. Konkreettisia tapaustutkimuksia käyttämällä he kehittävät analyyttisiä valmiuksiaan ja päätöksentekoaan. Ammatillisessa kokemuksessaan he johtavat toisen vuoden opiskelijoita ja varmistavat, että he välittävät oikeat viestit ensimmäisen vuoden opiskelijoille.
 • Harjoittelu Bachelor Year 3: Kolmannen vuoden työharjoittelu, joka on operatiivinen ja kestää 5–6 kuukautta, tapahtuu joko Euroopassa tai ulkomailla.

Pääsyvaatimukset

 • Ranskassa: Kypsyystodistus
 • Belgiassa: Toissijaisten opintojen päättymisen todistus
 • Sveitsissä: Maturité
 • Muissa maissa: lukion tutkintotodistus tai vastaavat tasot

Opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa kurssinsa englanniksi: Vaadittava taso englanniksi: TOEFL 550 (80 IBT) tai IELTS 5.5 (akateeminen) saatekirje englanniksi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Vatel Nimes is the Vatel Group’s Main Campus and is the largest Vatel School, with its own 4* Hotel, spa, and student residence, all on campus. Complete and comprehensive courses, which appeal to youn ... Lue lisää

Vatel Nimes is the Vatel Group’s Main Campus and is the largest Vatel School, with its own 4* Hotel, spa, and student residence, all on campus. Complete and comprehensive courses, which appeal to young adults from the entire world: 45 different nationalities of students on-site, who take Vatel courses either in French or in English. Näytä vähemmän