Bachelor of Fine Arts (elokuva ja televisio) (aateliset)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor of Fine Arts (elokuva ja televisio) (Honours)

Bachelor of Fine Arts honours ohjelma tarjoaa mahdollisuuden sinulle, ohjauksessa esimiehesi, harjoittaa itsenäistä tutkimusta valitsemallaan alalla taiteellista käytäntöä. Vuoden aikana tuotat suuren luovaa työtä, tai teossarja, ja liittyvän tutkimuksen paperi. Tietenkin myös tutustuttaa käytännössä johtamiin tutkimuksen taitoja ja kehittää omia valmiuksia suunnitella, määrittää ja hallita suurhanke. Ohjelma tarjoaa suoran väylän korkeamman tutkimuksen tutkinto sekä varustaminen voit työskennellä ammatillinen harjoitellaan taiteilijana valitsemasi erikoisalalla.

Bachelor of Fine Arts (elokuva ja televisio) (Honours) on opiskelijoille, jotka ovat saavuttaneet korkean tuloksia suorittaville tutkinto elokuva ja televisio, joko Victorian College of Arts tai toinen toimielin, ja jotka haluavat laajentaa toimintaansa ja kehittää niiden tutkimuksen kykyä.Se on vuoden mittainen ohjelma, joka esittelee luovia ja teoreettisen tutkimuksen taitoja ja menetelmiä.

Kurssilla voit kirjoittaa, ohjaa ja muokata sisältöä ja innovatiivinen lyhyt elokuva ohjelmaa tai erikoistua elokuvan veneet, kuten kuvaus, tuotanto, tuotannonohjaus, näyttelijä suuntaan, ääni, käsikirjoittaminen tai muokkaamalla. Opiskelijat jälkeen Jonkin näistä poluista myös tuottaa itseohjautuvaa vähäiset tutkimus tutkielma.


Kesto:

  • 1 vuosi kokopäiväisesti.
  • Kurssi ei voida ottaa osa-aikaisesti.
  • 100 opintopistettä


Campus:

  • Southbank


Entry:

  • Lukukausi 1 vain.
  • Ei vuoden puolivälissä tulon.
  • Onnistunut kantajat eivät voi lykätä kurssin.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Victorian College of the Arts brings together an extensive range of creative disciplines including Art, Dance, Theatre, Film and Television, Contemporary Music, Music Theatre, Production, Communit ... Lue lisää

The Victorian College of the Arts brings together an extensive range of creative disciplines including Art, Dance, Theatre, Film and Television, Contemporary Music, Music Theatre, Production, Community Cultural Development and Indigenous Arts Management. Näytä vähemmän