Raamatun taiteen kandidaatin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tunne sana. Tunne Jumala

Tämä ydinohjelma kouluttaa sinut palvelemaan paikallista kirkkoa ja tarjoaa opastusta ja kokemusta saarnaamisesta, Raamatun opiskelua, pastoraalista johtamista ja evankeliointia.

Valmistaudu opettamaan ja puolustamaan uskoa

Valmistaudu palvelemiseen ja kristilliseen elämään hankkimalla kokemusta saarnaamisesta, Raamatun tutkimuksesta, johtamisesta ja evankelioinnista.

Kansallisesti tunnustettu tiedekunta

Boyce College tarjoaa hyvin julkaistun tiedekunnan, joka on evankelisten stipendien, kulttuurikylläisyyden ja paikallisen kirkon johtamisen eturintamassa. Sama tarkkuus, jota he osoittavat omassa stipendissään, tulee läpi jokaisessa luokassa, jota he opettavat.

”Boyce oli paikka, jossa oppin saarnaamaan ja missä oppin tulkitsemaan ja ymmärtämään Raamattua. Olen niin kiitollinen tiedekunnalle, joka sijoitti aikansa minuun Boycessa. ”
Jonathan Akin, BA - raamatullinen ja teologinen tutkimus, 2004

Oppimistulokset

 1. Opiskelija pystyy osoittamaan tietämyksen Raamatusta, tulkitsemaan Raamatun alkuperäistä merkitystä ja soveltamaan Raamattua nykyaikaisiin tilanteisiin.
 2. Opiskelija osaa integroida systemaattisen ja historiallisen teologian laajempaan raamatulliseen ympäristöön.
 3. Opiskelija osaa saarnata ja / tai opettaa kirjoituksia selkeästi ja intohimoisesti mielen kiinnittämiseksi ja sydämen liikuttamiseksi.

Opintosuunnitelma

kurssi

Yleiset opinnot

36 EN 101 englantilainen koostumus I 3 FI 102 Suomi Koostumus II 3 HS 105 Muinainen Lähi-idän historia 3 HU 421 Suurten kirjojen seminaari I 3 HU 422 Suurten kirjojen seminaari II 3 MA - Matematiikan valinnainen 3 PH 103 Johdatus filosofiaan 3 PH 108: n maailmankatsausanalyysi 3 PH 311 Johdatus etiikkaan 3 PH 321 uskonto julkisella aukiolla 3 PS 101 Johdatus psykologiaan 3 PS 221 Avioliitto ja perhe 3 Ministeriön tutkimukset 21 CN 101 Johdanto raamatun neuvoon 3 MS 101 Johdanto kristillisiin tehtäviin 3 MS 105 Henkilökohtainen evankelismi 3 PR 205 saarnaaminen I (miehet) tai SP 105 Johdanto julkiseen puhumiseen (naiset) 3 PR 206 saarnaaminen II (miehet) tai SP 106 Advanced Public Speaking (naiset) 3 PW 315 Pastoraaliministeriö ja johtajuus (miehet) tai WS 211 Naisten rooli ministeriössä (naiset) 3 - Rajoitetut valittavat
Valitse yksi: CE 111, MS 211, MS 221, MU 181, YM 101 3 Raamatun ja teologian tutkimukset 60 BL 101 Vanhan testamentin tutkimus I 3 BL 102 Vanhan testamentin tutkimus II 3 BL 111 Hermeneutics 3 BL 151 Uuden testamentin tutkimus I 3 BL 152 Uuden testamentin tutkimus II 3 BL 342 Raamatun historia 3 HS 201 kirkon historia I 3 HS 202 kirkon historia II 3 HS 305 Baptist History 3 LN 231 Kreikka I 3 LN 232 Kreikka II 3 LN 321 Heprea I 3 LN 322 Heprea II 3 TH 211 kristillinen teologia I 3 TH 212 kristillinen teologia II 3 TH 311 kristillinen teologia III 3

- Rajoitetut valittavat

 • Pitää olla Raamatun, teologian, filosofian tai kirkon historian kursseja, vähintään 6 tuntia Raamatussa.
 • Raamatun kursseissa on oltava vähintään yksi valinnainen OT ja yksi NT.
 • Vähintään 6 tunnin on oltava 300–400 tason kursseja.
12 Yleiset valittavat 12 Tutkintotunnit yhteensä 129

Edellytys: CP 100. Tätä kurssia tarvitsevien opiskelijoiden tulee ilmoittautua siihen ensimmäisen opintojakson aikana. Kaikki kurssityöt suoritetaan verkossa. Tästä kurssista ei veloiteta.

