Bachelor in Gastronomia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Gastronomian kandidaatin tutkinto pyrkii kouluttamaan kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, mutta myös päteviä johtamaan gastronomista liiketoimintaa. Nelivuotinen koulutus, jonka ansiosta tutkinnon suorittaneet johtavat Gastronomian tulevaisuutta.

Yksityiskohdat

  • Virallinen koulutus: gastronomian kandidaatin tutkinto.
  • Osoitettu: Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa uraansa Gastronomiaan, jossa on liikkeenjohdollisia taitoja.
  • Opiskelijan kesto: 4 vuotta.
  • Yhteensä Crédits: 240 op
  • Kieli: englanti: 1. vuosi. Espanja: 2., 3. ja 4. vuosi *
  • Sijaintina: Castellón de la Plana (Espanja)

* Ensimmäinen vuosi voi olla joko espanjan tai englannin kielellä

esittely

CEU Cardenal Herrera -yliopiston kandidaatin tutkinto on tulosta syvällisestä sosiaalisesta, kulttuurisesta ja yritystutkimuksesta kulinaarisen käytännön nykytilanteesta ja siitä, miten se on kehittynyt sekä gastronomisessa että kaupallisessa mielessä. Tutkimuksen päätelmät olivat seuraavat:

  • Ammattimainen: Gastronomia-alan ammatillisen pätevyyden vaatimus kasvaa jatkuvasti.
  • Yrityksen ulottuvuus: Nyt on tarvetta sopiville oppimisympäristöille, jotka voivat menestyksellisesti yhdistää gastronomian ja liiketoiminnan, ruoanvalmistuksen ja sijoitetun pääoman tuoton.
  • Gastronominen R

Kandidaatin tutkinto perustuu viiteen aihealueeseen:

GASTRONOMIA

Elintarviketuote ja kulinaariset tekniikat: Tietämyksen siirtäminen elintarvikkeesta ja kulinaarisia tekniikoita, elintarvikkeiden alkuperää ja jäljitettävyyttä. Koulutus opiskelijoille raaka-aineiden laadun ja turvallisuuden aloilla, elintarvikkeiden valmistelu ja varastointi sekä terveellinen syöminen

LUOVUUS

Ajatusten arvo: Tämä tutkinto sisältää luovuuden, muotoilun ja taiteellisen kehityksen aiheita. Tämä perustaito antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti sisustus- ja sisustusjärjestelmiin liittyviin projekteihin sekä kehittää omaa erottuvaa ulkoasuaan ruoan esittelyn ja sisustuksen näkökulmasta.

KIELI (KIELET

Kansainväliset mahdollisuudet: Tämän alan kasvu kansainvälisillä markkinoilla edellyttää, että voimme korostaa englantia arkipäivän työskentelykielinä opiskelijoillemme, joilla on mahdollisuus harjoitella kielitaitoaan seminaareissa, valvonnassa, bibliografisissa hakuissa jne.

LIIKETOIMINNON HALLINTA

Työkalut kiinteiden yritysprojektien hallinnoimiseksi: käytännönläheinen lähestymistapa vieraanvaraisuusliiketoimintaan tavoitteena oppilaiden tarvitsemien välineiden luominen vakaiden liiketoimintaprojektien luomiseksi ja taloudellisen kannattavuuden suojaamiseksi.

Opinto-ohjelma

Gastronomian kandidaatin tutkinto-ohjelma opettaa tuleville opiskelijoille vankka ja käytännöllinen perusta, jolla he voivat rakentaa tulevaisuuden uransa.

Ohjelma perustuu viiteen aihealueeseen. Yhdessä nämä alueet tarjoavat Gasman valmistuneille täydellisen ja ajantasaisen profiilin tulevaisuudesta:

  • Ruokateknologia
  • Yleinen liiketoimintaosaaminen
  • Gastronomia
  • Culinary Management
  • Kieli (kielet

1. vuosi. Kiinteän säätiön gastronomia ja johtaminen

Ensimmäisen vuoden opiskelijat hankkivat perustiedot ruoan käsittelystä ja peruskulttuuriprosesseista.

