Bs in globaalin liiketoiminnan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor of Science in Global Business määrin hyödyntää menestyksekästä liiketoimintaa, kieli, ja kulttuurin kursseja kokemuksellisen oppimisympäristön.

Tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat vahvan liiketoiminnan perusta opettanut maailmanlaajuisesti tietoinen tiedekunnan, BS / BG tutkinto varustaa oppilaat menestykseen kansainvälisessä liiketoiminnassa. Tämä koulutusohjelma kuvastaa alati muuttuvassa ja vaativa globaalissa ympäristössä yritysten, hallinnon, ja ilmailuala. Opetussuunnitelma keskittyy kehittyvillä markkinoilla ja suunniteltu tarjoamaan tutkinnon tietoja ja taitoja välttämätöntä heidän onnistunut pääsy globaalin liiketoiminnan ja yhteiskunnan. Pääpaino on maailmanlaajuista tietoisuutta, kulttuurien lukutaitoa, tehokas viestintä, määrällinen taitoja, sosiaalinen vastuu, tietotekniikka, kriittisen ajattelun taitoja, tiimityö, liike toiminnallisia taitoja, ilmailu / ilmailuteollisuuden tuttuus, ja sitoutuminen "elinikäinen" oppiminen.

Kansainvälinen viljelmiä tutkitaan keskittyen kehittyvillä markkinoilla ja jossa painotetaan maailmanlaajuisen liiketoiminnan käytäntöjä, strategioita, ja arvot. Opiskelija suorittaa tiukan globaalin liiketoiminnan ytimen yhdessä rikas yleissivistys perusta. BS / GB keskittymäalueita kuuluvat: Kieli ja kulttuuri (arabia, Kiina, Espanja) tai Aviation ja Aerospace.

Aktiivinen liike / ilmailun liittyvät seurojen kampuksella kuuluu Phi Beta Lambda (liiketoimintaan keskittynyt organisaatio tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden matkustaa valtion ja kansallisten johdon konferenssien osallistumisesta kilpailuissa), American Association of lentokenttä Executives (ilmailualan hallintaan keskittynyt yhdistys , jossa ennen matkustaa Chicago, Las Vegas, Toronto, Seattle, San Francisco, ja Hong Kong), ja Aviation Business Networking Club (organisaation henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä ja verkottuminen).

Meidän opiskelijoita kannustetaan ajattelemaan perinteistä akateemista rajat ja etsiä työpaikan ja kulttuurielämyksiä, jotka rikastuttavat ja valaista ne kehittyvät työpaikalla ja globaalissa liiketoimintaympäristössä. Ainutlaatuinen harjoittelupaikkoja ja yhteistyöhön koulutuksesta ovat saatavilla ja kannusti, jossa henkilöstö sekä auttaa opiskelijoita paikantunnistusjärjestelmän ja sijoitus. Lukuisat kesä-ulkomailla kokemuksia ovat saatavilla opiskelijoille, jotka haluavat kasvattaa kansainvälisiä näkökulmia. Edellinen kesä-ulkomailla opetusohjelmia on tarjottu Pariisissa, Lontoossa, Italia, Puola, Kiina, Saksa, Ecuador, Chile, Meksikossa, Brasiliassa ja Singaporessa.

Business Industry Advisory Board annetaan ohjeita yritysten tarpeisiin, hallinnon ja ilmailuala. Osasto tukema ohjausta ja labs on saatavilla.

Dedicated tiedekunnan neuvonantajat auttavat GB opiskelijoiden arvioinnissa monia mahdollisuuksia niiden käytettävissä tähän ohjelmaan. Jotkut kurssit saattavat vaatia edellytys aihe tietämystä tai tiettyyn luokkaan pysyvä. Opintojaksokuvaukset, sisällytetty tähän luetteloon, olisi tarkistettava ennen ilmoittautumista luokkiin, varmistaa asianmukainen sijoitus.

Tutkintovaatimukset

BS / BG tutkintoon vaaditaan onnistuneesti päätökseen vähintään 120 luotto tuntia ja suoritetaan tavallisesti kahdeksan lukukautta. Opiskelija voi valita keskitytty ilmailun ja Aerospace tai kieli ja kulttuuri kappaleet kiinan, arabian ja espanjan. Opiskelija olisi ilmoitettava keskitytty alussa heidän sophomore vuoden. Opiskelijat, jotka osallistuvat Cooperative Education ohjelma voi korvata enintään 3 luotto tuntia, jos se hyväksytään, kohti määritettyä kurssien vaaditaan niiden keskitytty. Opiskelijoiden Air Force tai armeijan ROTC ohjelma voi korvata AF tai MSL kursseja avoimen valinnaisia ​​kursseja.

Embry-Riddle Aeronautical University - Prescott Department of Business on jäsenenä Association of Collegiate kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat (ACBSP) ja on ehdokkuus akkreditointia. Jotta voidaan myöntää BS / GB astetta, opiskelija on täytettävä vähintään 80% liiketoimintakasettiin ja keskitytty asuin- tai siirtää niitä hyvityksiä laitosten hyväksymä osaston puheenjohtaja. Ainoa alan tutkintoja, jotka voidaan julistaa samanaikaisesti ovat BS / BA tai BS / ABA BS / GB kieli ja kulttuuri AOC.

Viimeksi päivitetty Tammi 2017

Oppilaitoksesta

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Näytä vähemmän