Bachelor of Fine Arts - Kuvataide

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Bachelor of Fine Arts - Taide

&nbsp

Tärkeimmät kurssit taide suuria avulla voit tutustua median ja käytäntöjä piirustus, maalaus, taidegrafiikka ja kuvanveisto. Tiedekunnan jäsenet edustavat erilaisia ​​taustoja ja tarjoavat monenlaisia ​​taitoja, tietoja ja lausunto. Kautta ohjausta, käytännön, ja keskustelua, alatte muodostaa ja jäsentää tietoisuus historiallista ja käsitteellistä juuret työsi. Voit kehittää teknisiä ja kriittistä osaamista ja edetä pitkälle tasoja itsenäinen opiskelu.


Lisäksi valitsemasi tutkimuskohde, sinulla on mahdollisuus ottaa muita kursseja, tutkia monipuolisesti kuvataidetta huolenaiheita tieteidenvälinen lähestymistapa. Ylimmällä tasolla, nämä kurssit myös antaa sinulle mahdollisuuden harjoittelupaikkoja gallerioissa, museoissa ja taiteilija-run keskuksia.


Tutkinnon NSCAD Fine Art suuret menestyvät studio taiteilijoita, galleria ylläpitäjät, elokuva / teatteri lavastajat, kuvittajia, ammatillinen taidegraafikot ja taiteen kirjailijoita. Monet jatkamaan opintoja ja tulla kriitikot, kuraattorit, arkkitehdit, galleria ja museo arkistoijat, ja college / yliopisto professorit.

Viimeksi päivitetty Huhti 2013

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Yksi Kanadan vanhin itsenäinen kulttuurilaitosten, NSCAD yliopisto edelleen pidettävä pääasiallisena keskus koulutuksen ja tutkimuksen visuaalisen kulttuurin Pohjois-Amerikassa. Osa meidän valitus on ... Lue lisää

Yksi Kanadan vanhin itsenäinen kulttuurilaitosten, NSCAD yliopisto edelleen pidettävä pääasiallisena keskus koulutuksen ja tutkimuksen visuaalisen kulttuurin Pohjois-Amerikassa. Osa meidän valitus on aina läsnä suhde vanhasta uuteen, ja meidän kätevällä paikalla keskustan sydämessä Halifax ranta-alueella. Takana Victorian julkisivut meidän pääkampuksella ja Akatemian rakentaminen - molemmat auki 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa - opiskelijat luovat joitakin kaikkein uusinta kuvia ja esineitä tehdään kaikkialla mantereella. Kun kokeellinen säätiö vuoden opiskelijat vähitellen keskittyä tullakseen asiantuntijoita jostakin taide, käsityö, muotoilu tai historiallinen ja kriittinen tutkimuksia. He ovat koulutettuja ajatella kriittisesti, tasapainottaa akateemisen ongelmia käytännön huolenaiheita studiossa, ja tutkia miten kuvataiteen antavat merkityksen sekä yksilön ja yhteisön elämään. NSCAD yliopisto edistää lähellä luova välisiä suhteita taiteilijat, suunnittelijat, tutkijat ja julkinen, ja ottaa johtajuutta vastuuta alueellisten, kansallisten ja kansainvälisen taiteen yhteisöjä. Valmistuneista mennä liittyä joukkoon mielenkiintoisimmista ja taiteilijoille heidän sukupolvien. Koska yliopisto on ottanut käyttöön uuden vuosisadan, se rakentuu vahvuuksia historiansa, ylläpitää ja tehostaa perinteisiä taidekäsityön kun hyödyntämällä monia uusia teknologioita maailman muokkaamisessa ja ihmisten välistä vuorovaikutusta. Merkittävää laajentamista meneillään pian tehdä NSCAD Kanadan suurin keskus jatko-ohjelmia kuvataiteen. Uskomme seuraava vaihe nykyaikaa kuvataiteen on alkanut, ja se on meidän täysi aikomus osallistua sen muodostumista. Asioita tapahtuu niiden takana viktoriaaninen julkisivut. Meidän tiedekunnan, opiskelijoiden ja alumnien ovat ytimessä orastavaa alan ideoita, löytö jatkuvasti niiden ulottuvilla. Näytä vähemmän
Halifaxin kunta , Hamilton + 1 Lisää Vähemmän