Opiskelija tuntee alan yritysten markkinointi- ja talousalueet. Englannin kieli on osa opintojensa ensimmäistä sisältöä ja käytännön toimintaa saadakseen kokemuksia paikallisista yrityksistä.

2. vuosi. Uudet tekniikat ja työkalut

Toinen vuosi sisältää viininvalmistus- ja kulinaarisiin prosesseihin liittyvät käsitteet.

Lain, rahoituksen ja terveyskysymysten käsitteitä käsitellään Culinary Managementissa. Opiskelijoilla on myös välineet luoda vankkoja yrityshankkeita. Koulutus jatkuu englanninkielisessä ja englanninkielisessä viestintätaidoissa. Opiskelija harjoittelee harjoittelua kansallisissa yrityksissä.

3. vuosi. Tietojenkeruu

Gastronomiset tutkimukset keskittyvät ravitsemukseen ja ruokavalioon sekä Gastronomian luomiseen ja innovaatioprosessiin. Opiskelijat myös laajentavat viininvalmistus- ja viinipakkausten tuntemustaan.

Kulinaarionhallinnassa opiskelijat opiskelevat liiketoimintamalleja ja käyttävät ohjelmistoja kustannusten hallintaan. Tapahtumien hallinta on otettu käyttöön. Englanniksi opiskelijat hankkivat liiketoimintaa ja ravintola-alaa koskevaa käytännön tietoa. Harjoittelu tapahtuu kansainvälisillä yrityksillä sekä ravintoloissa että elintarvikealan yrityksissä.

Neljäs vuosi. Erikoistumisreitti

Neljäntenä vuonna, opiskelijat valitsevat erikoistuminen ja vastaava kurssi Pathway .

  • Executive Chef Innovation - Gastronomian tutkimus: Opiskelija tutustuu Gastronomian uusimpiin kulinaarisiin tekniikoihin ja suuntauksiin. He alkavat hankkia tutkimuskäsitteitä. Tämä erikoistuminen pyrkii korkeimpaan kulinaariseen tasoon oppimalla uusia kulinaarisia suuntauksia ja soveltaen luovia prosesseja ja jatkuvaa tutkimusta keittiössä.
  • Gastronominen liiketoiminta. ruoka

Lopullinen hanke (TFG)

Kandidaatin tutkinnon loppuraportti (TFG) koostuu kunkin opiskelijan tekemästä muistista tai alkuperäisestä tutkimuksesta. TFG integroi ja kehittää kandidaatin tutkinnon aikana hankittua koulutusta ja taitoja.

Sen tarkoituksena on kouluttaa opiskelijoita etsimään, hallitsemaan, organisoimaan ja tulkitsemaan asiaankuuluvia tietoja tuomien päätösten tekemiseksi, jotka sisältävät pohdintaa tärkeistä yhteiskunnallisista, tieteellisistä, teknologisista tai etiiteistä. Sen toteuttaminen helpottaa kriittisen ajattelun, loogisen ja luovan arvostelun kehittymistä. Opettaja valvoo TFG-ohjelmaa ja sen suorittaminen edellyttää kandidaatin tutkintoa.

Työharjoittelu

Opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä työtä paikallisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.

Gastronomian ja kulinaarisen hallintokampuksen tarjoaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden hankkia ulkoisia akateemisia harjoittelujaksoja CEU Cardenal Herrera -yliopiston ja erilaisten paikallisten, valencialaisten, kansallisten ja kansainvälisten yritysten välisten yhteistyösopimusten ansiosta.

Ammattikorkeakoulun ensimmäisestä vuodesta alkaen opiskelijat voivat aloittaa hankkimaan ammattikokemusta tekemällä harjoittelua yrityksissä lähialueilla. Kun he hankkivat enemmän tietoa ja taitoja, opiskelijoilla on mahdollisuus hakea sijoituksia yhä kilpailukykyisemmille ympäristöille.

