Bachelor in Biology at Wells

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Wells biologiapäällikkö takaa jokaiselle opiskelijalle monipuolisen kokemuksen kurssista aktiivisen laboratoriotyön ajan, tiiviin tiedekunnan huomion ja tuen avulla, itse suunnitelluista tutkimushankkeista, käytännön oppimisesta kaikilla tasoilla sekä tietämyksen siitä, miten kirjoittaa ja esittää työ ammattimaiselle yleisölle. Opettajien avustuksella oppilaat löytävät, missä heidän ainutlaatuiset edut ovat osa paljon osallistavaa työtä sekä luokassa että sen ulkopuolella, ja he rakentavat poikkeuksellisen tutkimus- ja kirjoitustaitoja akateemisen uransa aikana.

Mitä opiskelijat opiskelevat

Opiskelijat, jotka valitsevat tämän suuren, kehittävät alan tietämystä ja jännitystä - genetiikan, ekologian, taksonomian, morfologian, fysiologian, molekyyli- ja solbibiologian sekä ekologisen ja käyttäytymbiologian kursseilla. Wells taiteen korostus merkitsee sitä, että opitte myös soveltaa monien muiden tieteenalojen kehyksiä, mikä johtaa perusteellisempiin ja sopeutumiskykyisempään biologiaan. Seuraavassa on muutamia suosittuja kursseja:

Selkärankaiset eläintarhassa: tarkastellaan selkärankaisten luokittelua, vertailevaa morfologiaa ja kehitystä; sisältää selektiivisten selkärankaisten mielenosoituksia ja selektioita (suosittu luokka eläinlääketieteen opiskelijoille!)

Mikrobiologia: käyttää bakteerilaboratorion tekniikkaa ja DNA-teknologiaa mikro-organismien rakenteen, fysiologian ja genetiikan tutkimiseen sekä niiden soveltamiseen elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin. Johdatus genomiikkaan ja bioinformatiikkaan: kattaa uudet työkalut ja tiedot geenien sekvensoinnin ja analysoinnin

Erilaiset "biologia-aiheet" -luokat liittyvät opiskelijoiden etuihin, antavat opiskelijoille ajankohtaisen ja erikoistuneen tarkastelun esimerkiksi puutarhanviljelystä, ornitologiasta, metsäekologiasta ja entomologiasta.

Hands-on Learning

Wells painotus harjoitteluun ja käytännön opiskeluun tarkoittaa sitä, että kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä kollegion ulkopuolisten organisaatioiden kanssa. Viimeaikaiset biologiapäälliköt ovat internsissa Cornell Universityn suuren eläinklinikan, National Cancer Institutein, Oaklandin eläintarhan, Mote Marine Laboratoryn, New England Aquariumin, Upstate Veterinary Hospitalin, UCLA Medical Centerin ja Cayuga Lake Watershed Networkin kanssa. Nämä mahdollisuudet antavat opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua uraan ja yhteyksiin kentällä, joka vastaa heidän etujaan.

Oppilaiden aktiivinen oppiminen ei aina tapahdu laboratoriossa. Wells on kumppanuus Cayuga-järvellä liikkuvan luokkahuoneprojektin kanssa, joka tarjoaa Cayuga-järven opetusvälineitä paikallisyhteisöihin. USS Haendel "Floating Classroom" telakoi Wells veneilijää, joten opiskelijat voivat viettää aikaa veteen, juoksevien veden laadun testien suorittamiseen ja tehdä merenkulun biologiaan liittyvää käytännön työtä professoriemme kanssa.

Akateemiset konferenssit tarjoavat Wells opiskelijoille mahdollisuuden esittää poikkeuksellista, alkuperäistä opiskelututkimusta. Nämä mahdollisuudet lisäävät opiskelijoiden perehdyttämistä tiedon esittämiseen yleisölle. Wells lähettää opiskelijoille kansallisen korkeakoulututkinnon, kansallisen tieteidenvälisen konferenssin, joka tunnustaa opiskelijoiden tutkimus- ja luovat työt. Tiedekunnamme vie opiskelijoita myös Sigma Xi -konferenssiin, joka on opiskelijakohtainen tieteellisen ja lääketieteellisen tutkimuksen konferenssi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on ex ... Lue lisää

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on experiential learning, collaboration and real-world Näytä vähemmän