Hakemusvaatimukset

 1. Pastorin / kirkon suosituslomake
  Kun täytät verkkohakemuksen, suosituslomakkeet lähetetään sähköpostitse niille, joille olet ilmoittanut, että ne tulisi vastaanottaa.
  Perheenjäsenet eivät välttämättä täytä suosituslomaketta. Suosittelijoiden on pitänyt tuntea hakija vähintään yhden vuoden ajan. Jos jostain syystä suositukset eivät heijasta oikeaa monimuotoisuutta, Admissions Office voi pyytää lisäsuosituksia.
 2. Hengellinen omaelämäkerta
  Kun täytät online-hakemuksen, löydät tilaa kirjoittaa henkinen omaelämäkerrasi. Hengellinen omaelämäkerta on kirjoitettu essee - korkeintaan 500 sanaa -, joka dokumentoi käännöstäsi, artikkelee tiiviisti evankeliumin ja kertoo syyt valita Boyce College .
 3. Viralliset tekstikirjoitukset
  Transkriptio kaikista oppilaitoksista vaaditaan. Viralliset lukion jäljennökset tai yleisen ekvivalenssitutkinnon (GED) testitulokset ovat välttämättömiä, jollei hakijalla ole yli 24 korkeakoulutuntia lukion jälkeistä korkeakoulututkintoa (kaksoisopiskelijakursseja ei lasketa näihin 24 tuntiin). Hakijoiden on parasta pyytää, että tekstikirjoitukset lähetetään suoraan koulustaan eteläisen seminaarin vastaanottovirastoon. Seminaari ei missään tapauksessa pidä virallisena tekstikirjoitusta, jolla on merkintä ”Myönnetty opiskelijalle”. Siirto-opiskelijoille vaadimme myös muita korkeakoulujen ja / tai yliopistojen kopioita
 4. Hakemusmaksu
  40 dollarin palauttamaton hakemusmaksu peritään pääsytoimistolta ennen opiskelijan hakemuspaketin käsittelyä.
 5. ACT / SAT / CLT -pisteet
  Kaikkien hakijoiden (mukaan lukien kotiopetetut opiskelijat) on toimitettava pisteet joko Scholastic Aptitude Test (SAT), American College Test (ACT) tai Classic Learning Test (CLT) tuloksista. Boyce College -sovelluksen SAT-koodi on 3858 ja ACT-koodi on 5522. Hakijat, jotka ovat vähintään 24 vuotta tai ovat läpäisseet 15 tuntia (lukion jälkeen) (a) alueellisesti akkreditoidusta yliopistosta tai (b) AABC-akkreditoidusta yliopistosta , ja jotka ovat pitäneet vähintään C-keskiarvon, niitä ei vaadita toimittamaan näitä standardisoituja testituloksia. (SAT-, ACT- ja CLT-pistemääriä ei käytetä perusteena pääsyyn Boyce College vaan niitä käytetään auttamaan arvioimaan opiskelijan kykyä tehdä korkeakoulutason työtä.) Testitulokset voidaan jättää vähintään 24-vuotiaille hakijoille.
 6. Asuntohakemus
  Kaikkien hakijoiden (mukaan lukien Internet- ja laajennuskeskuksen hakijat) on vahvistettava tai kiellettävä kampuksen asumisen tarve. Kampus asumisrajoitukset edellyttävät, että meidän on tiedettävä asumisen tarpeet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Seuraava linkki vie sinut asuntohakemukseemme.
 7. Kansalaisuutta koskevat asiakirjat
  Opiskelijoiden, jotka eivät ole Yhdysvaltojen kansalaisia, maahanmuuton luokituksen dokumentointi.

Lukukausimaksu ja maksut

* Eteläisen baptistikokouksen anteliaisuuden ansiosta eteläisten baptistikirkkojen jäsenet saavat jyrkän alennuksen lukukausimaksusta. Opetus Boycessa on yli 20 000 dollaria vähemmän vuodessa kuin keskimääräinen kristillinen korkeakoulu. SBC-kirkkoihin sidoksissa oleville opiskelijoille kukin luokka maksaa 1 257 dollaria.

 • 419,00 dollaria per tunti eteläisen baptistin opiskelijoille
 • 838,00 dollaria / tunti muille kuin eteläisten baptistiopiskelijoille
 • 447,00 dollaria opiskelijoiden ilmoittautumis- ja opiskelijaelämämaksut

Keskimääräiset kustannukset lukukautta kohti: 10 357 dollaria

Viimeksi päivitetty Syys 2019

Oppilaitoksesta

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture an ... Lue lisää

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture and academic programs, will equip students for faithfulness in all of life. Näytä vähemmän