Ohjelman kuvaus
Oikeustieteen koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita Romanian ja EU: n jäsenvaltioiden työmarkkinoiden nykyisten vaatimusten mukaisesti edistämällä yhteisvastuuseen, syrjimättömyyteen, oikeudenmukaisuuteen, tieteelliseen objektiivisuuteen, luovuuteen ja dynaamisuuteen perustuvia arvoja.
Tutkintoa palvelee korkeasti koulutettu opettaja, jolla on laaja opetuskokemus ja tieteellinen toiminta alalla.
Ohjelman opiskelijat hankkivat ammatillisen osaamisensa puitteissa kyvyn ymmärtää ja soveltaa Romanian lainsäädäntöä, EU: n lainsäädäntöä, mutta myös muita kansainvälisiä oikeudellisia välineitä, sekä kyvyn käyttää voimassa olevaa lainsäädäntöä ehdotettujen oikeudellisten tilanteiden analysoinnissa muotoilemalla ne oikein oikeudellisesta näkökulmasta oikean ratkaisun löytämiseksi. Yliopiston opetussuunnitelmassa tutkitaan perusopintoja, erikoistuneita ja täydentäviä tieteenaloja, joista mainitaan tärkeimmät, neljän vuoden opintojen tasolla: perustuslaki- ja julkisoikeudellinen laki, hallinto-oikeus, yleinen rikosoikeus ja erityinen rikosoikeus Laki, siviililaki (henkilöistä ja tavaroista, tosiasiallisista oikeuksista ja velkateoriasta, siviilisopimuksista ja perinnöistä), siviili- ja rikosprosessilaki, työoikeus ja sosiaaliturva, finanssioikeus, kansainvälinen julkisoikeus, kansainvälinen yksityisoikeus, kansainvälinen kauppa Laki, EU: n aineellinen ja institutionaalinen laki, perheoikeus, kauppaoikeus, ympäristölainsäädäntö, rikostekniset palvelut jne.
Etäopetuksen suorittaneilla on samat oikeudet kuin kokopäiväisessä koulutuksessa olevilla, koska he seuraavat samaa opetussuunnitelmaa, opintojen kesto on identtinen kokopäiväisten opiskelijoiden kanssa ja saadut tutkintotodistukset ovat samat kuin kokopäiväisten opiskelijoiden.
Etäopetustoiminnan suorittamiseksi opiskelijoilla on pääsy omaan lukuunsa perustuen verkkokoulutusalustalle. Jokainen opetussuunnitelman aihe esittelee opintojaksolle tarvittavaa tukea ja muuta materiaalia, mikä helpottaa opiskelijoiden oppimisprosessia. Näiden opetusmateriaalien lisäksi kullekin tieteenalalle järjestetään 2–4 online-kokousta muilla viestintäalustoilla (joukkueet, zoomaus, Skype jne.), Joissa opettaja selittää yhteenvetona opetetun aineen perusajatukset.
Valmistuttuaan ohjelman opiskelijat voivat käyttää monenlaisia ammatteja: tuomari (tuomari tai syyttäjä); lakimies; Laillinen neuvonantaja; notaari; tuomari; välittäjä; maksukyvyttömyyden hoitaja; Kirjaaja; maarekisterinpitäjä; presidentin, parlamentaarisen ja hallituksen neuvonantaja; diplomaatti; tutkija; opettaja jne.Opintotyyppi: Etäopiskelu
Normaali opintojen pituus: 4 vuotta
Opintopisteiden määrä: 240 opLukuvuosi on jaettu kahteen lukukauteen, joista jokainen käsittää 14 viikkoa didaktista toimintaa. Ensimmäisen lukukauden kurssit alkavat 1. lokakuuta ja päättyvät tammikuun loppupuolella, minkä jälkeen suoritetaan tentti 3 viikon ajan. Toisen lukukauden kurssit alkavat helmikuun viimeisenä ja päättyvät kesäkuun rehtorina, minkä jälkeen järjestetään myös kokousistunto kolmen viikon ajan.