Bachelor of Science in Business Administration (erikoistuminen henkilöstöhallintoon)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Henkilöstöhallinnon keskittymä koostuu viidestä ylemmän tason kurssista, jotka tarjoavat sinulle tietoa aiheista, kuten:

 • Työn, johdon ja hallituksen väliset suhteet;
 • Työntekijöiden palkkaaminen, koulutus ja säilyttäminen;
 • Korvaukset ja edut;
 • Tuottavien työryhmien rakentaminen.

Valmistumisen jälkeen sinun tulee olla valmis jatkamaan HR-yksiköiden mahdollisuuksia osallistua työhön.

Tietoja ohjelmasta

Tämä ohjelma valmistelee opiskelijoita uramahdollisuuksiin ja tehtäviin:

 • Henkilöstöasiantuntija - Rekrytointi, näyttäminen, haastattelu ja työntekijöiden sijoittaminen.
 • Henkilöstöjohtajat - Suunnittele, ohjaa ja koordinoi organisaation hallinnollisia tehtäviä, valvoo lahjakkuuden hankkimista, neuvottelee ylimmän johdon kanssa strategisista suunnitelmista ja toimii linkkinä organisaation ja sen työntekijöiden välillä.
 • Management Consultants - Analysoi liiketoimintaa ja neuvoo johtajia keinoista parantaa organisaation tehokkuutta ja tehokkuutta.
 • Pääjohtaja - Suunnittele, ohjaa ja järjestä julkisen tai yksityisen sektorin organisaation toimintaa, hallinnoi päivittäistä toimintaa, suunnittelee henkilöstöresursseja ja muita resursseja operatiivisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kurssimuoto

Salem tarjoaa kiihdytettyjä perustutkinto- ja jatko-opinto-ohjelmia jatkuvalla ilmoittautumisella etäopetuksen tai maanpäällisen koulutuksen kautta Salemissa, Länsi-Virginia-kampuksella. Kurssit toimitetaan kuukausittain (4 viikkoa) ja suoritetaan kentällä, verkossa tai yhdistetyn lähestymistavan avulla, jossa käytetään molempia toimitusmenetelmiä. Online-kurssit on suunniteltu toimimaan täysipäiväisen työn rajoitusten mukaisesti, jolloin voit ansaita tutkintonne vähiten häiriintymällä kiireiseen aikatauluun. Perinteiset opinto-ohjelmat ovat saatavilla kampusasukkaille ja lähiopiskelijoille.

Kurssin numerot / nimet

 • MGT222 Henkilöstöhallinto
 • MGT410-korvausten ja etujen hallinta
 • MGT411 Työlaki
 • MGT412 Kansainvälinen henkilöstöhallinto
 • MGT450 Erikoisaiheet

Pääsyvaatimukset

Salemiin pääsy on avoin kaikille päteville hakijoille rodusta, väristä, uskonnosta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansallisesta alkuperästä tai kyvystä / vammaisuudesta riippumatta. Kuka tahansa, joka haluaa osallistua Salemiin, voi hankkia tarvittavan hakemuksen Office of Admissionsilta tai verkkosivuiltamme osoitteesta www.salemu.edu. Täytetty hakemus tulee toimittaa hyväksymisvirastolle mahdollisimman pian. Kaikilta hakijoilta vaaditaan korvaamaton hakemusmaksu. Yliopisto myöntää opiskelijoille liikkuvan, kuukausittaisen aloituskerran. Hyväksyminen on Salemin kansainvälisen yliopiston harkinnan mukaan; joissakin ohjelmissa on lisävaatimuksia.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Lue lisää

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Näytä vähemmän