btec HND liiketoiminnan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BTEC HND in Business

&nbsp

BTEC (Business Technology Engineering Council) Higher National Diploma (HND) on erikoistunut ammatillinen ohjelma voimakas työhön liittyvä painotus. Tutkinto antaa perusteellinen perustiedot keskeisten käsitteiden ja käytännön taitoja tarvitaan alan kansallisen tunnustuksen työnantajat mahdollistaa etenemisen suoraan työhön tai korkeamman asteen tutkintoon.

&nbsp

HND in Business Studies and Management on ihanteellinen niille, jotka haluavat opiskelemaan alla opiskelutasolle tulla paremmin johtajien. Onnistuneen HND avulla opiskelijat suoraan tulon top-up heidän arvosanoin astetta Britannian yliopistoissa.

Voit myös top-up your HND BA (Hons) liikkeenjohdon tai markkinoinnin astetta useimmista Britannian korkeakouluissa.

&nbsp

Ohjelman tavoitteet:

BTEC HND (Higher National Diploma) on käytännöllinen ja ammatilliseen tutkintoon joh erinomaisen ymmärrystä perusperiaatteita liiketoimintaa ja johtamista. Kun onnistuneesti ensimmäisen ja toisen vuoden HND opiskelijat ovat kelvollisia saamaan kandidaatin tutkinto täyttämällä yhden vuoden BA (Hons) liikkeenjohdon tai markkinoinnin kurssin kautta useimmat yliopisto Isossa-Britanniassa.

&nbsp

&nbsp

Sertifiointi

On onnistuneesti loppuun kaikki tutkimukset, opiskelijat jaetaan Edexcel (BTEC) HND todistus.

&nbsp

&nbsp

Mitkä ovat urakehitysmahdollisuudet?

Opiskelijat saavat diplomin Edexcel ja jotkut siirtyvät hakeutumaan monenlaisia ​​yrityksiä.Opiskelijat ovat myös oikeutettuja saamaan tutkinnon suorittamalla yhden vuoden BA (Hons) liikkeenjohdon tai markkinoinnin kurssin milloin tahansa kuningaskunnassa yliopistossa.

Viimeksi päivitetty Kesä 2012

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

OPAL College London on yksi lupaavimmista uuden itsenäisen Colleges of Higher ja täydennyskoulutuksen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tarjoamme erilaisia ​​Diploma, Higher Diploma, ylioppilas, jatko-j ... Lue lisää

OPAL College London on yksi lupaavimmista uuden itsenäisen Colleges of Higher ja täydennyskoulutuksen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tarjoamme erilaisia ​​Diploma, Higher Diploma, ylioppilas, jatko-ja ammatillisia kursseja IT-liiketoiminta, markkinointi, kirjanpito, Sosiaali-ja terveysalan, matkailu-ja ravitsemisalan sekä erilaisia ​​ammatillisesti suuntautunut ennen yliopisto-opintoja suunniteltu paremmin valmistaa opiskelijoita jäykkyys tutkintoon johtavan koulutuksen. &nbsp Haluamme ansaita mainetta tarjota laadukasta kurssien maksut, jotka antavat erinomaista vastinetta rahalle. Olemme vakuuttuneita, että voimme tehdä tämän, koska itsenäisyys tarkoittaa sitä hallitsemaan omat kulunsa. Kuitenkin meidän kilpailukykyinen palkkio tariffi ei ole laadun kustannuksella. &nbsp College sijaitsee vilkas, monikulttuurinen alueella Lontoossa.Uskomme, että meillä on ainutlaatuinen ymmärrys koulutuksen opiskelijoiden tarpeet. On nähtävissä perheen ilmapiiriä OPAL College Londonissa. Yliopistoittain standardit olemme suhteellisen pieni kouluyhteisö, mutta tämä antaa meille mahdollisuuden tietää jokainen meidän opiskelijat yksilöinä - mikä on mielestäni ratkaisevan tärkeää varmistaa opiskelijan menestys korkeakoulutukseen. &nbsp College on jännittävä ympäristö, jossa tavata uusia ystäviä, missä ihmiset Britanniassa, Kiinassa, Aasiassa, Karibialla, Amerikassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja muualla Euroopassa voi tavata. Kulttuuri on rikas ja monipuolinen, oppilaat tuovat lukemattomia erilaisia ​​näkökulmia kaikille alueille opiskelijaelämään. &nbsp Meillä erottuva akateeminen henki. On erityisesti kaksi asiaa, joita haluaisin tehdä tässä suhteessa.Ensinnäkin, olemme luovaa oppimista ja kehitystä toimielin, jonka opetuksen strategioita on suunniteltu siten, että opiskelijat onnistuvat koko opiskeluajan ja tulevaisuudessa. Otamme avoimien ovien "-politiikkaa, on arvostus kanssa ja kautta asioita ihmisten erilaisuutta ja moninaisuutta ja sellaisenaan on korostetaan yksilöllistä huomiota ja erilaistumista. Toiseksi, meillä on erittäin kehittynyt ja kokenut sielunhoidon, joka on ennustettu yhdeksi menestyksemme avaimia lähitulevaisuudessa - välitämme kaikille opiskelijoille. Pätevyys saavutetaan Opal College London nauttivat kansainvälistä tunnustusta. Pätevyys saatu OCL on avain onnistuneeseen ja jännittävä tulevaisuus. Näytä vähemmän