Business ja yrittäjyys Wells

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Keskus tarjoaa kursseja ja käytännön oppimismahdollisuuksia yrityksissä, innovaatioissa, yrittäjyydessä ja johtamisessa. Susan Wray Sullivan '51 ja Pike H. Sullivan Business and Entrepreneurship Center antavat sinulle kriittisiä päättelytaitoja, viestintätaitoja ja monipuolista perspektiiviä, joka on välttämätön johtajuusrooleille kaikilla uralla. Collegen paikalliset liikesuhteet tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkottua vierasopettajien kanssa ja osallistua yritysten työpajoihin. Keskuksen neuvonantajat, yhdessä kokemuksellisen oppimisen toimiston ja urapalvelujen kanssa, auttavat sinua suunnittelemaan kursseja, pitämään paikalliset harjoittelujaksot ja auttamaan sinua kehittämään yrittäjätaitoja. Se on tämän henkilökohtaisen huomion ja opastuksen takia, että tulet sopeutumaan muutokseen, oppimaan itsestäsi ja jättämään Wells valmiiksi koko urasi.

Kurssitarjoukset

Keskuksen avulla voit muokata kokemuksiasi valitsemalla kursseja, jotka vastaavat sinun etuja ja intohimoja. Näiden liiketoimintakurssien ja yksilöllisen opiskelun avulla voit tutkia ura-alueita, jotka ovat:

  • Markkinointi
  • Innovaatio, luova ongelmanratkaisu
  • Kansainvälistä bisnestä
  • Henkilökohtainen ja organisatorinen rahoitus
  • taloustiede
  • Yritysstrategia
  • yrittäjyys
  • henkilöstöhallinto
  • Yritysetiikka

Innovation Lab

Uuden tekniikan huippuosaaminen opettaa kuinka läpimurto ratkaisuja mihinkään alan ongelmaan voi käyttää suunnittelun ajatteluun, luovuuteen, yhteistyöhön ja prototyyppeihin. Lab on huomattava, koska se on ainoa College, joka tekee OpenIDEO: n, jota johtaa innovaatioyritys ja kannettavan tietokoneen keksijä, IDEO, Challenge-osa luokanopetuksesta.

Opiskelijat keskittyivät "Miten voimme paremmin yhdistää elintarvikkeiden tuotantoa ja kulutusta" yhteistyössä maailmanlaajuisen verkkoyhteisön kanssa ja seuraamalla kolmea inspiraation, konseptin ja arvioinnin kehittämisvaihetta, jotta haaste ratkaistaisiin yhdessä.

Liiketalous (4 1)

Wells BA Clarkson MBA

Wells on virallinen sopimus Clarksonin yliopistosta Potsdamissa, New Yorkissa. Tämä mahdollistaa Wells opiskelijoille, jotka ovat valmistuneet vaadittavista liike-elämän peruskurssista, hakemaan yhden vuoden MBA-ohjelmaa Clarksonissa ja suorittamaan ohjelman yhden lukuvuoden kuluessa. Clarksonin MBA-ohjelma on intensiivinen ja tarkka integroidulla opetussuunnitelmalla, joka keskittyy globaaliin ympäristöön, työpaikan teknologiaan, tiimityöhön, johtajuuteen ja eheyteen.

Yrittäjyyden kilpailu

Joka vuosi opiskelijat työskentelevät tiimeissä kehittääkseen uusia tuotteita ja palveluita ja kilpailevat rahapalkinnoista. Opiskelija keskittyy luova ratkaisu ongelmiin voittoa tavoittelemattomille tai voittoa tavoittelemattomille ryhmille. Viikolla viihdyttimet ja erikoistapahtumat ovat mukana kilpailussa ja opiskelijoiden esityksiä Wells yhteisöön.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on ex ... Lue lisää

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on experiential learning, collaboration and real-world Näytä vähemmän