Dietetiikan päällikkö
Ball State University College of Health
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Muncie, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ball Statein dietologian pääaine on haastava ohjelma, joka valmistaa sinut kolmivaiheisen prosessin ensimmäiseen vaiheeseen tulla rekisteröidyksi ravitsemusterapeutiksi (RDN). Rekisteröityneet ravitsemusterapeutit (RDN) työskentelevät yli 40 ainutlaatuisessa erikoisalassa sairaaloissa, terveysklinikoissa, vanhustenhoitoyhteisöissä, urheilujärjestöissä, kouluissa, valtion ja paikallishallinnon virastoissa ja muussa. Jos tavoitteesi on tulla RDN: ksi, ajoitus on täydellinen - rekisteröityjen ravitsemusterapeuttien ravitsemusterapeuttien kysyntä on paljon korkeampi kuin valtakunnallinen keskiarvo. Riippumatta urasi tavoitteista, tämä pääaine antaa sinulle menestyksen ravitsemuksen alalla.
Dietetiikkaohjelma on täysin akkreditoitu Ravitsemus- ja dietetikkakoulutuksen akkreditointineuvostossa (ACEND), joka on Ravitsemus- ja dietetikkiakatemian osasto.
Vaiheet tulla rekisteröidyksi ravitsemusterapeutiksi
Rekisteröityneeksi ravitsemusterapeutiksi tulemisen kolme vaihetta ovat seuraavat:
Suorita kandidaatin tutkinto ja ansaitse tarkistuslausunto ACEND-akkreditoidusta perustutkinto-ohjelmasta (kuten Ball State Didactic Programme Dietetics).
Hanki ACEND-akkreditoitu valvottu harjoitteluohjelma (kuten Ball State Dietetic Internship Program).
Suorita dieettirekisteröintikomission (CDR) dieettirekisteröintikokeet.
Mitä opit
Dietetiikan didaktinen ohjelma sisältää mukaansatempaavia, reaalimaailman oppimiskokemuksia ja valmentaa opiskelijoita mahdollisuuksiin:
- Ravitsemukseen liittyvä terveydenhuolto (potilaan suora hoito)
- Ravitsemus hyvinvointiin ja terveyteen
- Kliininen ravitsemuksen hallinta
- Yhteisökohtainen ravitsemushoito ja ohjelman hallinnointi
- Ruokapalvelujärjestelmien hallinta
- Elintarvike- ja ravintopolitiikan kehittäminen ja täytäntöönpano
- Elintarvikkeisiin ja ravitsemukseen liittyvän tutkimuksen tulkinta ja soveltaminen