Bachelor of Arts in Culinary Arts
Culinary Arts Academy Switzerland
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Port-Valais, Sveitsi
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CHF 44 100 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Ohjelman kohokohdat
Keittiön perusteiden ja liiketoiminnan perustan rakentaminen
- Maailmanluokan ohjelma, joka tarjoaa huippukokiksi vaadittavat tekniset taidot
- Hanki yrittäjätietoa oman ruokapohjaisen yrityksen perustamiseen
- Erikoistunut Pathways kulinaariseen taiteeseen, leivonnaiseen ja suklaataideeseen sekä kasvisruokakulttuuriin
- Valmistui:
- Kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatti kulinaarisessa taiteessa Culinary Arts Academy Switzerland
- Bachelor of Arts (palkinnot) kulinaarisessa taiteessa Derbyn yliopistosta, Iso-Britanniasta
Galleria
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Rakenne
Täydellinen tuleville yrittäjille, jotka haluavat käynnistää elintarvikepohjaisen liiketoimintansa, tämä ohjelma yhdistää käytännön taidot akateemiseen tietoon, ja yhtä suuret tunnit jaetaan keittiön ja luokkahuoneen välillä.
- Pathway 1: Kulinaariset taiteet
- Pathway 2: Leivonnaiset ja suklaa
- Pathway 3: Kasvisruokataide (saatavilla vain heinäkuussa)
1. vuosi: Le Bouveret
Suorita vuosi 1 ja valmistu Sveitsin Grand Diploma valitsemallasi Pathway.
Kulinaariset taiteet
Termi 1: 11 viikkoa
- Klassisen ruoanlaiton perusteet
- Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio
- Johdatus alan kokemukseen
- ranska tai saksa
Termi 2: 11 viikkoa
- Euroopan keittiöt
- Maku kautta aikojen: eurooppalaisen gastronomian kulttuurit ja historia
- Johdatus leivonta- ja konditoriataiteeseen
- Ravitsemus, terveys ja erityisruokavaliot
- Liiketoiminnan viestintä
- ranska tai saksa
Valinnainen harjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (6 kuukautta) Sveitsin Grand Diploma -tutkintoa varten
Termi 3: 11 viikkoa
- Maailman keittiöt
- Garde Mangerin maailma
- Maku kautta aikojen: maailman gastronomian kulttuurit ja historia
- Keittiön johtaminen ja johtaminen
- ranska tai saksa"
Työharjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (4-6 kuukautta)
Leivonnaiset ja suklaataide
Termi 1: 11 viikkoa
- Klassisen leivonnan ja leivonnaisen perusteet
- Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio
- Johdatus alan kokemukseen
- ranska tai saksa
Termi 2: 11 viikkoa
- Suklaataide
- Modernit jälkiruoat
- Maku läpi aikojen: leivonnan ja leivonnaisten taiteen historia ja kulttuuri
- Ravitsemus, terveys ja erityisruokavaliot
- Yritysviestintä
- ranska tai saksa
Valinnainen harjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (6 kuukautta) Sveitsin Grand Diploma -tutkintoa varten
Termi 3: 11 viikkoa
- Konseptista mestariteokseksi – teoria
- Konseptista mestariteokseksi – käytännöllinen
- Leivonta ja leivonnaiset: trendit, konseptit ja innovaatiot
- Keittiön johtaminen ja johtaminen
- ranska tai saksa
- Työharjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (4-6 kuukautta)
Kasvissyöjä kulinaariset taiteet
Termi 1: 11 viikkoa
- Kasvis- ja kasvipohjaisen ruoanlaiton perusteet
- Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio
- Johdatus alan kokemukseen
- ranska tai saksa
Termi 2: 11 viikkoa
- Kasvis- ja kasvipohjainen gourmet-keittiö
- Maku läpi aikojen: kasvisruokien ja kasvipohjaisten ruokavalioiden historia ja kulttuuri
- Johdatus vegaaniseen leivontaan ja leivonnaisiin
- Ravitsemus, terveys ja erityisruokavaliot
- Liiketoiminnan viestintä
- ranska tai saksa
Valinnainen harjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (6 kuukautta) Sveitsin Grand Diploma -radalle
Termi 3: 11 viikkoa
- Maailman kasvisruokia
- Vegaaniset jälkiruokaluomukset
- Kasvissyöjien kulinaariset trendit: kokonaiset ruoat, kestävyys ja paljon muuta
- Keittiöjohtamisen ja johtamisen koulutus
- ranska tai saksa
Työharjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (4-6 kuukautta) Sveitsin Grand Diploma ja Bachelor's track
Vuosi 2: Le Bouveret
Suorita vuosi 2 ja valmistu Sveitsin korkeammalla tutkintotodistuksella valitsemallasi Pathway.
