Bachelor in Aviation Management

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor in Aviation Management

Rekrytointi Fall Semesterille on nyt avattu!


Ilmailuhallinnon erikoistuminen on Deutsche - Lufthansan, joka on yksi Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä. Lufthansa koordinoi kurssisuunnittelua, koulutusta ja harjoittelua ilmailun hallinnan erikoistumiselle.

Lentoliikenteen markkinat ovat viime vuosina kehittyneet valtavasti. Siviili-ilmailuviranomaisen tekemän tutkimuksen perusteella ilmailun hallinnan asiantuntijoiden kysynnän odotetaan kasvavan merkittävästi seuraavien 15 vuoden aikana.

Markkinoiden odotusten täyttämiseksi Rzeszowin University of Information Technology and Management yliopisto (UITM) on räätälöity uuden ilmailun hallinnan alan erikoiskurssiin, joka tarjoaa mahdollisuuden hankkia ilmailun hallinnan osaamista keskittymällä erityisesti lentoasema ja lentoyhtiö, käsittely ja toiminta. UITM on tämän kurssin edelläkävijä Puolassa ja vain neljäs Eurooppa-yliopisto, joka tarjoaa tällaisen yksityiskohtaisen kurssin ilmailun hallinnasta.

Kaikki ilmailun koulutuskurssit järjestetään englanniksi. Ensimmäisen vuoden aikana opiskelijamme saavat perusteellisen tietämyksen eri aiheista, joilla on suora tai epäsuora käyttö Ilmailuteollisuudessa. Erikoismodulit alkavat 3. lukukaudesta. Opettajamme ovat kansainvälisiä asiantuntijoita - harjoittajia, joiden päivittäinen työ liittyy lentoliikenteen markkinoihin. Heidän valtava kokemus näkyy opetuksen laadussa.

Aviation management -opintojen aikana opiskelija tuntee kursseja, kuten Ilmailuhallinto ja -politiikka, ilmailulaki ja -organisaatiot, lentoyhtiöiden verkonhallinta, lentoasemanhallinta, ilmakuljetusten hallinta ja lennonvarmistus.


Miksi valita kurssi?

Aviation Management erikoisuus on enemmän käytännönläheistä. Kurssien suunnittelussa ja kehityksessä sisällytimme parhaita eurooppalaisia ​​käytäntöjä koulutukseen ja yritysyhteistyöhön. Opiskelijat oppivat erilaisia ​​kurssimoduuleja useilla tapaustutkimuksilla, jotka antavat heille mahdollisuuden hyödyntää luentojensa aikana hankittuja teoreettisia tietoja. Oppiminen tällä tavalla kasvattaa kykyään ottaa kriittinen lähestymistapa eri asioihin, ajattelemaan luovasti ja käyttämään parhaita työkaluja ja taloudellisia indikaattoreita tietyn ongelman ratkaisemiseksi. Opiskelijat osallistuvat myös päätöksentekoon, jossa he tekevät päätöksiä ja ratkaisevat lentoyhtiöiden johtajille tyypillisiä ongelmia. Lisäksi opiskelijat saavat myös lentokenttäprosesseja ja toimintojen simulointitodistusta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020