Bachelor in Urban Design ja maisema-arkkitehtuuri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kaupunkisuunnittelun ja maisema-arkkitehtuurin osasto valmistelee tulevaisuuden ammattilaisia, joiden suunnittelussa parannetaan kaupunkielämän laatua luonnollisten ja rakennettujen elementtien avulla. Tämän toimialan monimutkaisen ja monitieteisen rakenteen vuoksi osastotieteellisellä tiedekunnalla on jäseniä tieteenaloilta, joihin kuuluvat arkkitehtuuri, maisema-arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu. Opetussuunnitelma korostaa osallistumista peräkkäisiin muotoilutaloihin, joita täydentävät luennot, jotka luovat suunnitteluprosessin teoreettisen, teknisen ja käytännöllisen taustan. Ohjelma on rikastuttu kenttätarjonnasta ja pakollisista kesäkäytännöistä, jotka vahvistavat koulutuksen ja käytännön välistä yhteyttä.

Miksi opiskella Bilkent University


Bilkent University perustettiin tarjoamaan ympäristöä oppimiselle ja henkiselle kasvulle, joka kattaa tieteet, tekniikka, humanistiset tieteet ja taiteet.


Bilkent tarjoaa innostavan oppimisympäristön ja värikkään sosiaalisen ilmapiirin. Sen laaja kampus tarjoaa mukavan tukikohdan akateemisiin opintoihin ja vapaaehtoistyöhön, mutta sillä on edut lähelle menestyvää metropoliä. Opiskelijat voivat liikkua kampuksella ilmaisen kuljetusjärjestelmän kautta.


Bilkent University on äskettäin sijoittunut 54. vuoden 2018 Times Bilkent University (THE) Aasian yliopiston rankingissa. ISI Citation -indeksien mukaan Bilkent on edelleen korkein Turkissa useissa julkaistuissa julkaisuissa tiedekunnan jäsenenä, ja se on korkealla kansainvälisesti.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Bilkent University is recognized and ranked world wide as the premier institution of higher education in Turkey. Bilkent University - the first private, nonprofit university in Turkey - was founded on ... Lue lisää

Bilkent University is recognized and ranked world wide as the premier institution of higher education in Turkey. Bilkent University - the first private, nonprofit university in Turkey - was founded on October 20, 1984, by Professor ?hsan Do?ramac?, M.D., with the fundamental aim of creating a center of excellence in higher education and research. The name "Bilkent" exemplifies this aim, since it is an acronym of "bilim kenti": Turkish for "city of learning and science." Located in the country's capital city Ankara, a vibrant metropolis of 4.5 million, the university serves a hub of academic, social, and cultural activity. Näytä vähemmän