Bachelor in Biochemistry

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bishopin biokemian ohjelma tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden räätälöidä lopullinen tutkinto vastaamaan heidän etujaan, vahvuuksiaan ja tulevaisuuden tarpeitaan. Tämä toteutetaan tarjoamalla kolmea ohjelman erikoistumista:

 • Yleinen, joka tarjoaa laajan taustan useilla biologian, biokemian ja kemian aloilla;
 • Molekyylibiologia, jossa painotetaan enemmän molekyyli- ja solukenttää; tai
 • Kemia, joka keskittyy kemiaan ja joka valitsee sopivat kurssit, voi antaa opiskelijalle tarvittavat akateemiset vaatimukset Kanadan kemian instituutin jäsenyydelle ja l'Ordre des chimistes du Québecin akkreditoinnille.

Tutustu Biokemian osastoon

Biokemian ohjelma tarjoaa sekä arvosanan tutkinnon, joka valmistaa opiskelijoita jatko-opintoihin tai ammatillisiin kouluihin ja suurta tutkintoa, joka tarjoaa opiskelijoille enemmän joustavuutta ohjelmassaan. Ohjelma painottaa voimakkaasti kokeellisen biokemian perusteiden hallintaa ja tarjoaa opiskelijoille hyvin varustettuja laboratoriotiloja, ensikäden kokemusta nykyaikaisista laboratoriolaitteista ja läheistä opettajayhteyttä professoreihin.

Miksi biokemian opiskelu piispassa?

Useiden biokemian kurssien luokkakoot ovat pieniä, joten ne tarjoavat tiivistä henkilökohtaista yhteyttä tiedekunnan ja opiskelijoiden välillä. Tiedekunta on mukana myös perustutkinto-opetuksessa, joka parantaa yhteyksiä professoreihin ja johtaa ystävälliseen ja tuottavaan oppimiskokemukseen kokeellisesta biokemiasta.

Ohjelman vahvuudet

 • Pienet luokat
 • Professorien yksilöllinen huomio
 • Mahdollisuus työskennellä suoraan moderneilla laboratoriolaitteilla
 • Korkea hyväksymisaste ammatillisille ja jatko-opiskelijoille

Suositut kurssit

 • biotekniikka
 • Mikrobiologia
 • immunologia

Tiesitkö?

 • Biokemistit auttavat ymmärtämään ja torjumaan ihmisten sairauksia
 • Biokemistit kehittävät uusia ja parempia lääkkeitä
 • Biokemisteistä tulee lääkäreitä, hammaslääkäreitä, asianajajia ja tutkijoita116180_biochemistry.jpg

BU Biology Club

Biologiaklubi on pieni klubi, joka koostuu enimmäkseen biologian opiskelijoista, jotka ovat sitoutuneet nauttimaan itseään biologian tutkimukseen liittyvistä stressaavista ajoista. Jokaisella lukukaudella pidettävät viini- ja juustotapahtumamme ovat legendaarisia, lähinnä Lab Tech Jeffin ja twister-pelin ansiosta. Lisäksi syksyllä meillä on tyypillisesti golf-turnaus, jossa aukiimme kemian osaston pitkäaikaisia kilpailijoita.

Näiden tärkeimpien tapahtumien lisäksi järjestetään ympäri vuoden lukuisia potleja nälkäisille opiskelijoille. Voit kerätä rahaa näihin tapahtumiin, ja meillä on tyypillisesti vuotuinen guppimyynti, joka tarjoaa guppien, jotka niin monet opiskelijat näyttävät löytävänsä mielenkiintoisia tapoja hoitaa, sekä kasvien myyntiä, joka tarjoaa laajan valikoiman kasveja elävöittämään mikä tahansa karkea huoneisto tai Rez-huone. Näiden hauskojen tapahtumien ohella klubi lahjoittaa myös ylimääräistä rahaa, jota se saa useille erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten Kanadan World Wildlife Fundille sekä useille muille paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Located in the beautiful Eastern Townships region of the province of Quebec, Bishop’s is a unique English-language university that offers its students an undergraduate university experience like no ot ... Lue lisää

Located in the beautiful Eastern Townships region of the province of Quebec, Bishop’s is a unique English-language university that offers its students an undergraduate university experience like no other. Näytä vähemmän