BSC Tietojenkäsittelytieteen

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tietojenkäsittelytieteen laitos (ICS) koulutusohjelma valmentaa monenlaisia ​​tietokoneen mahdollisuudet teollisuudessa sekä jatko-opintoja. ICS opiskelijat valitsevat yhden tai useamman erikoisaloja joukosta nämä neljä vaihtoehtoa: Computer Science, Software Engineering, Data Management, ja verkostoituminen. Riippuen heidän valitsemansa erikoisuus alue, valmistuneet Parkin tietojenkäsittelytieteen koulutusohjelmassa ovat hyvin valmistautuneita näihin yritysmaailman asemia: Web ohjelmoija, sovellukset ohjelmoija, tietotekniikan (IT) projektipäällikkö, tietokanta analyytikko, verkko analyytikko. Ohjelma on ihanteellinen sopii opiskelijoille, jotka nauttivat työskentelystä teknologian ja haluavat opiskella yksi Parkin kampuksella tai verkossa koulutusohjelmissa.

Tehtävä

Päätyttyä tietojenkäsittelytieteen tutkinnon, tutkinnon pitäisi pystyä:

 • Käytä luovuutta, kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisun taitoja tuottaa teknologiaratkaisuja.
 • Kielitaito käytössä suosittu tietotekniikan, ohjelmointikielet, ja menetelmiä.
 • Tunnista informaatioteknologia tietyn organisaation yhteydessä ja selittää miten sisällyttää tällaiset teknologiat annetaan organisaation yhteydessä.
 • Kommunikoi tehokkaasti, eettisesti ja ammatillisesti joukkue ympäristössä.

Ohjelman kompetenssit

 • Levitä ongelmanratkaisun ja kriittisen ajattelun taitoja ja käyttää suosittu tietotekniikan tuottaa teknologiaratkaisuja.
 • Kommunikoi tehokkaasti, eettisesti ja ammatillisesti joukkue ympäristössä.
 • ICS / CS ja ICS / SE opiskelijat: Suunnittele ja toteuta tyylikäs ohjelmia, jotka hyödyntävät tietorakenteita ja käyttöjärjestelmiä käsitteitä.
 • ICS / NT opiskelijoita: Kielitaito käytössä suosittuja tietoverkkojen ja turvallisuus teknologioita. - ICS / DM opiskelijat: Suunnitella ja toteuttaa tyylikkäät tiedonhallinnan ratkaisuja.

CIM-osasto toimii Puiston Career Development Center auttaa paikka perustutkintoa tietoa ja tietotekniikan opiskelijoiden tietokone työharjoittelun tehtävissä Kansas City ja sen jälkeen. ICS-osasto aktiivisesti kannustaa opiskelijoita toimimaan niin työharjoittelun tehtävissä ja katsoo harjoittelupaikkoja olevan erottamaton osa ICS opetussuunnitelman.

Erinomaisille opettajille

Me varmistamme, että opettajilla on oikea sekoitus reaalimaailman kokemus ja akateeminen kokemus. Reaalimaailman kokemus kannattaa niiden voisivat koskea käsitteitä löytyy kirjoja sovelluksia löytyy teollisuudessa. Akateemista kokemusta maksaa pois, että he voivat tehokkaasti kommunikoida mitä he tietävät. Jossain suurempia yliopistoja, tutkimuslaitoksia tulee ensin ja se voi olla haitaksi opetuksen. Toisaalta, täällä Park, opetus tulee ensin. Tiedekunta erittäin paljon työtä varmistaakseen parhaan mahdollisen tietokoneen koulutuksen.

Valmistelu Real World

Asiat muuttuvat nopeasti tietokone maailmassa. Tahdissa muutoksia, päivitämme ohjelmia säännöllisesti. Opetamme nykyiset teknologiat, kuten Java, C ++, VB.NET ja Linux koko meidän opetussuunnitelmia. Lisäksi web-suuntautunut kursseja, opetamme erilaisia ​​web-pohjaisia ​​teknologioita, kuten XHTML, dynaaminen HTML, JavaScript, JSP ja ASP.NET.

Meillä on vahvat perinteet saattamisesta opiskelijoiden työharjoittelun tehtävissä. Joka tarjoaa opiskelijoille arvokas tilaisuus ottaa mitä he oppivat luokkahuoneessa ja soveltaa sitä reaalimaailman. Se myös tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada jalka oven mahdolliselle tulevalle kokoaikainen.

Pysymällä ajantasalla teknologian ja auttamalla meidän opiskelijat saavat reaalimaailman kokemus, osastomme pystyy jatkuvasti tuottamaan erittäin myyntikelpoisia valmistuneet.

Edullinen

Kun kaikki plussia edellä kuvatut (suuria opettajia, huippuluokan ohjelmia, pienet luokkakoot), haluat luultavasti odottaa korkeita hintoja. Mieti uudelleen. Korkea laatu ja edullisuus kulkevat käsi kädessä Park. Ensinnäkin, meidän opetusta on alhainen. Pari, että stipendien ja Park on yksi parhaista löytöjä löydät missään. Jos olet kiinnostunut vähentämään kustannuksia edelleen, voit rekisteröityä Park työ-opinto-ohjelmaan. Kanssa työ-opinto-ohjelmaan, sinulle annetaan mahdollisuus oppia tietotekniikan alalla kun tekee atk-työtä osastolla ja me maksamme sinulle teidän ponnisteluja.

Bachelor of Science in Computer Based Information Systems

Saatavana KC Area Only

Ei ole organisaatio, onko se suuri vai pieni, että voi selvitä ilman tukea sen tietojenkäsittelyn osastolla. Työpaikkojen määrä käytettävissä yritysten ja valtion tietokoneella koulutettu henkilökunta jatkaa kasvuaan. Merkittävä erityisesti valmistaa opiskelijaa alalla tietojenkäsittely, liikkeenjohdon ja kirjanpidon. Yhdistelmä tietokone ja yrityksen kurssit valmentaa opiskelijoita uran ohjelmointi, systeemianalyysin ja hallinta tietokonejärjestelmät.

Ohjelma kompetenssit:

 • Levitä ongelmanratkaisun ja kriittisen ajattelun taitoja ja käyttää suosittu tietotekniikan tuottaa teknologiaratkaisuja.
 • Kommunikoi tehokkaasti, eettisesti ja ammatillisesti joukkue ympäristössä.
 • Tunnista informaatioteknologia tietyn organisaation yhteydessä ja selittää miten sisällyttää tällaiset teknologiat annetaan organisaation yhteydessä.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lue lisää

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Näytä vähemmän
Parkville , Kansas City + 1 Lisää Vähemmän