Bachelor of Baking Technology and Management
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
1號, Taiwan
Kieli (kielet
Englanti,
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Taiwan, yksi Aasian johtavista leipomoteollisuuksista, kutsui tarjoamaan opiskelijoille alustan oppia ja kehittää klassisia leipomo- ja konditoriataitoja. Käytännön käytännön ja tarkkojen tekniikoiden avulla voit tuottaa joukon leipomotuotteita, leivonnaisia ja keskiosia.
Tämä kurssi paljastaa erilaisia tekniikoita suklaan väärentämisestä, sokerin vetämisestä leivänvalmistukseen. Ensimmäisestä vuodesta lähtien opiskelijat käyvät läpi kattavan käytännön koulutuksen leivontaosaamisesta perustan luomiseksi. Seuraava intensiivinen mutta interaktiivinen toinen vuosi, jossa on edistyneempiä tekniikoita ja taitopohjaisia kokemuksia yhdistettynä tieteeseen jokaisen tekniikan takana.
Kolmannen vuoden aikana opiskelijat suorittavat harjoittelun (joko paikallisesti tai ulkomailla) saadakseen ja kehittääkseen edelleen urakohtaisia taitojaan elintarvike- ja juomateollisuudessa tai ainesosayrityksissä. Vuonna 4 opiskelijat hioa taitojaan kehittämään innovatiivisia reseptejä kurssin ylläpitämään koulukahvilaan. Tämän konseptin avulla opiskelijat voivat tutkia markkinoinnin, kahviloiden hallinnan ja liiketoiminnan tulojen hallinnan käsitteitä.
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Double Degree Qualification in International Computer Engineering and Management of Business and Technology (English taught)
- Barcelona, Espanja
Multimedia and Internet Technologies
- Kaunas, Liettua
Kandidaatin tutkinto liiketalouden ja tekniikan johtamisesta
- Barcelona, Espanja