Biologian kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Genetiikasta eläintieteeseen biologia muodostaa kattavan elämäntutkimuksen. Widenerissä saat tieteellisiä taitoja ja luovuutta, joita tarvitaan löytämiseen ja innovaatioihin useilla tieteenaloilla.

Yleiskatsaus

Widenerin biologian pääaineena valmistut yli tutkinnon - sinusta tulee kriittinen ajattelija, joka on ammattitaitoinen tieteellisessä prosessissa ja jolla on intohimo tehdä omia löytöjä.

Valitse perinteinen BS-raita valmistautua jatko-opiskeluun ja pääsyyn lääketieteelliseen kouluun tai BA-raita poikkitieteelliseen koulutukseen toisella alalla, kuten antropologiassa tai ammattikirjoittamisessa. Molemmat tutkinnot tarjoavat tiukan perustan ja yksilöllisen sarjan valinnaisia aineita, jotka aiot suunnitella tiedekunnan neuvonantajan kanssa.

Jo ensimmäisen opiskeluvuoden aikana saat nämä taidot tutkimushankkeisiin. Sinulla on mahdollisuus esittää havainnot kansallisesti ja julkaista vertaisarvioiduissa lehdissä, kaikki opiskelijana.

Yhdessä kansainvälisten matkustamismahdollisuuksien ja yhteisön sitoutumisen kanssa valmistut erinomaisella ansioluettelolla, joka valmistaa sinut jatko-opiskeluun, lääketieteelliseen kouluun tai mihin tahansa määrään tieteellistä uraa.

141897_microscope-slide-research-close-up-60022.jpeg

Ohjelman kohokohdat

Laajat perustutkintotutkimusmahdollisuudet

Voit osallistua tutkimukseen jo ensimmäisen vuoden aikana moniviikkoisten projektien ja esitysten avulla alkukursseilla, jotka kattavat molekyylibiologian kenttäekologiaan. Sieltä otat monen lukukauden tutkimushankkeita, joilla on arvostettu tiedekunta, ja sinulla on mahdollisuus julkaista ja esittää havainnot kansallisesti. Syvennä opintojasi osallistumalla kesän tutkimusohjelmaan.

Kansainväliset oppimiskokemukset

Matkusta ympäri maailmaa lyhytaikaisten, tiedekunnan johtamien ulkomaisten opinto-ohjelmien kautta. Hyödynnä laboratoriossa opittuja taitoja, kun tutkit kahvinviljelyä Costa Ricassa, tutkit Amazonin jokialueen trooppista ekologiaa Perussa tai tutkit Hondurasin pilvimetsää.

Asiantuntijaopettaja

Biologian tiedekunnan jäsenet tarjoavat laajan valikoiman perustutkintokokemuksia esimerkiksi kasvitieteestä, ekologiasta, trooppisesta ekologiasta, organismibiologiasta, neurobiologiasta, genetiikasta sekä solu- ja molekyylibiologiasta. Täältä löydät monipuoliset mentorit, jotka haluavat auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet.

Henkilökohtainen huomio

Toisin kuin suuremmissa yliopistoissa, kaikki luokat ja laboratoriot opettavat kokopäiväiset tiedekunnan jäsenet, eivät opettajia. Kun laboratoriotunneissa on enintään 16 opiskelijaa, saat yksilöllisen huomion, jota tarvitset menestyäksesi luokassa ja sen ulkopuolella.

Sisäinen jälkesi menestykseen

Viimeaikaiset työnantajat ja teollisuuden yhteydet

 • Philadelphian lasten sairaala
 • DuPont Chemical Company
 • Johnson & Johnson
 • McCormick Corporation
 • Monell Chemical Senses Center
 • WuXi PharmaTech
 • Cornell University Medical Center
 • Beth Israel Medical Center

Näkymät ja tulokset

Mahdolliset ura-alueet

 • lääketiede
 • Fysioterapia
 • Tekninen kirjoittaminen
 • Geneettinen neuvonta
 • Biomedical Sciences Management

Teollisuuden kasvu

Elämän ja fysiikan ammattien työllisyysnäkymien odotetaan kasvavan 7% vuosina 2018--2028, kun biolääketieteellisen tutkimuksen ja ympäristönsuojelun osaamisen kysyntä kasvaa.

Lähde: Bureau of Labor Statistics

Keskimääräinen palkka

75 650 dollaria - 2019 mediaanipalkka mikrobiologeille

Lähde: Bureau of Labor Statistics

Valmistunut aikaisin

Opiskelijat, jotka tuovat siirto- ja / tai AP-luottoa, voivat olla oikeutettuja valmistumaan lukukauden aikaisin ja saada etukäteen jatko- ja lääketieteellisen koulun sovellukset.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

Widener University is a private, metropolitan university with a Main Campus in Chester, PA, and law schools in Harrisburg, PA, and Wilmington DE.

Widener University is a private, metropolitan university with a Main Campus in Chester, PA, and law schools in Harrisburg, PA, and Wilmington DE. Näytä vähemmän