Uramahdollisuudet

Gastronomia on erittäin monitieteinen ala, johon kuuluu laaja valikoima gastronomisia ja kulinaarisia aloja. Valmistuneilla on omien yritystensa perustamisen lisäksi tilaisuus harjoittaa ammattitaitoaan monilla eri aloilla ravintoloissa ja matkailualoilla:

  • Elintarviketeollisuus.
  • Ravintola ja ateriapalvelut.
  • Gastronomian konsultointi.
  • Matkailu.
  • Vieraanvaraisuutta.

Monilla heidän avoimilla uramahdollisuuksillaan Gastronomian tutkinnon suorittaneet voivat harjoittaa ammattiaan vastuullisissa tehtävissä, kuten:

  • Kokki.
  • Elintarvikejohtaja
  • Ravintola ja catering-päällikkö.
  • Gastronomian konsultti.
  • Tapahtumat ja gastronomiset aktiviteetit.
  • Elintarvikealan tutkimus- ja innovaatiopäällikkö.
  • Elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus.
  • Kulinaaritoiminta ja projektipäällikkö.

Lisäksi valmistuneet voivat soveltaa ammattitaitoaan opetus- ja konsultointialalla, mukaan lukien:

  • Kulinaariset ja gastronomiset johtajat, konsultit tai neuvonantajat.
  • Opettajat gastronomian aloilla: mestarikursseja, kurssitoimituksia, harjoittelun valvontaa jne.
  • Opettajan neuvonantaja gastronomisissa koulutuskeskuksissa.

Kulinaaritiimi

Gastronomia-alueella Gasma työllistää ammattilaisia, joilla on menestyksekäs uran gastronomian maailmassa. CEU-Cardenal Herrera -yliopiston tutkijat antavat kokemuksensa liiketoiminta- ja markkinointitieteen, elintarviketeknologian, viestinnän jne.

Jatkuva opettaminen

Tutor on vastuussa jokaisen opiskelijan valvonnasta tutkintoaikana.

Pääsyreitit

  • Ylioppilastutkinto LOGSE: Kaikki ylioppilastutkinnon suorittaneet ja yliopistotutkinnon suorittaneet opiskelijat saavat pääsyn yliopistokoulutukseen. UCH CEU: llä on oma opiskelijavalintansa.
  • Kansainvälinen ylioppilastutkinto Espanjassa tai sen ulkopuolella: 1. Euroopan unionin koulutusjärjestelmät, joilla on erityistä koulutusta koskeva sopimus. 2. Euroopan unionin ulkopuolisten maiden koulutusjärjestelmät tai joilla ei ole erityistä koulutusta koskevia sopimuksia.
  • Espanjassa hankitut ammatilliset pätevyysvaatimukset (CFGS) tai FPII: n mukaan nykyisen lainsäädännön mukaan kaikki CFGS: tä (Advanced Vocational Training Cycle) suorittaneet opiskelijat voivat käyttää yliopistoa mistä tahansa ammattialasta, mutta jos kysyntä ylittää paikkojen määrän käytettävissä, UCH CEU suosittelee päteviä hakijoita, joilla on pätevyys samasta osaamisalueesta kuin ne, jotka tutkivat tutkintoa, jota he haluavat noudattaa.
  • Espanjalaiseen ammatilliseen koulutukseen rinnastettavat pätevyydet / Ulkomailla suoritettavat pätevyydet tai koulutuskurssit: Lisäksi espanjalaiset ja ei-espanjalaiset hakijat voivat osallistua UCH CEU -ohjelmaan, jos he ovat suorittaneet ulkomailla suoritettuja opintoja, jotka vastaavat Advanced Vocational Training Cycle -pätevyyttä. Opiskelu, joka vastaa ulkomailla suoritettua ammattikoulutusta tai ammatillista koulutusta.
  • Aiemmin suoritettu yliopistotutkimus: 1. Espanjassa aikaisemmin valmistuneet yliopistotutkimukset. 2. Espanjan ulkopuolella valmistuneet yliopistotutkimukset.
  • Yliopisto-tutkinnot aloitettiin, mutta loppututkinnon suorittaminen: Access through academic records
  • Ammatillinen kokemus tai muu henkilökohtainen tilanne: Ihmiset yli 25/45. Yli 40-vuotiaat, joilla on ammatillista kokemusta, liittyvät siihen tutkintoon, että he haluavat opiskella.

