Bachelor Psykologian

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor Psykologian

Jos olet kuten useimmat ihmiset, olet katseli maailmaa ympärilläsi ja pohtinut, mitä tekee ihmisten rasti. Psykologia on tieteellinen tutkimus aivojen, mielen ja käyttäytyminen. Psykologit käyttää tieteellistä menetelmää vastata monia kysymyksiä, kuten: Miksi huumeet ja alkoholi niin koukuttava? Voivatko geenit määrittää, kuinka älykäs olemme, onko meillä kehittää skitsofrenia, tai kuinka me äänestää seuraavissa presidentinvaaleissa? Mitä tapahtuu aivoissa kun nukumme ja unelma?

Major, Minor, ja tieteidenvälistä Majors

Opiskelijat voivat pääaineenaan psykologia, sivuaineena psykologia, tai suuria kahdella tieteidenvälistä suurta yhtiötä: Biology-psykologia tai psykologia-sosiologia.

Yleiskuvan tärkeimmistä

Psykologia suuret yhtiöt saada vahvan perustan tilastoja ja tutkimusmenetelmiä sekä seuraavilla aloilla: biologinen, kognitiivinen, oppiminen, sosiaaliset, kehitykseen ja kliinisen psykologian. Katso college esitteestä parhaiten ajan tasalla olevaa tietoa vaatimuksista suuret.

Erikoistutkija

Psykologia suuret yhtiöt täydellinen joko PY417 (Senior Seminaari: Research in Psychology) tai PY450 (Senior Seminaari: Advanced Topics in Psychology) aikana vuotenaan. Päätyttyä Tietenkin jokainen vanhempi esittelee / hänen tutkimushanke tiedekunnan ja opiskelijoita psykologian Senior konferenssissa. Vuonna PY417 opiskelijat aktiivisesti tutkia omia etujaan tekemällä monimutkainen tutkimushankkeen alusta loppuun, mukaan lukien muodostaen tutkimuskysymys ja hypoteesi, suunnittelu kokeen tai havainnointitutkimuksen, keräämällä ja analysoimalla tietoja, ja esittää havainnot suullisesti ja kirjallisesti. Tämä vaativa mutta palkitseva tehtävä on usein arvokasta kokemusta meidän suuret toimijat joutuvat aikana aikaa BSC. Vuonna PY450 opiskelijat saavat syvällistä otetaan kehittyneen aihe psykologian (esim. väkivalta, media psykologia, psykoterapia). Tämä luokka on melko verrattavissa jatko kurssin muodossa (eli keskustelu-pohjainen) ja sisältöä. Opinnäytetyö tässä luokassa on samanlainen kuin PY417, mutta koska niin monet tutkimus ideat ovat lähes mahdotonta harjoittaa ylioppilas (esim johtamiseen satunnaistetussa kontrolloidussa tutkimuksessa tutkittiin tehoa Zoloft hoidossa vaikea masennus), PY450 tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille ehdottaa tutkimushanke - hankkeita (taivas on rajana!) - mutta ei oikeastaan ​​sitä harjoittavat (hyvin, ainakaan vasta myöhemmin elämässä, kun he saavat NIH monen miljoonan dollarin avustus) .

Viimeksi päivitetty Huhti 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

At Birmingham-Southern College, we’re committed to working within a liberal arts framework to offer you the hands-on experiences you’ll need to succeed—no matter what field you choose. Our unique Janu ... Lue lisää

At Birmingham-Southern College, we’re committed to working within a liberal arts framework to offer you the hands-on experiences you’ll need to succeed—no matter what field you choose. Our unique January Exploration term gives you four weeks of flexibility to pursue your dreams, and our top-notch academic programs will give you the skills to succeed. Näytä vähemmän