Bachelor of Science in Business Administration (bs ba)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor of Science in Business Administration-tutkinnon vaatii suoritettuaan 120 lukukausi tuntia, mukaan lukien (1) ohjelma opinnot; (2) Business Administration Core; ja (3) yksi viidestä painopistealueita alla. Jotta ansaita tämän verran, opiskelijat ovat myös velvollisia pitämään kumulatiivinen luokan keskimäärin vähintään 2,25 (C) kaikille kursseja Business.

Business Administration ydin koostuu perehdyttämiskoulutukseen kaikkien suurten yritysten tieteenalojen opetetaan Concord yliopistossa. Sen tarkoituksena on tarjota kokonaisvaltainen käsitys laaja kirjo kentät liiketalouden ja pohjan erikoistunut tutkimus opiskelijan valitsema painopistealue.

Tavoitteena kirjanpito on antaa koulutusta harjoittaa erilaisia ​​kirjanpito-ja uraa. Opetussuunnitelma sisältää altistuminen kuvaileva ja analyyttinen hyödyllisiä tietoja liiketoiminnan päätöksentekoprosessiin.

Hallinnollisten järjestelmien painopistealueena tarjoaa opetusta teoriassa ja taitoja toimia ja onnistuneesti nykyinen toimistoympäristöön sekä joustavuutta sopeutua tuleviin toimistoympäristöön kuin teknologia muuttaa. Opiskelijat valmiiksi ohjelman työllistyvät usein tukipalvelut, kuten hallinto, palkkahallinnon, tiedot ja tietojen käsittelyä tiedonhallinta; materiaalit aikataulutus ja jakelu; Konferenssin suunnittelu ja matkailu; asiakirjahallinnon, televiestinnän hallinta ja turvallisuus.

Tavoitteena rahoituksen painopistealueena on valmentaa opiskelijoita etsivät uramahdollisuuksista alueilla yritysrahoituksen, investointien hallinta, ja hallinta rahoituslaitosten. Kurinalaisuutta tietenkin työtä ja määrällinen taitoja korostuu. Opiskelijat valmiiksi ohjelman saavat riittävästi altistuksen sekä rahoituksen teorian ja politiikan olennainen uran kasvun hienostunut ja kilpailuympäristön kannalta pieni tai suuri rahoituslaitosten.

Hallinta painopistealue tarjoaa opiskelijoille kokonaisvaltainen käsitys periaatteita, prosesseja ja käytäntöjä johtamiseen osallistuvien ihmisten ja organisaatioiden. Opiskelijat täyttämällä tämä ohjelma opinto tyypillisesti työllisyyden turvaamiseen monenlaisia ​​liiketoiminnan uraa, jotka vaihtelevat johdon pienyritysten työllisyyden suurissa organisaatioissa kaikenlaisten.

Markkinoinnin painopistealue on suunniteltu tarjoamaan opiskelijalle yleisen liiketoiminnan koulutusta, jonka tavoitteena on kehittää uraa markkinoinnin. Markkinointi koostuu lukuisia toimia, jotka viittaavat tavaroiden ja palvelujen kuluttaja tai teollisen käyttäjän. Opetussuunnitelma painotetaan ammatillista valmistautumista kehittää markkinoinnin strategiat ja hallinta markkinoinnin. Laaja-alainen mahdollisuudet ovat käytettävissä markkinoinnin opiskelijoille kaikentyyppisissä ja koot voittoa ja ei-voittoa tavoittelemattomat järjestöt kuten vähittäiskaupassa, tukkukauppaa, palvelu virastot, terveydenhuollon organisaatioiden, koulutusyksiköiden ja valtion laitokset. Markkinoinnin painopistealue tarjoaa opiskelijoille kattavan altistuminen uravaihtoehtoja sisällä monet haarat markkinointi, mukaan lukien: mainonta, myynnin, markkinoinnin hallintaa, vähittäiskauppa, markkinointitutkimus, ja tuotehallinta.

Jokainen opiskelija on määritetty Division akateeminen neuvonantaja, joka on valmiina vastaamaan kysymyksiin, antaa ohjeita kurssitarjontaa, auttaa tavoitteiden asettamisessa, ja auttaa opiskelijoita tekemään asiantunteva uravalintoja. Opiskelijat tapaavat tiedekunnan akateemisten neuvonantajien suunnitella akateemisen aikataulutus, ja neuvonantajat allekirjoittaa kaikki rekisteröinnin ja muutoksen aikataulusta muotoja. Opiskelijoita kannustetaan tavata neuvonantajien säännöllisesti keskustelemaan akateemista edistymistä, ura sijoitus, ja erityistarpeita.

Viimeksi päivitetty Maalis 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Founded in 1872 Concord University provides rigorous programs which prepare students to pursue various graduate study and career options and to assume leadership and professional roles in a multicultu ... Lue lisää

Founded in 1872 Concord University provides rigorous programs which prepare students to pursue various graduate study and career options and to assume leadership and professional roles in a multicultural society. While we incorporate a variety of educational methodologies/technologies, our size and the caring dedication of our faculty, staff and administration are the principal assurances of a quality educational opportunity at Concord University. Näytä vähemmän