Bachelor of Science in ydintekniikan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Nuclear Engineering

Syyskuussa 2002 South Carolina State University (SC State University) yhteistyössä University of Wisconsin-Madison (UWM) sai hyväksynnän South Carolina komission Higher Education tarjota Alempi of Science Degree in Nuclear Engineering. Tämä sopimus oli ainutlaatuinen lähestymistapa ja ensimmäinen laatuaan alussa ydinvoiman renessanssin. Tämä sopimus aloitettiin, koska tarve laajentaa vähemmistöjen osallisuutta kaikilla tasoilla ydinenergian tutkimus, kehittäminen ja tuotanto. Tällä hetkellä, Nuclear Engineering Program (NEP) on yhteistyössä kaikkien osapuolten kanssa North Carolina State University (NC State) ja UWM. Näiden sopimusten nojalla, opiskelijoiden ydintekniikan ohjelma täydentää toisella puoliskolla niiden vuotenaan joko UWM tai NC State University voidakseen täyttää kaikki vaatimukset saadakseen Alempi of Science Degree in Nuclear Engineering (myönnetty SC State University).

Ohjelma alkoi viisi (5) opiskelijat ja kasvoi yli 55 opiskelijaa (tällä hetkellä). Kuten toukokuussa 2013 NEP on myöntänyt 27 kandidaatin tutkinnot Nuclear Engineering. Koska sen menestys, SC State Nuclear Engineering Program saavuttaa Engineering akkreditointi komissio ABETin akkreditoinnin vuonna 2008 (taannehtivasti 2005). Se on ainoa ylioppilas Nuclear Engineering ohjelma osavaltiossa Etelä-Carolinassa. Ohjelma on akkreditoitu Engineering akkreditointi komissio ABET; http://www.abet.org, ja se on ainoa Nuclear Engineering ohjelma HBCU.

SC State Nuclear Engineering Program on herättänyt ja säilyttää pysyvä ja erittäin päteviä tiedekunnan osattava opettaa kaikki Nuclear Engineering kursseja tarjotaan SC valtion ja meidän Yhteistyökorkeakoulujen (UWM & NC State). Ohjelma on pysyvä ydin tiedekunnan koostuu kolmesta Ph.Ds, jotka kaikki ovat Nuclear Engineering. Pysyvä tiedekunnan tuo yli 40 vuotta yhdistettyjen opetus ja koulutus kokemus ja yli 40 yhdistetyn vuoden teollinen kokemus.

  • SC State Nuclear Engineering Program rakennettu ja toimii kiitettyä, state-of-the-art Säteily opetusta laboratoriossa.
  • SC State Nuclear Engineering Program rakennettu state-of-the-art Environmental radiokemian laboratorio.
  • SC State Nuclear Engineering Program on muodostettu kumppanuuksia teollisuuden ja liittovaltion virastojen apurahoja ja tutkimuksen tukeminen.
  • Nuclear Engineering Program houkuttelee ansioituneita ja näkyvästi vieras ydinvoiman insinöörien, mukaan lukien kaksi presidentit American Nuclear Society, alivaltiosihteeri ja Associate apulaisulkoministeri Department of Energy, ja komissaari Nuclear Regulatory Commission.
  • SC State Nuclear Engineering Program on perustanut tunnustettu tavoittamisohjelmia (Summer Nuclear Science Institutes) lukiolaisten ja opinto-ohjaajille Kaakkois alueella. Ohjelman menestys rekrytoidaan opiskelijoita SC valtion sisällä varsi ja muiden tieteenalojen. Tähän mennessä meillä on ollut yli 100 opiskelija osallistujat Institutes (2008-2012). Ulos 30 + opiskelija osallistujat, jotka tällä hetkellä kirjoilla korkeakoulussa tai yliopistossa, 10 osallistujaa tällä hetkellä kirjoilla SC State University.

Nuclear Engineering Program Missio

Tehtävänä Nuclear Engineering-ohjelma, joka tukee yliopiston tehtävänä ja College on tuottaa insinöörejä, jotka ovat korkeasti koulutettuja, osaavia ja hyvin valmisteltu aloilla ydin- ja säteily- Engineering, syöttää ammatillisen uran julkisella ja yksityisellä sektorilla ja opiskelemaan ulkopuolella ylioppilastutkinnon taso ammatillinen tai tutkijakoulu.

Ohjelman Koulutuksen tavoitteet

  • Kouluttaa ydinvoima insinöörejä, jotka ovat erittäin kysyttyjä ydin- ja siihen liittyvillä aloilla.
  • Kouluttaa ydinvoima insinöörit, jotka voivat edetä jatko-opintoihin.
  • Kouluttaa opiskelijoille, jotka ovat viestintä ja ongelmanratkaisutaidot menestyä ammattilaisten tahansa ympäristössä (yksilöinä ryhmissä tai johtotehtävissä).
  • Tuottaa opiskelijoille, jotka ovat tietoisia heidän toimintansa vaikutuksista kuten insinöörit valtakunnassa eettisiä, ympäristö-, yhteiskunnalliset, oikeudelliset ja maailmanlaajuisiin ongelmiin.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

South Carolina State University has maintained a legacy of excellence in education. We have been home to generations of scholars and leaders in business, military service, government, athletics, educa ... Lue lisää

South Carolina State University has maintained a legacy of excellence in education. We have been home to generations of scholars and leaders in business, military service, government, athletics, education, medicine, science, engineering technology and more. Näytä vähemmän