BSC henkilöstöhallinnon

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma keskittyy tutkimukseen organisaatioiden ja henkilöstön käyttö ensisijaisena institutionaalinen voimavara. Painotetaan käyttäytymisen tiede / johdon lähestymistapaa, jossa ymmärrystä yksilön käyttäytymiseen ja ryhmän prosessit yhdistetään tekniikoita henkilöstöhallintoa organisaation sisällä. Tämä monitieteinen ammentaa aloilla Management, sosiaalipsykologian ja Organizational Behavior luoda taitoja ihmissuhteissa ja väliset suhteet.

Mission Statement

Tehtävänä Human Resource Management-ohjelma Park University School of Business on valmentaa opiskelijoita kanssa teoreettinen, määrälliset ja käytännön työn, jotta he voivat kehittää ja käyttää pätevä ja luotettava henkilöstöhallinnon välineitä ja käytäntöjä. Opiskelijat saavat valmiudet tehdä päätöksiä, jotka ovat oikeudenmukaisia, eettisiä ja yhteensopiva työlainsäädäntö, palvellessaan organisaation ja sidosryhmien kanssa.

Visio

Human Resource Management Program Park yliopiston School of Business on ohjelman valinta monimuotoisuuden oppijoiden joustava malli. Me jatkuvasti tarkentaa opetussuunnitelmaa ja opetuksen menetelmiä, jotta opiskelijat voivat osoittaa että lisäämään koko koulutusohjelman.

Human Resource Management Program Akateeminen Tavoitteet ja kompetenssit Tavoitteet

 • Osoittaa kykyä järkeillä ja keskustella asioista ja käyttää kriittisen ajattelun taitoja.
 • Kyettävä integroimaan liiketoiminnan ja strategian kehittämiseksi tietoa ja soveltaa ammatillista osaamista ja etiikka kaikilla tasoilla.
 • Osoittaa osattava tiedon integroinnin ja tutkimusmenetelmät ja niiden merkitys HRM päätöksentekoprosessiin.

PÄTEVYYSKOKONAISUUDEN

 • Tunnista kysymyksiä mukana hankkimalla henkilöstöresurssit mukaan lukien työpaikkojen analysointi, HR suunnittelu, yhtäläiset mahdollisuudet lakeja, rekrytointi ja valinta.
 • Tunnista liittyvät kysymykset kehittämiseen, arviointiin ja palkitsevaa henkilöresurssien koulutuksen, tulosohjaus, ja palkitsemisjärjestelmiä.
 • Suosittele edullisia menetelmiä valinta perustuu organisaatioiden tarpeisiin ja ympäristöolosuhteet.
 • Määritä tapoja mitata tehokkuutta käytettävien menetelmien valinta ja sijoitus henkilöresursseja.
 • Erottaa tapoja, joilla työntekijät arvioivat oikeudenmukaisuus korvauksen rakenne.
 • Tunnista sisäisten ja ulkoisten tekijöiden mukana luomassa palkitsemisjärjestelmiä.
 • Kuvaile miten mitata työntekijän käyttäytymistä ja suorituskykyä.
 • Tunnista kriteerit tehoa määriteltäessä suorituskyvyn mittaaminen.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lue lisää

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Näytä vähemmän
Parkville , Kansas City + 1 Lisää Vähemmän