Kandidaatti kaupallisessa yrittäjyydessä ja organisaatioissa

Yleistä

5 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Seuraava online-avoin päivä on 3. kesäkuuta

Löydät lisätietoja osoitteesta href = "https://www.tio.nl/fi/open-days/

Opi (online) markkinoinnin ammatin temppuja. Markkinointimaailma etsii sinua! Saatuaan kaupallisen yrittäjyyden ja organisaatioiden kandidaatin tutkinnon, tiedät kuinka lisätä verkko- ja offline-myyntiä sekä pk-yrityksissä että monikansallisissa yrityksissä.

Saatat työskennellä esimerkiksi tilinhoitajana, verkkomarkkinoijana, viestintäkonsulttina tai myyntipäällikkönä. Tai perusta oma verkkoyritys!

126011_Businessphoto1.jpg

Onko tämä kandidaattiohjelma sinulle oikea?

Tion kandidaattiohjelma kaupallisesta yrittäjyydestä ja organisaatioista keskittyen lisäksi verkkokauppaan eli verkkomarkkinointiin. Tunnistatko itsesi seuraavassa kuvauksessa? Oletko:

Kaupallisesti suuntautunut?

Onko sinulla kaupallisuutta, tiedätkö mitä myy, oletko tietoinen viimeisimmistä (online) suuntauksista? Sitten kaupan, yrittäjyyden ja organisaatioiden kandidaatin ohjelma sopii sinulle. Ohjelman aikana opit tekemään liiketoiminnasta kannattavaa kaupallisella näkemykselläsi.

Kiinnostaako online-maailma?

Löydätkö sinut aina verkosta matkapuhelimellasi tai kannettavallasi? Haluatko tietää, kuinka voit saada parhaan online-myynnin? Täydellinen pari! Oman digitaalisen opiskelijayhtiön perustaminen on osa opinto-ohjelmaa ja lisää myös online-myyntiä esimerkiksi Googlen kautta.

Entrepreneurial?

Näetkö mahdollisuuksia aina ja kaikkialla? Haluatko perustaa oman yrityksen? Voit aloittaa tämän tästä kaupallisesta taloustiedeohjelmasta. Perustit yhdessä opiskelijoiden kanssa verkkoyrityksen ja neuvot yrityksiä strategian ja (online) markkinoinnin alalla.

Myynti kiinnostunut?

Haluatko parhaan myyntiidean ja jätätkö kilpailun kaukana? Myyntitaitojasi kehitetään ja testataan muun muassa myyntiviikon ja Opiskelijayhtiö-projektin finaalin aikana.

Luova?

Oletko luova ja luuletko "tyhjästä"? Aloita oman brändisi kehittäminen logosta koko yritysidentiteettiin.

Toimintasuuntautuneita?

Haluatko kääriä hihat ylös ja tehdä usein aloitteellisuutta? Kehitä lopullinen kesäkampanja ja anna Magnumin kaltaisen yrityksen jäätelömyynnille vauhtia. Vain esimerkki tulevasta tehtävästä.

Etkö pelkää numeroita?

Kuinka on mahdollista, että sinulla on vähemmän verkkosivustojen kävijöitä tällä viikolla kuin viime viikolla? Olet tietysti huomannut verkkosivustosi tilastot. Johtuu kausivaihteluista vai onko siellä enemmän? Kaupassa, yrittäjyydessä ja organisaatioissa opit ymmärtämään nämä luvut ja ryhtymään toimiin vastaavasti.

Vahva viestintä?

Tiedätkö kuinka vakuuttaa asiakkaat tarttuvalla tekstillä? Opit kirjoittamaan tekstejä, jotka saavat asiakkaasi verkkosivustollesi tai sovellukseesi sosiaalisen median kautta, mikä rohkaisee heitä tekemään oston ja joka on Googlessa korkealla tasolla.

Tunnistatko itsesi näissä kuvauksissa? Tutustu opinto-ohjelmaan saadaksesi lisätietoja tästä kandidaattiohjelmasta tai osallistu avoimen päivän kokemuksiin ilmapiiristä ja tapaa opiskelijoita ja luennoitsijoita.

126012_Businessphoto4.jpg

Miksi opiskelijat valitsevat kaupallisen yrittäjyyden ja organisaatiot?

  1. Tio tarjoaa mahdollisuuden nopeutettuun opiskeluun: suorittaa kandidaatin tutkinto vain kolmessa vuodessa tai liitännäistutkinto vain kahdessa vuodessa.
  2. Opiskelet Alankomaiden parhaassa kaupallisessa taloustieteessä / markkinointiohjelmassa (Keuzegids).
  3. (Verkko) markkinoijille on suuri kysyntä työmarkkinoilta.
  4. Seuraat mielenkiintoisia projekteja, esimerkiksi luot oman verkkokaupan ja perustat yrityksen.
  5. Tio on yhteistyössä muun muassa Verkkokauppasäätiön kanssa opiskeluohjelmassa vastaamassa verkkomarkkinointiin kuuluvien työnantajien toiveisiin.
  6. Sinulla on monia uramahdollisuuksia käytettävissäsi tämän kandidaattiohjelman suorittamisen jälkeen.
  7. Tio, et ole numero; keskittymällä henkilökohtaiseen kehitykseen ja valvontaan.

Opinto-ohjelma

Käytännöllinen on avainsana: tekemällä oppiminen! Noin 60% kaupan, yrittäjyyden ja organisaatioiden kandidaatin tutkinnosta on käytännöllinen. Opetussuunnitelma on suunniteltu yhteistyössä ammattijärjestöjen, kuten myyntihallintoyhdistyksen, verkkokauppasäätiön ja Thuiswinkel.orgin, sekä asiantuntijoiden kanssa, joilla on runsaasti käytännön kokemusta. Tämä varmistaa, että opinto-ohjelma on hyvin sidoksissa alan tarpeisiin ja uusimpiin suuntauksiin.

Kandidaatin tutkinto 3 vuodessa

Kunnianhimoiset opiskelijat voivat saada kandidaatin tutkinnon Tiossa vain kolmessa vuodessa. Jos saavutat tyydyttäviä tuloksia ensimmäisen vuoden aikana, voit suorittaa nopeutetun kandidaatin kurssin. Kolmen vuoden kurssilla molemmat harjoittelupaikat järjestetään kesällä ja tämä lyhentää kesälomaa. Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla voi olla kansainvälisesti tunnustettu Bachelor of Science (BSc) -nimike.

Kandidaatin tutkinto 4 vuodessa

Nelivuotiseen ohjelmaan valitut opiskelijat voivat nauttia kesälomasta (ensimmäistä vuotta lukuun ottamatta) ja voivat myös osallistua suureen kansainväliseen kiertueeseen, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ulkomailla Tion kumppaniopiskelussa kahden lukukauden ajan. . Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla voi olla kansainvälisesti tunnustettu Bachelor of Science (BSc) -nimike.

126014_Businessphoto6.jpg

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Lue lisää

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Näytä vähemmän
Amsterdam , utrecht , Rotterdam , Eindhoven , Hengelo + 4 Lisää Vähemmän