BSC rikosoikeudenhoidon

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Rikosoikeudenhoidon ohjelma yhdistää Park yliopiston perinne taiteet koulutus ja nykyaikainen ammatillinen opetussuunnitelman valmistelee tutkinnon työskennellä rikosoikeudellisen järjestelmän ja siihen liittyviin ammatteihin tai siirtyä tutkijakouluun. Tämä ohjelma tarjoaa erilaisia ​​asteen, kandidaatin rikosoikeudessa on Associate, pienet ja todistus tasolla.

Pääkampuksella Park University sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Kansas City, ja ohjelmia on tarjolla klo 40 kampuksella koko maan alueella. Näiden lisäksi kampuksella luokan vaihtoehtoja, Park tarjoaa myös verkossa rikosoikeuden luokissa.

Rikosoikeudenhoidon ohjelma on osa Park University College of Liberal Arts and Sciences. Nämä suuret yhtiöt on tarkoitus valmistella opiskelijoille, jotka ovat artikuloitu, lukutaitoisia, heijastava, ja sitoutunut eliniän oppimisen ja kansalaistoiminnan.

Monet tiedekunnan merkittävä määrä ammatillista työkokemusta rikosoikeuden alalla. Tutkimme kaikki segmentit rikosoikeusjärjestelmän, lainvalvontaviranomaisten, tuomioistuimen kautta, jotta korjaukset. Meillä on alueita pitoisuus lainvalvonnan, korjaukset, ja turvallisuus, lyijy kokeneet ammattilaiset. Tarjoamme kokemuksellinen mahdollisuuksia kaikilla aloilla kautta harjoittelupaikkoja ja erityisiä aiheita kursseja. Keskitymme kriittistä ajattelua, tehokas viestintä (sekä suullinen ja kirjallinen), joiden avulla elinikäinen oppiminen, ja toimimaan globaalissa yhteiskunnassa mahdollista kansainvälinen tutkimus.

Meidän alumnit ovat päätyneet työpaikkoja monilla aloilla, muun muassa poliiseja, nuorten upseerit, koeaika upseerit, turvallisuus johtajien ja ohjaajien kanssa voittoa tavoittelemattomat virastot avustavat väärin aikuisille ja lapsille.

Useat alumni on suorittanut jatko-ohjelmia rikosoikeuden ja julkishallinnon sekä oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Keskittymäalueita

Pääaineopiskelijat rikosoikeudenhoidon voi valita yhden kolmesta keskittymäalueita: lainvalvonta, korjaukset, ja turvallisuus. Nämä alueet vaativat kaksi kursseja tähän alueeseen, lisäksi yleisten kursseja kaikki suuret yhtiöt. Kukin alue keskittyminen on luotu ja tarkistaa niitä ammattilaisia ​​tällä alueella, jotta opetussuunnitelman mahdollisimman osuvia nykypäivän rikosoikeusjärjestelmän tarpeisiin.

Viimeksi päivitetty Marras 2014

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lue lisää

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Näytä vähemmän
Parkville , Kansas City + 1 Lisää Vähemmän