Opiskele englanniksi Marbella Design Academy aurinkoisessa Espanjassa BA (Hons) -valmennetut ohjelmasi muotisuunnittelussa

Bachelor of Arts (Hons) -tutkinto, jonka on myöntänyt University of Bedfordshire, Iso-Britannia.

Tämä kolmivuotinen kandidaatti (Hons) validoi muotisuunnittelu

Taiteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma kestää joka vuosi syys- ja tammikuun.

Kesto: 3 vuotta Kieli: englanti Laajuus: 360CP Iso-Britanniassa = 180 ECTS pistettä Marbella Design Academy on ainutlaatuinen muotoilukoulu, jossa on perheystävällinen ilmapiiri opiskelijoilta ja henkilökunnalta, jotka ovat peräisin eri puolilta maailmaa. Suurin mahdollinen paikkamäärä on 230, joten opiskelijat saavat runsaasti henkilökohtaista huomiota ja opettajiensa henkilökohtaista opetusta. Jokainen lukuvuosi on ulkopuolisten tutkijoiden laatua.

Marbella Design Academy on yksi maailman parhaimmista ja edullisimmista paikoista opiskella tutkintoon Fashion Designissa. Espanja on Mekkaan muotia ja jotkut maailman tunnetuimmista muotisuunnittelijoista ovat espanjalaisia.

Muotisuunnittelu on iso yritys. Ammattimainen muotisuunnittelija on loistava ura, jossa on monia mahdollisuuksia. Tämän innovatiivisen kurssin jatko-opiskelijat menevät jännittäviin ura-alueisiin, jotka luovat omat etikettinsä tai työskentelevät globaaleissa muotitaloissa eri puolilla maailmaa. Muotisuunnittelumme tarjoaa vertaansa vailla olevaa koulutustasoa muotiteollisuudelle ja on suunniteltu niille, jotka ovat intohimoisia muotiin ja esittävät taidetta vaatetuksemme kautta. Tämän kurssin kautta tulevat muotisuunnittelijat oppivat yhdistämään suunnittelun ja markkinoinnin valmistelemaan kirkasta ja palkitsevaa tulevaisuutta. Meidän opettajamme arvostavat sitä, että opiskelijamme tuntevat uran ja teollisuuden kaikki osa-alueet. Seuraat suunnittelusi ensimmäisistä luonnoksista valmiisiin tuloksiin. Markkinointi ja liiketoiminnan johtaminen ovat myös erittäin tärkeitä, ja sinäkin olet erittäin ammattitaitoinen myös tässä kurssissa. Omien kokoelmien luomisen ohella opetetaan miten aloittaa ja kasvattaa omia yrityksiäsi ja miten myydä luomuksiasi markkinoilla. Marbella Design Academy opetetaan kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Fashion Design -alalla, upeassa ja innostava ilmapiiri. Akatemia tarjoaa ihanteellisen sijainnin kansainväliselle muotia ja muotoilua varten. Monien muiden lisäksi Espanjassa on kuuluisa Zara-muoti-valtakunta, jossa on useita satoja kauppoja ympäri maailmaa. Su-Shi käsilaukut, Dolfie kengät, Mayoral ja Charanga lastenvaatteet, Pepa Loves, Oltimara hyvät muodin ovat kaikki alueella. Voit kirjaimellisesti olla Euroopan muodin keskipiste! Myös muotisuunnittelijat osallistuvat säännöllisesti useisiin kilpailuihin ja näyttelyihin ja ovat voittaneet useita palkintoja. Tämä vahvistettu Fashion Design -kurssi tarjoaa sinulle korkeatasoisen koulutuksen muodin muotoilualalla. Painopiste on omien mallienne asiantuntijakuvion leikkaamiseen ja vaatteiden valmistukseen. Sinua opetetaan ammattimaisilla tietokoneohjelmilla ja ohjelmistolla heti ensimmäisestä opiskeluvuodesta, kuten Photoshopista, Illustratorista ja InDesignista. Viimeisen vuoden aikana saat käytännön kokemusta työharjoittelun kautta, jotta voit valmistautua todelliseen kokemukseenne muotialalla.

Marbella Design Academy on tunnustettu yhdeksi maailman korkeimmista suunnittelukouluista, ja sinut valmistuu ammattitaitoiseksi muotisuunnittelijaksi.

Kun olet suorittanut Marbella Design Academy BA-hyväksytyn muotisuunnittelun ohjelman, saat kumppanilaitoksemme virallisen Bachelor of Arts -tutkinnon muotisuunnittelusta. Palkkiot 10.800 euroa / lukuvuosi kandidaatin tutkinto-ohjelmalle. 500 euron rekisteröintimaksu (maksetaan vain kerran) Marbella Design Academy tunnustetaan Espanjan opetusministeriöstä. Kolmen vuoden Bachelor of Arts -opetuksen validoidut ohjelmat, joita tarjotaan Marbella Design Academy opiskelijoille, on kehitetty 20 vuoden kokemuksella ja ne toimitetaan niin korkealle akateemiselle tasolle, että ne on hyväksytty ja Bachelor of Arts hyväksytty. Valmistuneilla on lähes 100 prosentin työllisyysaste tämän kurssin suorittamisen jälkeen. Kun myönnät virallisen BA (Hons) tutkinnon muotisuunnittelusta

Hakemus: www.designschool.com / application-form Pyydä tarjous: info@marbella-design-academy.com

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta Marbella Design Academy »

Viimeksi päivitetty September 12, 2018
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 - 3 vuotta
Full-time
Hinta
10,800 EUR
vuodessa
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Marbella Design Academy Summer Expo and Graduation Party 2018

Durita Thomsen Lookbook Photo Shoot at Marbella Design Academy

MDA Expo Fashion Show December 2017

MDA Fashion Event / Hotel alanda / Alexandra Brodie collection