Bachelor englanniksi Wells

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Wells suositussa ja kunnioitetussa englanninkielisessä ohjelmassa opiskelija tutkii tekstejä historiallisesta ja kulttuurisesta merkityksestään, kirjoittajan taiteellisen näkemyksen ilmaisemisesta sekä siitä, miten kirjalliset teokset liittyvät omaan elämäänmme. Sinä ja opiskelijat lukevat ja keskustelevat monenlaisia ​​teoksia, klassikoista ja romaaneista runoihin, jotka ovat määritelleet sukupolvia ja aikakausia, vähemmistöjen ja naisten kirjoittajien usein tuntemattomille mutta kulttuurisesti merkittäville teoksille.

Samanaikaisesti opit kehittämään oman äänesi kirjoittajana, sekoittamalla eri tyylejä ymmärtämään, miten kirjoittaa eri tieteenaloihin ja eri tarkoituksiin. Opiskelijoita avustetaan heidän työnsä kehittämisessä ja kannustetaan jatkamaan julkaisumahdollisuuksia opiskelijaryhmien ja ulkopuolisten lehtien kautta. Hyvän kirjoittamisen merkitys ja merkitys opetetaan Wells opetussuunnitelman yli, mikä saa aikaan ilmentävän, yhdistetyn yhteisön.

Wells englantilainen päällikkö tarjoaa kaksi tasapainoista "pitoisuutta", mikä tarkoittaa, että kiinnität kiinnostuksesi joko kirjalliseen analyysiin ja kritiikkiin tai luovaan kirjoittamiseen. Englantilaisen kirjallisuuden oppilaana opit tekstin ja historiallisen analyysin tekniikat, jotka ovat kehittäneet tutkijoiden sukupolvet. ja englantilaisena kirjoituksellisena kirjallisena pääaineena, voit ottaa johdanto- ja edistyneitä luokkia fiktioon, runouteen, luovaan tietokirjallisuuteen tai kirjoittamiseen joukkotiedotusvälineille. Tietenkin, riippumatta keskittymisestäsi, koko opetussuunnitelma on käytettävissä voit tutkia etuja!

Mitä opiskelijat opiskelevat

Wells Englantilaiset opiskelijat opiskelevat klassisia tekstejä sekä ei-kanonisia ja vähemmistötyöntekijöitä seuraavilla luokilla:

  • Amerikkalaisen kirjallisuuden tutkimus
  • Nuoruus ja tiedotusvälineet
  • Maker's Craft: Runon muoto
  • Britannian romaanin kehitys
  • Naiset englantilaisessa renessanssikirjallisuudessa
  • Kirjallisuuden ja elokuvan tutkimukset
  • Kirjoittaminen joukkotiedotusvälineille
  • shakespeare
  • Creative Nonfiction Writing

Erilaisilla "erityisaiheilla" -luokilla Wells professorit esittävät ainutlaatuisia kursseja, jotka liittyvät nykyisiin opiskelijavaihtoihin, esimerkiksi runoutta ja tiedettä, brittiläisiä naispelaajia, ahneutta amerikkalaisessa romaanissa ja nykyaikaisia ​​amerikkalaisia ​​runoilijoita.

Hands-on Learning

Englantilainen Bruce Bennettin professori auttaa usein oppilaita löytämään tilaisuuksia julkaista omia runoutta ja fiktiivisiä esseitä lehdissä, kuten "Healing Muse", ja hän on työskennellyt Foothills Publishingin kanssa tuottamaan harvinaisten opiskelijoiden omaa kerättyä työtä.

Jos haluat osallistua kirjallisuuteen kampukselle aktiiviseen opiskelijatoimitukseen, Wells tarjoaa useita mahdollisuuksia: liity jäseneksi Sycamore ympäristö- ja yhteiskunnallisuuslehti, Onyx-oppilaslehti tai Chronicle-kirjallisuus- ja kuvataidelehti.

Wells englantilaiset opiskelijat ovat harjoittaneet harjoittelua äskettäin Elle-lehden, HarperCollins Publishingin, New Yorkin Frick-referenssikirjaston, New Yorkin valtionarkiston Albanyissä ja muissa muokkaus-, julkaisu- ja painotoimistoissa. Wells on yli 25 kampuksen ulkopuolista opinto-ohjelmaa.

Englantilaiset opiskelijat nauttivat usein englantilaisten englantilaisten opiskelijoiden opiskelusta Bathissa Englannissa tai tutustumalla Espanjan kirjallisuuteen Sevillassa Espanjassa, mutta on monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia valita.

Joka kolmas lukukausi, Vieraileva kirjoittajat -sarja tuo tekijöitä kampukselle lukemaan työstään, antaen opiskelijoille mahdollisuuden puhua kokeneiden kirjoittajien kanssa ja esittää kysymyksiä veneestä ja urasta. Nämä kirjoittajat osallistuvat usein myös työpajaosastoihin vierailun aikana, osallistuvat opiskelijoiden työhön ja tarjoavat neuvoja opiskelijoiden kirjoittajille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on ex ... Lue lisää

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on experiential learning, collaboration and real-world Näytä vähemmän