Biologian kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

146726_pexels-photo-672142.jpeg

Koulutusohjelman tarkoituksena on kouluttaa Kazakstanin tasavallan koulutusjärjestelmän kilpailukykyisiä asiantuntijoita, joilla on perustiedot pedagogisen toiminnan toteuttamiseksi biologian opetuksessa.

Työllisyys - 100%:

Tämän koulutusohjelman valmistunut voi löytää työtä peruskouluissa ja erikoistuneissa lukioissa, lykkeissä, korkeakouluissa, lukioissa, koulutusosastoissa, opettajien koulutuslaitoksissa sekä biologisten, terveys-, lääketieteellisten ja biologisten tutkimusorganisaatioissa, kustantamoissa ja menetelmissä toimistot, yleisten ja erityishankkeiden valmistelu suunnittelu- ja rakennustyömailla (maisemointi, vedenkäsittely, talteenotto, suunnittelu, esim. maatalouden pysäytyspaikat, nuorten luonnontieteilijöiden asemat).

Koulutusohjelman luokitus

 1. IAАR - 2. sija, 2019;
 2. IQAA - 6. sija, 2019;
 3. «Atameken» - 10. sija, 2019.

Ammatillisen toiminnan tyypit

Koulutusohjelman 6В01509 - «Biologia» kandidaatit voivat harjoittaa seuraavan tyyppistä ammatillista toimintaa

 • koulutus (pedagoginen);
 • opetus ja kasvatus;
 • koulutus ja teknologia;
 • sosiaalinen ja pedagoginen;
 • kokeellinen ja tutkimus;
 • organisatorinen ja hallinnollinen.

Lisäohjelma Minor “Biotekniikan perusteet”

Koulutus biotekniikan asiantuntijoille, joilla on perustiedot perus- ja profilointialoista ja jotka on mukautettu työmarkkinoiden ja tekniikoiden vaatimuksiin ja jotka pystyvät toimimaan ryhmässä.

Koulutuksen tulokset

 • valmistunut pystyy kuvaamaan kasvien mikroklonaalisen etenemisen menetelmiä;
 • valmistunut pystyy selittämään, kuinka monoklonaalisia vasta-aineita tuotetaan;
 • valmistuneen on keskusteltava eettisistä kysymyksistä ja biotekniikan tutkimuksen oikeudellisesta sääntelystä;
 • valmistunut pystyy selittämään menetelmiä rekombinantti-DNA: n tuottamiseksi;
 • valmistunut osaa verrata kasvien ja eläinten kloonausominaisuuksia.

"Biotekniikan perusteet" on tieteenala, joka tutkii mahdollisuuksia käyttää eläviä organismeja, niiden järjestelmiä tai elämäntuotteita teknologisten ongelmien ratkaisemiseen sekä mahdollisuuksia luoda tarvittavien ominaisuuksien omaavia eläviä organismeja geenitekniikan avulla. Biotekniikka perustuu genetiikkaan, molekyylibiologiaan, biokemiaan, embryologiaan ja solubiologiaan.

Viimeksi päivitetty Joulu 2020

Oppilaitoksesta

Kazakh National Women's Teacher Training University is a developing higher education institution, which trains professionals in the field of Education on a four-stage model of professional training (v ... Lue lisää

Kazakh National Women's Teacher Training University is a developing higher education institution, which trains professionals in the field of Education on a four-stage model of professional training (vocational school- undergraduate, graduate, postgraduate (Ph.D.) ) based on credit training technology. Näytä vähemmän