Bachelor of commerce - kansainvälisen liiketoiminnan

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

International Business parhaimmillaan

Ei ole parempaa paikkaa keskittyä koulutukseen kansainvälisen liiketoiminnan kuin The Business School at Humber. Voit kehittää taitoja ja tietoja täytyy raivata uran paitsi monikansallisen yrityksen lisäksi myös nopeatempoisessa pk-yrityksille, ja yritysidea. Meidän ohjelma yhdistää tasapainoinen lähestymistapa opetuksen liiketoimintaa, jossa tapaustutkimuksia, ongelmanratkaisu, mallinnus, ja joissa voimakas keskittyminen markkinointi, talous ja toiminta.

Ohjelmamme

Humber International Business koulutusohjelma auttaa kehittämään tietoja ja taitoja sinun täytyy raivata uran paitsi monikansallisen yrityksen vaan myös ketterä, nopeatempoisessa pienille ja keskisuurille yrityksille, ja yritysidea. Meidän ohjelma yhdistää tasapainoinen lähestymistapa opetuksen liiketoimintaa, jossa tapaustutkimuksia, ongelmanratkaisu, mallinnus, ja joissa voimakas keskittyminen markkinointi, talous ja toiminta.

Vuosina yksi ja kaksi saat käyttöön perustavanlaatuisia liiketoimintakonseptien lukien markkinointi, sähköinen kaupankäynti, talous, kirjanpito, talous, laki, liiketoiminta järjestelmät, henkilöstöjohtaminen ja organisaation käyttäytymistä.

Vuosina kolme ja neljä, voit ottaa erikoiskursseja kansainvälisen liiketoiminnan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saada käytännön taitoja soveltaa hankkeisiin kuten luoda strateginen suunnitelma käynnistää liiketoiminta kansainvälisille markkinoille. Tulet saamaan kokemusta prosessien kehittämiseen ideasta kautta toteutukseen. Lisäksi ohjelmassa on useita leveys kursseja, joiden avulla voit laajentaa tietosi ja etuja ulkopuolisilla alueilla liiketoimintaa.

Sinä myös oppivat kokenut professorit ja verkosto alan ammattilaisia. Voit myös tutustua mahdollisuuden opiskella ulkomailla yhden lukukauden aikana kolmas vuosi.

Opit

Yhteinen Platform Vuodet 1 ja 2

Tämä ohjelma on yksi yhdestätoista Bachelor of Commerce asteen perustuvat yhteiseen kaksi vuotta alustan liiketoiminnan tutkimuksia, antaa opiskelijoille aika niiden erikoisuus. Vuosina yksi ja kaksi, opiskelijat oppivat perusteet liike, kuten kirjanpito, liikejuridiikan, tietojärjestelmät, sähköinen kaupankäynti, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja markkinoinnin. Lopussa vuonna kaksi, opiskelijat tekevät päätöksensä ja viettävät kahden viimeisen vuoden erikoistunut valitsemaansa toimialasta. Katso kaikki astetta yhteistä järjestelmää>

Opetussuunnitelma Highlights (Erikoistuminen vuotta 3 ja 4)

 • Kansainvälinen Pankki ja rahoitus
 • Kansainvälinen logistiikka
 • Integroitu International Marketing Communication
 • Environmental Economics Management
 • Kansainvälinen kauppaoikeus
 • Kansainvälinen myynti strategioita

Harjoittelu

Humber Bachelor of Commerce - International Business-ohjelma sisältää yhden täyden lukukauden (14 viikkoa / 490 tuntia) palkkatyön kesällä välillä kuudennen ja seitsemännen lukukauden. Tämä antaa sinulle käytännön, reaalimaailman kokemus, että työnantajat arvosta. Mainospaikkaan antaa sinulle mahdollisuuden tutustua alan haluat työskennellä kun valmistut. Teemme työnantajien ja meidän alan kumppaneita auttaa löytämään mahdollisuuksia jatkaa.

Meidän tiedekunnan ovat Asiantuntijat

Kokeneet tiedekunnan yhdistettynä alan keskittynyt opetussuunnitelma antaa sinulle taitoja, että työnantajat arvosta. Lisätietoja ongelmanratkaisu, projektinhallinta ja johtamistaitoja, jossa keskitytään erityisesti toimintaan ja markkinointiin.

Uravaihtoehtoja

Globaali liiketoiminta on nopeasti tulossa osa jokaista liiketoimintaa. Vuonna 2007 Kanada viedään $ 440 miljardia kauppatavaraa ja tuodaan $ 394 miljardia dollaria. Koska maailma muuttuu teknologisesti taju ja harjoittavat liiketoimintaa yli etäämmäksi helpottuu, kansainvälinen liiketoiminta jatkaa kasvuaan.

Uramahdollisuuksia:

 • Foreign Investment Consultant
 • Business Development Manager
 • Logistiikkapäällikkö
 • globaalin liiketoiminnan
 • Trade Konsultti
 • tulli Broker
 • International Marketing Manager

Mahdolliset työllistymismahdollisuuksia:

 • Liikepankkien ja valtionobligaatiot
 • Monikansalliset yritykset for Overseas tai pääkonttorin Tehtävät
 • Pienet tai keskisuuret yritykset Business ulkomailla

Pääsyvaatimukset

Voidakseen saada ottamista, sinun on oltava seuraavat:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) tai vastaava, mukaan lukien nämä pakolliset kurssit:
  • Grade 12 Englanti (ENG4U tai vastaava) vähintään 65 prosenttia
  • Grade 12 Matematiikka (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U tai MHF4U tai vastaava) vähintään 60 prosenttia (opiskelijat, joilla ei ole luokan 12U matematiikan tai jotka ovat saavuttaneet asteen alle 60 prosenttia voidaan harkita ottamista. Opiskelija on täytettävä matematiikan vastaavuus kurssin aikana ensimmäisen lukukauden Humber. Muita kurssi maksuja sovelletaan.)
  • Neljä luokka 12 U tai M kursseja lisäksi edellä lueteltuihin
  • Kaiken vähintään keskiarvolla (GPA) 65 prosenttiin

tai

 • Aikuinen opiskelijan asema

tai

 • Korkeakoulussa tai yliopistossa siirtotilan

Kaikki hakijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on täytettävä Humber Englanti Kielitaito Policy.

Valinta: Pääsymaksu valinta perustuu akateemiseen esitettyjä perusteita. Kokous vähimmäisvaatimukset kelpoisuusvaatimukset eivät takaa pääsyä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... Lue lisää

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Näytä vähemmän
Toronto , Fredericton + 1 Lisää Vähemmän