Bioteknologian kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bioteknologia on tieteen ja tekniikan soveltamista eläviin olentoihin ja niiden soluihin tai molekyyliin liittyvään käyttäytymiseen näiden tuntemuksen edistämiseksi ja tavaroiden tai palveluiden tuottamiseksi. Tämä on ala, joka yhdistää monenlaisia aloja, kuten lääketieteen ja terveydenhuollon, maatalouden elintarviketuotannon, teollisuuden tuotannon sekä energia- ja ympäristöalat. Bioteknologiaohjelma opettaa opiskelijoita tutkimaan ja käsittelemään eläviä organismeja tuotteiden keksimiseen tai parantamiseen.

Ohjelman tavoitteena on kehittää vahvoja perustieteiden käsitteitä ja antaa opiskelijoille käytännön koulutusta biotekniikan tekniikoista. Lisäksi se integroi laboratorio- ja luentokomponentit, jotka yhdessä toteuttavat teorian ja käytännön välisen yhteyden periaatteen.

Ohjelman päätavoite on valmistaa opiskelijoita työllistymismahdollisuuksiin kriittisen tärkeällä ja dynaamisella bioteknologiateollisuudessa.

Opetussuunnitelman kappaleet ovat:

 1. Tuotantoteknologinen koulutus: elintarvikkeiden tärkeimpien ainesosien analysointi, raaka-aineosien määrittäminen, uuden teknologian kehittäminen ja käyttöönotto.
 2. Jalostustoiminta: lähtöaineen tutkimus mikro-organismien, kasvien ja eläinten valintaa varten; ympäristötekijöiden tutkimus mikro-organismien, kasvien ja eläinten genotyypissä niiden maksimaalisen tuottavuuden saavuttamiseksi; jalostuvien mikro-organismien, kasvien ja eläinten piirteiden ja lajien kotouttamisen tutkiminen.
 3. Palvelu-operatiivinen toiminta: tuotannon metrologinen tuki, standardien ja niiden sertifioinnin laatiminen.
 4. Kokeellinen tutkimus: biologisten esineiden ominaisuuksien ja elintärkeiden prosessien tutkimus; bioteknisten prosessien tutkimus; bioteknisten laitteiden ja laitteiden suunnittelu.

Ohjelman komponentit

Nelivuotinen ohjelma on kokopäiväinen, kattaa 253 op. Teoreettiset kurssit jakautuvat tasaisesti kaikille akateemisten opintojen ajanjaksoille. Ohjelma sisältää myös kaksi koulutustapaa: koulutus, joka auttaa opiskelijoita hallitsemaan teoreettiset kurssit täysimääräisesti, ja ammatillinen, joka vie opiskelijat valmistusteoksiin.

aste

Opiskelijat, jotka ovat rekisteröity Sh. Ualikhanov Kokshetau State University ja suorittanut onnistuneesti biotekniikan kandidaattiohjelman, saavat kandidaatin tutkinnon bioteknologiassa.

Urakehitysmahdollisuudet

Bioteknologisia prosesseja käytetään monilla aloilla, mukaan lukien lääkkeet ja terveydenhuolto, ruoka, ympäristö ja polttoaineet. Bioteknologian tutkinto tarjoaa monitieteisen koulutuksen, joka tarjoaa työllisyysmahdollisuuksia tutkimuksen, kehityksen, tuotannon ja hallinnan sekä tietosuojan aloilla sekä yksityisissä että julkisissa laitoksissa.

123634_pexels-photo-2280549.jpegChokniti Khongchum / Pexels

sisäänpääsy

Yliopistoon pääsyä varten sinun on toimitettava seuraavat asiakirjat:

 1. Yliopiston rehtorille osoitettu lausunto;
 2. Keskiasteen koulutuksen (yleinen keskiasteen koulutus), teknisen ja ammatillisen koulutuksen tai korkea-asteen koulutuksen (todistus, korkeakoulututkinto jne.) Alkuperäiskappale
 3. 6 kuvaa (koko 3x4);
 4. Lomakkeen 086-U lääkärintodistus (fluorografiakuvalla)
 5. Alkuperäinen UNT- tai CTA-todistus;
 6. Terveyspassi (tai 063 muodostaa rokotuskortin);
 7. Henkilöllisyystodistus ja sen jäljennös (henkilökortti tai passi).

Lyhyt kuvaus

Opetuskieli Englanti / kazakstani / venäjä
Kesto 4 Vuotta
Luottojen lukumäärä 253 op
Aloitusaika Syyslukukausi 2020 (syyskuu)
Opinnotyyppi Täysaikainen
erikoisalat Luonnontieteet
Kiinnostuksen ala kemia, biologia, tekniikka

Yhteydet

Ohjelman koordinaattori Kemian ja biotekniikan laitoksen päällikkö
Nurgul Nurmukhambetova
sähköposti: kafedra-himii@kgu.kz
puhelin: 7 (716) 2255643
Kansainvälisten asioiden toimisto

Kansainvälisten asioiden toimiston päällikkö
Altynay Akhmetova
sähköposti: Academ.dep.poly@gmail.com
puhelin: 7 (716) 2721122

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is one of the leading regional universities in Northern Kazakhstan. It is more than 50 years in the lead of the education system. The university was establish ... Lue lisää

Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is one of the leading regional universities in Northern Kazakhstan. It is more than 50 years in the lead of the education system. The university was established in 1996. Today Sh. Ualikhanov Kokshetau State University is a modern, actively developing higher education institution with a worthy tradition, great potential and serious plans for the future. Näytä vähemmän