Akateemiset maksut

Ensimmäinen vaihe: Ensimmäisen vuoden aikana kokonaispalkkiot englannin kielen opiskelijoille ovat 11 500 euroa. Heidän koulutuksensa (48 op) tänä vuonna on kokonaan Englanti (luokat, materiaalit jne.), Kun he saavat intensiivisiä espanjalaisia ​​luentoja (12 op). Opiskelijat saavat päätökseen ensimmäisen kouluvuoden, joka hallitsee monia espanjan kielen resursseja.

Toinen vaihe: Toisen vuoden ajalta entisen vuoden englantilaisen linjan opiskelijat siirtyvät espanjaksi opettavalle linjalle. Koulutuksen kokonaiskustannukset (66 op jokaisena lukuvuonna) 2. ja 3. vuosi ovat 10.690 euroa vuodessa. Joka tapauksessa oppilaat voivat edelleen saada espanjalaisia ​​kieliryhmiä, jos he tarvitsevat sitä. He parantavat ja syventävät espanjan hallintaa täysin sujuvaksi espanjaksi. Aina kun on olemassa erityisiä tapahtumia (esim. Masterclass), englannin kielen opiskelijat saavat kielen tukea.

Kolmas vaihe: Nelivuotisen kokonaiskorvauksen määrä on 9,970 euroa vuodessa (60 op). Joka tapauksessa oppilaat voivat edelleen saada espanjalaisia ​​kieliryhmiä, jos he tarvitsevat sitä. He parantavat ja syventävät espanjan hallintaa täysin sujuvaksi espanjaksi.

Aina kun on olemassa erityisiä tapahtumia (esim. Masterclass), englannin kielen opiskelijat saavat kielen tukea.

Akateemiset maksut sisältävät:

  • Kaikki raaka-aineet ja panokset kokata.
  • Campuksen tilojen ja laitteiden käyttö.
  • Yhtenäinen ja joukko veitsiä ja välineitä, jotka annetaan jokaiselle opiskelijalle omasta omaisuudestaan. (Edellä mainituista syistä opiskelijoiden on talletettava 400 €, joka korvataan valmistumisen jälkeen).
  • Personal Locker.
  • Osallistuminen opiskelijoille suunnitelluille mestarikursseille, konferensseille ja ulkopuolisille seminaareille.
  • Pakollisten ja ulkopuolisten harjoittelujaksojen järjestely.

Ei sisälly:

Majoitus. Castellón on kuitenkin keskikokoinen Välimeren pääkaupunki, jossa on 180 000 asukasta ja hyvin kohtuullinen elinkustannus. Opiskelija löytää huoneen jaetuista huoneistoista alkaen 170-190 € / kk.

Ilmoittautuminen ja ilmoittautuminen

Pääsyn haastattelu

Hakulomakkeessa sinua pyydetään valitsemaan päivämäärä ja kellonaika henkilökohtaiseen hakupyyntösi ja tämä tapahtuu CEU Cardenal Herrera -yliopiston tiloissa.

Haastattelu järjestetään Gastronomia-alan kandidaatin tutkinnon johtajan kanssa, ja sillä on kaksi päätavoitetta: ensinnäkin, että ehdokkaalla on suora yhteys kampukseen vuorovaikutuksessa Gasman kanssa sidoksissa olevan kanssa, joka pystyy vastaamaan kaikkiin kysymyksiin omistaa; toiseksi, että ehdokas saa selville kaiken Bachelor's Degree in Gastronomy -opinnot. Haastattelussa ehdokas saa täydelliset tiedot opintojaksosta ja siitä, miten kampus toimii. Tämä auttaa päätöksentekoprosessia. Lisäksi haastattelu antaa meille mahdollisuuden oppia lisää tulevaisuuden opiskelijan taidoista ja motiiveista suoraan, henkilökohtaisesti, mikä on meille avaintekijä ehdokkaan arvioimisessa mahdollisena opiskelijana opintojaksossa.

