bayritysten - pienten yritysten johto

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

BA in Business - Small Business Management

&nbsp

Kendall uusi keskittymä Small Business Management voi auttaa tutkinnon valmistautua käynnistää ja / tai laajentaa pienyritys. Kautta opintoja ja harjoittelua, joihin voi sisältyä ulkomailla opiskelusta, opiskelijaa valmis osallistumaan menestyviä yrityksiä maailmassa.

Small Business Management Course Näytteenotto:

Periaatteet Small Business Management - Antaa opiskelijoille yleiskuva oikeudellisia, taloudellisia, toiminnallisia, resurssienhallinta ja markkinoinnin liittyvät kysymykset alkavat, hallintaan ja kasvava pienyritys.

&nbsp

Franchise Management - käsittää näkökulmasta vastaanottavan yhtiön, samoin kuin yksittäisten franchising operaattori.

&nbsp

Homepreneurship - tarjoaa opiskelijoille perusteellinen tutkimus toiminnan merkittävä ja onnistunut koti-pohjainen yritysten sekä käsitteellisen sovelluksen kehittämiseen ja testaamiseen varsinaisen liiketoimintasuunnitelman.

&nbsp

Perheomisteinen Enterprises - Korostaa taloudenhoito, osallistuminen ja hallinta siirtoa perheyritysten näkökulmasta omistajan, samoin kuin vuorovaikutuksessa perheenjäsenten ja muiden sidosryhmien kanssa.

&nbsp

Virtual Business Ventures - merkitsee ainutlaatuista logistista, lakiasioiden, markkinoinnin ja teknologian näkökohdat virtuaalisen liiketoiminnan, joko kokonaisuudessaan tai jakelukanavana sisällä yrityksen organisaatio.

&nbsp

Global Enterprise - Toimii pohjamaali globaalin liiketoiminnan kehityksestä, sekä tuontia, vientiä, off-shoring, maailmantalouden kasvun ja muita kansainvälisiä aiheita vaikuttavat nykypäivän pienyrittäjä.

&nbsp

Yrittäjyys - Käyttämällä tapaustutkimuksia ja suosittelut, tämä jatkokurssi analysoi yritysten-sekä onnistumisia että epäonnistumisia, määritellä keskeisiä menestystekijöitä menestyvä liike käynnistää.

&nbsp

Perintö Suunnittelu - Tämä kurssi opettaa opiskelijoille arvo ja suunnitteluprosessia työntekijöiden etenemisen ja vaihto. Opiskelija oppii vaiheet urasuunnittelun, määrittelystä vaatimuksista aseman arvioimiseksi palkansaajiin tulevaisuudessa huomioon strategisointi vaihto skenaarioita.

&nbsp

Consumer Behavior - Tämä soveltavan psykologian kurssi pitää rationaalisen ja irrationaalisen vaikutteita buy päätöksiä kuluttajat. Yksittäiset vaikutteita kognition, ilmastointi ja vaikuttaa sekä yleisemmin vaikutteita sukupolven väestönkehitys ja ympäristön tutkitaan suhteessa niiden käyttöön mainonnassa, tuotemyynti, tarjouksia ja myyntiä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2013

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional ... Lue lisää

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional success. Learn more about Kendall's rich history. Listen to what our students and alumni say about their experience at Kendall. Näytä vähemmän
Chicago , sydney , Leura + 2 Lisää Vähemmän