Bachelor of commerce - kirjanpito

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kirjanpito parhaimmillaan

Ei ole parempaa paikkaa keskittyä koulutukseen kirjanpidon kuin The Business School at Humber. Kokeneet tiedekunnan yhdistettynä alan keskittynyt opetussuunnitelma ja tunnettu alan kumppaneita laittaa ohjelma kärkitasoa. Hyötyvät ohjelmasta erityisiä resursseja kuten "Accounting Centre" ja haastava tapaustutkimuksia.

Ohjelmamme

Humber Bachelor of Commerce - Accounting koulutusohjelma auttaa kehittämään taitojaan sovellettu näkökohtia ammattiin. Peruskurssit tarjoavat perusteellisen ymmärtämisen eri liiketoiminta-aloilta sekä niiden tehtäviä ja suhteita. Ylä-vuoden kursseja tarjota entistä perusteellinen tutkimus kirjanpidon. Valinnaisia ​​kursseja saatavilla humanististen, yhteiskuntatieteiden ja luonnontieteiden rikastuttavat ja laajentaa akateemista kokemusta. Ohjelma korostaa kriittistä ajattelua, analyyttisiä taitoja, viestintä ja johtaminen. Tutkimuskohteita ovat myös markkinoinnin, lainsäädännön, talouden, toiminnanohjaus, etiikka, henkilöstöjohtaminen, organisaatiokäyttäytymisestä, laskentatoimen, johdon laskentatoimi, taloushallinnon, verotuksen, tilintarkastuksen, strateginen johtaminen, ja tilastot ja kvantitatiivisen analyysin.

Sinulla on mahdollisuus kouluttaa Humber n state-of-the-art Accounting Centre, jossa voit oppia parhaista käytännöistä kirjanpidossa ja käyttää vakio teollisuuden ohjelmistoja kuten Simply Accounting.

Opit

Yhteinen Platform Vuodet 1 ja 2

Tämä ohjelma on yksi yhdestätoista Bachelor of Commerce asteen perustuvat yhteiseen kaksivuotinen alustan liiketoiminnan tutkimuksia, antaa opiskelijoille aika niiden erikoisuus. Vuosina yksi ja kaksi, opiskelijat oppivat perusteet liike, kuten kirjanpito, liikejuridiikan, tietojärjestelmät, sähköinen kaupankäynti, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja markkinoinnin. Lopussa vuonna kaksi, opiskelijat tekevät päätöksensä ja viettävät kahden viimeisen vuoden erikoistunut valitsemaansa toimialasta.

Opetussuunnitelma Highlights (Erikoistuminen vuotta 3 ja 4)

 • Financial Accounting
 • Johdon laskentatoimi
 • Varainhoito
 • verotus
 • tilintarkastus
 • Strateginen johtaminen
 • Tilastotiedot
 • Kvantitatiivinen analyysi

Harjoittelu

Opiskelija osallistuu yhden pakollisen täynnä lukukauden palkkatyön, 14 viikon / 490 tuntia, syyslukukauden 4. opiskeluvuosi. Opiskelija valita monenlaisia ​​mahdollisuuksia tilintarkastusyhteisöjä, valtion virastot, ei-voittoa järjestöt, suuryrityksiä, pieniä yrityksiä, ja rahoituslaitokset. Opiskelija voi työskennellä työnantajien kirjanpitokäytäntöihin, teollisuudessa (vakuutukset, pankit, valmistus- tai palvelujen tarjonta), voittoa tavoittelemattomat organisaatiot tai kaikilla hallinnon tasoilla. Nämä työnantajat voivat vaihdella suuria monikansallisia pieniin elinkeinonharjoittajia.

Meidän tiedekunta ovat asiantuntijoita

Opit professoreille, jotka ovat reaalimaailman kirjanpidon kokemusta ja ovat aktiivisesti alan. Olitpa analysoidaan tapaustutkimuksen, kuulla vieraspuhujana tai osallistumalla kenttäkäynnin, meidän professorit ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle käytännön, käytännön kirjanpito koulutus auttaa saavuttamaan uran haluat.

Saat tietoja tiedekunnan valtakirjojen tätä ohjelmaa osoitteessa humber.ca/faculty.