Varaus ja ylioppiminen

Maahantulokyselyn jälkeen alkaa paikka varautua. Yleisesti ottaen, paitsi erityisissä olosuhteissa, 24 tuntia haastattelun jälkeen, hakija saa ilmoituksen sähköpostitse ja sisäänpääsyn intranetin kautta.

Ilmoituksessa esitetään yksi ehdokkaan kolmesta skenaariosta:

  • Että heidät on valittu ja että heille on tarjolla paikka. Tällöin ilmoitukseen liitetään henkilökohtainen paikanvarausasiakirja, jossa kerrotaan heille, mitä heidän on tehtävä prosessin jatkamiseksi. Tämän asiakirjan yksinkertaisten ohjeiden mukaan ehdokas voi varata paikan Gastronomia- ja Kulinaristiikka-kampusta.
  • Että heidät on asetettu kandidaatin tutkinnon suorittaneille. Tällöin heille ilmoitetaan seuraavat toimenpiteet.
  • Että niitä ei ole valittu, koska ei ole käytettävissä paikkoja eikä ole odotettavissa, että kaikki paikat tulevat saataville tai ehdokkaan hakemuksen arviointiin liittyvistä syistä.

Valinta tapahtuu arvioimalla hakijaa, heidän motivaatiotaan ja taitojaan ja tarvittaessa henkilökohtaista ja perhettä. Kun otetaan huomioon, että Gastronomia- ja Kulinaarionhallinta-kampuksella on oma valintajärjestelmä, yliopistotutkinnon suorittamia palkkaluokkia ei oteta huomioon tätä tarkoitusta varten, vaikka lopullinen ilmoittautuminen voi tapahtua vasta, kun kaikki kampuksen hyväksymiseen liittyvät lakisääteiset vaatimukset on täytetty .

Jos heidät valitaan, opiskelijoiden tulee ilmoittautua, jotta he voivat tehdä varauksensa:

  • Tulevat opiskelijat voivat tulostaa tarvittavat asiakirjat rekisteröintimaksun maksamiseksi intranetistä.
  • 24 tuntia maksun suorittamisen jälkeen tulevien opiskelijoiden tulee täyttää rekisteröintilomake intranetissä.

Palkkion maksut ja rekisteröintilomakkeen täyttäminen vaaditaan, jotta paikka varataan ja että hän voi myöhemmin pyytää ilmoittautumisajan, joka virallistetaan kampuksen pääsihteeristössä.

Mukautetut testit

GASMA: n gastronomian ja kulinaarisen hallinnan kampus on toteuttanut prosessin, joka auttaa arvioimaan uusien opiskelijoidensa osaamista ja taitoja tunnistaakseen profiilinsa gastronomian kandidaatin tutkintoon pääsemiseksi.

Tämän prosessin avulla voimme luokitella opiskelijoiden käyttöoikeustason, jotta voimme suunnitella opetusstrategioita ryhmän mukaan, johon he kuuluvat. Tätä varten lukuvuoden alkaessa, kun opiskelijat ovat ilmoittautuneet kampukseen, suoritetaan luokkahuoneessa useita profiilitestejä, jotka soveltuvat erityisesti gastronomian kandidaatin tutkintoon. Näistä kokeista saatujen tietojen perusteella Campus suunnittelee vahvistavia ja tehostamistoimia, jotka on sovitettu opiskelijoiden tarpeisiin.

Tämä on yksi esimerkki pyrkimyksistämme tarjota yksilöllistä opetusta, joka pyrkii hankkimaan parhaat mahdollisuudet jokaisesta oppilaasta. Tässä prosessissa opiskelijoille annetaan myös englanninkielinen testi. Tämän testin tulosten avulla kampus kertoo opiskelijoille, mitä vapaa kursseja heidän tulee osallistua kielikurssiensa kesken, jotta hän voi saavuttaa kandidaatin tutkintoon vaadittavan englannin kielen.

Viimeksi päivitetty Helmikuu 2018

Oppilaitoksesta

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Näytä vähemmän
Castellón de la Plana