Bachelor - joukkoviestinnän

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

REACH MAAILMA

Nykyään voimme liittää ihmisten kanssa kaikkialla maailmassa hetkessä. Kiitos internetin ja muiden joukkotiedotusvälineiden työkalut, pystymme jakamaan ja vaihtamaan uutisia, mielipiteitä ja tietoa, ideat todellisuuteen, ja jopa saada aikaan myönteisiä muutoksia yhteiskunnalle.

Sanomattakin on selvää, tehokkaan viestinnän massat on voimakas taito, ja opit sen oikein täällä INTI. Valitsemaan uran Journalism, Broadcasting, mainonta, elokuva, PR tai jopa keksiä jokin oma, koska mahdollisuudet ovat rajattomat.

Unelma sitä ja me auttaa sinua tekemään siitä totta.

Teemme sinulle tehokas COMMUNICATOR

Teollisuus altistumisen ja koulutusta

Koe on paras tapa oppia. Työharjoittelun PR virasto, mediaorganisaatio tai yritys kuten Digi Telecommunications, Essence Viestinnän, median Prima tai Creative Juice valmistelee teitä hyvin yritysmaailmaan.

Innovatiivinen oppiminen

Meidän "Ongelmalähtöinen oppiminen" ja "Project-pohjainen oppiminen" lähestymistavat on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään tehokkaita ajattelua. Saat myös käytännön kokemusta meidän state-of-the-art Media ja multimedia Lab.

Global kumppanuudet

Pääsemiseen unelmiesi yliopisto on nyt helpompaa kumppanuuttamme merkittäviä pankkeja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australia, Yhdysvallat, Uusi-Seelanti ja Kanada.

INTI Mediakeskus on varustettu erilaisia ​​palveluja, kuten broadcast äänitysstudio, state-of-the-art videolaitteita, ja editointilaitteeksi videon tuotantoon.

ohjelmat Tarjotaan

  • BA (Hons) Mass Communications, yhteistyössä Hertfordshiren yliopisto, Iso-Britannia
  • Bachelor of Mass Communication (Hons)
  • Diploma in Mass Communication
  • Diploma in Visual Communication
  • Foundation In Arts
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Lue lisää

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Näytä vähemmän
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Lisää Vähemmän