Accounting Centre

Kirjanpitolaissa Centre on resurssi kaikille opiskelijoiden kirjanpidon kursseja. Opiskelija tarjota apua oppikirja käsitteitä, kotitehtäviä kysymyksiä ja yleinen käsitys Kurssimateriaalien 1.-6. lukukausi.

Runsaasti Työpaikat

Toronto on yksi Pohjois-Amerikan Top kolme rahoitusmarkkinoiden ja johtava asiantuntijapalvelut aloilla varmuuden, tilintarkastus ja vero. Koska valmistunut Humber n Bachelor of Commerce - Accounting ohjelma voit yhdistää oman esimiehen kirjanpito koulutusta runsaasti työmahdollisuuksia.

Jossa Humber kattava kirjanpidon tutkinto, voit jatkaa uraansa tilintarkastusyhteisöjä, valtion, ei-voittoa tavoittelemattomat järjestöt, suuryrityksiä, pk-yritysten ja rahoituslaitosten kirjanpitäjä, budjetti analyytikko, verotuksen asiantuntija, tilintarkastajan tai rahastonhoitaja. Ehkä olet yrittäjä sydän. Koulutusta saat osoitteessa Humber antaa sinulle taitoja ja itseluottamusta perustaa oman kirjanpitokäytännön tai yrityksen. Se voi myös valmistaa voit jatkaa opintoja laskentatoimen tai siihen liittyvillä aloilla. Se on perusta, jonka avulla voit tehdä mitä haluat.

Uranluontimahdollisuuksia

 • Kirjanpitäjä
 • Talousarvio analyytikko
 • verotus asiantuntija
 • tilintarkastaja
 • RAHASTONHOITAJA

Mahdolliset työllistymismahdollisuuksia

 • Julkinen tilitoimistot
 • Hallitus
 • Ei-voittoa organisaatiot
 • suuryritykset
 • pienyritykset
 • Rahoituslaitokset

Professional Akkreditointi, vahvistaminen ja tunnustukset

Humber Bachelor of Commerce - Accounting täyttää Institute of Chartered Accountants of Ontario (ICAO) kurssin vaatimukset. Samoin Humber Bachelor of Commerce - Accounting täyttää valmistuneet kirjoittaa Certified laskentatoimi (CMA) Ontarion valintakokeen. Certified General Accountants (CGA) Ontarion vaatii valmistuneet Humber Bachelor of Commerce - Kirjanpito ilmoittautua ylimääräisiä CGA-kursseja osana jäsenyyden vaatimuksia. Kaikki ammatti kirjanpitoyhdistykset ovat riippumattomia Humber, kaikilla on lisävaatimuksia jäsenyyden jälkeen tilalla aste, ja kaikki voivat muuttaa vaatimuksia milloin tahansa.

Pääsyvaatimukset

Voidakseen saada ottamista, sinun on oltava seuraavat:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) tai vastaava, mukaan lukien nämä pakolliset kurssit:
  • Grade 12 Englanti (ENG4U tai vastaava) vähintään 65 prosenttia
  • Grade 12 Matematiikka (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U tai MHF4U tai vastaava) vähintään 60 prosenttia (opiskelijat, joilla ei ole luokan 12U matematiikan tai jotka ovat saavuttaneet asteen alle 60 prosenttia voidaan harkita ottamista. Opiskelija on täytettävä matematiikan vastaavuus kurssin aikana ensimmäisen lukukauden Humber. Muita kurssi maksuja sovelletaan.)
  • Neljä luokka 12 U tai M kursseja lisäksi edellä lueteltuihin
  • Kaiken vähintään keskiarvolla (GPA) 65 prosenttiin

tai

 • Aikuinen opiskelijan asema

tai

 • Korkeakoulussa tai yliopistossa siirtotilan

Kaikki hakijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on täytettävä Humber Englanti Kielitaito Policy.

Valinta: Pääsymaksu valinta perustuu akateemiseen esitettyjä perusteita. Kokous vähimmäisvaatimukset kelpoisuusvaatimukset eivät takaa pääsyä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... Lue lisää

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Näytä vähemmän
Toronto , Fredericton + 1 Lisää Vähemmän