BSC. matematiikka

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Matematiikka on sekä elin tietoa koskevat luokan symboleja ja niiden välinen, koska järjestelmä ajatuksen ja viestintä, sekä kyseisen järjestelmän soveltaminen muille alueille inhimillisen kokemuksen. Koska järjestelmä ajatuksen, se johtuu filosofiaa ja tarjoaa kielen, jolla on erityistä kauneutta ja selkeyttä. Soveltaa muillakin inhimillisen kokemuksen matematiikka on tarjonnut suurella voimalla ja tarkasti erilaisia ​​pyrkimyksiä, ja näin on toimittanut olennaisen panoksen nousu modernin sivilisaation.

Tutkimuksessa matematiikan valmentaa jatko-opintoihin matematiikan, jotka liittyvät tieteet, kauppatieteellisen. Muita vaihtoehtoja ovat alkaneet vakuutusmatemaattiset työ, opetus toisen asteen ja alkaa työskennellä alalla tietojenkäsittely. Kolmannen ja neljännen vuoden MA kursseja tullaan kanssa päätetään opiskelijan neuvonantajana.

Park Matematiikka Colloquium

Park University Mathematics Colloquium kokoontuu maanantaisin, 4: 30-5: 30 pm Findlay-Wakefield Science Hall, huone 110. Tilaisuuteen kuuluu kaksi erilaista neuvotteluissa; useimmat ovat saatavilla opiskelijoille, ja loput ovat tutkimusryhmästä. Edellytys tieto kunkin talk on listattu.

Viimeksi päivitetty Marras 2014

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lue lisää

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Näytä vähemmän
Parkville , Kansas City + 1 Lisää Vähemmän