Kulinaariset taiteet
Kausi 4: 11 viikkoa
- Fine dining -ruoanlaitto - teoria
- Fine dining ruoanlaitto - käytännöllinen
- Ravintolapalvelu ja johtaminen
- Viini, juoma ja miksologia (yhteistyössä Ritz Parisin kanssa)
- Advanced Baking &; Pastry (yhteistyössä Ritz Parisin kanssa)
Termi 5: 11 viikkoa
- Innovatiivinen gourmet-ruoanlaitto: - teoria
- Innovatiivinen gourmet-ruoanlaitto: - Käytäntö
- Suklaataiteen maailma
- Elintarvikkeiden tuotekehitys
- Soveltava tutkimus
Työharjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (4-6 kuukautta)
Leivonnaiset ja suklaataide
Kausi 4: 11 viikkoa
- Fine dining: Leivonnaiset ja jälkiruoat – teoria
- Fine dining: Leivonnaiset ja jälkiruoat – käytännöllisiä
- Ravintolapalvelu ja johtaminen
- Viini, juoma ja miksologia (yhteistyössä Ritz Parisin kanssa)
- Kahvila ja leipomo: käsitteet ja johtaminen
Termi 5: 11 viikkoa
- Innovatiiviset gourmet-, leivonnaiset ja jälkiruoat - teoria
- Innovatiiviset gourmet-, leivonnaiset ja jälkiruoat - käytännöllisiä
- Elintarvikkeiden tuotekehitys
- Kahvila ja leipomo: Catering
- Soveltava tutkimus
Työharjoittelu
- Sveitsi tai ulkomailla (4-6 kuukautta)
Kasvissyöjä kulinaariset taiteet
Kausi 4: 11 viikkoa
- Kasvissyöjä fine dining ruoanlaitto - teoria
- Kasvissyöjä fine dining ruoanlaitto - käytännöllinen
- Ravintolapalvelu ja johtaminen
- Viini, juoma ja miksologia (yhteistyössä Ritz Parisin kanssa)
- Edistynyt vegaaninen leivonta ja leivonnaiset
Termi 5: 11 viikkoa
- Innovatiivinen kasvissyöjä gourmet-ruoanlaitto - teoria
- Innovatiivinen kasvissyöjä Gourmet-ruoanlaitto - käytännöllinen
- Suklaataiteen maailma
- Elintarvikkeiden tuotekehitys
- Soveltava tutkimus
Työharjoittelu
- Sveitsi tai koko maailma (4-6 kuukautta)
Vuosi 3: Priki
Koko vuosi 3 &; Valmistunut a:
- Bachelor of International Business valitsemassasi Pathway, jonka myöntää Culinary Arts Academy
- Bachelor of Arts (Honors) in Culinary Arts, myöntänyt Derbyn yliopisto - Iso-Britannia
Kausi 6: 11 viikkoa
- Yrittäjän liiketoimintasuunnitelma 1
- Kulinaarinen matkailu
- Strateginen markkinointi elintarviketeollisuudelle
- Ruoka mediassa
- Kulinaaristen tapahtumien hallinta
Termi 7: 11 viikkoa
- Yrittäjän liiketoimintasuunnitelma 2
- Ruokafilosofia
- Ruokatrendit
- Kansainvälinen ruoan ja viinin yhteensovittaminen
- Ruoka- ja juomakonseptien hallinta