Diettiikan kandidaatti
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Al Ain, Arabiemiirikunnat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
AED 2 500 / per credit *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* luottotunnilta
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Lääketieteen ja terveystieteiden korkeakoulun tarjoaman koordinoidun dietologiaohjelman tarkoituksena on valmistaa valmistuneita, jotka ovat päteviä lähtötason ravitsemusterapeutteja. Ohjelman tehtävänä on valmistaa päteviä tutkinnon suorittaneita, jotka ovat erittäin päteviä lähtötason ravitsemusterapeutteja, parantamaan Arabiemiirikuntien väestön ravitsemuksellista hyvinvointia ja terveyttä. Ohjelman tavoitteet ovat (1) valmistaa valmistuneet olemaan päteviä, lähtötason ravitsemusterapeutteja ja (2) valmistamaan valmistuneita, jotka osoittavat johtajuutta ja sitoutumista yhteiskuntapalveluun. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien koordinoima dietetiikan ohjelma on akkreditoinut ravitsemus- ja dietetikkiakatemian (AND) ravitsemus- ja dietetikkakoulutuksen akkreditointineuvosto (ACEND) ulkomaisiksi ravitsemusterapeutiksi (FDE). Tulokset, jotka mittaavat ohjelman tavoitteiden saavuttamista, ovat saatavilla pyynnöstä. Lisätietoja on Opiskelijan käsikirjassa alla olevasta linkistä "Lisätietoja tästä ohjelmasta".
Ohjelman tavoitteet
Tavoitenumero 1. Valmistaa valmistuneet olemaan päteviä, lähtötason ravitsemusterapeutteja. Tavoitteet: (a) 85% opiskelijoista suorittaa ohjelman vaatimukset 3,75 vuoden kuluessa CPD-ilmoittautumisajankohdasta (150% sallitusta ajasta) b) Ainakin 60% työnhakijoista on hankkinut työtä, joka liittyy heidän pääaineensa 12 kuukauden kuluessa ohjelman suorittamisesta (c) Arabiemiirikuntien terveysviranomaiset edellyttävät, että UAEU: n koordinoidun dietologian ohjelman suorittaneet suorittavat ylimääräisen kuuden kuukauden harjoittelun ennen kelpoisuustodistusta. Kahdeksankymmentä prosenttia tutkinnon suorittaneista suorittaa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien todentamistentin kahdentoista kuukauden kuluessa tämän käytännön suorittamisesta. d) Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sääntelyviranomaiset vaativat dieettitutkinnon suorittaneita suorittamaan lupakokeen, jota hallinnoi terveysministeriö - Abu Dhabi, terveysministeriö tai Dubain terveysviranomainen. Viiden vuoden aikana 80% valmistuneista läpäisee ravitsemusterapeutin lupakokeen (terveysministeriö - Abu Dhabi tai vastaava) vuoden kuluessa ensimmäisestä yrityksestä. E) Ainakin 85% työnantajista vastaa kyselyihin asteikolla 1–5 (5 = erinomainen) arvioi tutkinnon suorittaneiden arvoksi 3 (tyydyttävä) tai parempaa tietoa, taitoja ja pätevyyksiä lähtötason harjoitteluun (f) Ainakin 60% työnhakijoista löytää työpaikan kliininen ympäristö.
Tavoite nro 2. Valmistaa tutkinnon suorittaneita, jotka osoittavat johtajuutta ja sitoutumista yhteisöpalveluun Tavoitteet: (a) Ainakin 50% tutkinnon suorittaneista ilmoittaa alumnitutkimuksessa osallistuneensa aktiivisesti yhteisöpalveluun viimeisen vuoden aikana. (B) Yli Viiden vuoden aikana 60% tutkinnon suorittaneista on aktiivisia ammattijärjestöjen jäseniä 12 kuukauden kuluessa valmistumisesta. c) Kolmen vuoden aikana vähintään 80% työnantajista, jotka vastaavat kyselyihin asteikolla 1–5 (5 = erinomainen), arvioi tutkinnon suorittaneiden olevan 3 (tyydyttäviä) tai parempia johtamistaitojen osoittamiseksi.
Oppimistavoitteet
Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:
- Valitse ohjelman laadun ja / tai asiakaspalvelun indikaattorit ja mittaa tavoitteiden saavuttamista.
- Käytä todisteisiin perustuvia ohjeita, systemaattisia arvosteluja ja tieteellistä kirjallisuutta (kuten Akatemian todistusaineistoanalyysikirjasto ja todistepohjaisia ravitsemuskäytäntöohjeita, Cochrane-tietokanta systemaattisia arvosteluja ja Yhdysvaltain terveys- ja ihmispalveluministeriö, Terveydenhuollon tutkimus- ja laatutoimisto, Kansalliset ohjeet Clearinghouse -verkkosivustot) ravitsemusprosessista ja -mallista sekä muista dieettiharjoittelualueista.
- Perustele ohjelmat, tuotteet, palvelut ja hoito asianmukaisella näytöllä tai tiedolla.
- Arvioi kehittyviä tutkimuksia soveltuviksi dietiikan käytännössä.
- Suorita tutkimushankkeita käyttäen sopivia tutkimusmenetelmiä, eettisiä menettelytapoja ja tilastollisia analyyseja.
- Harjoittelu voimassa olevien liittovaltion lakien ja osavaltion lakien ja sääntöjen mukaisesti soveltuvin osin sekä akkreditointistandardien ja dieettihoitokäytäntöjen ja dietiikan ammattieettisten sääntöjen mukaisesti.
- Osoita ammattitaitoista kirjoittamistaitoa ammatillisen viestinnän valmistelussa CRD 2.3: Suunnittele, toteuta ja arvioi esitykset kohdeyleisölle.
- Käytä tehokkaita koulutus- ja neuvontataitoja käyttäytymisen muutoksen helpottamiseksi.
- Osoita aktiivista osallistumista, ryhmätyötä ja osallistumista ryhmäasetuksissa.
- Määritä potilaan hoitotoimet DTR: lle ja / tai tukihenkilöstölle tarpeen mukaan.
- Siirrä asiakkaat ja potilaat muille ammattilaisille ja palveluille, kun tarpeet ovat harjoittelun ulkopuolella.
- Käytä johtamistaitoja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.
- Osallistu ammatillisiin ja yhteisöllisiin organisaatioihin.
- Luo yhteistyösuhteita muiden terveydenhuollon ammattilaisten ja tukihenkilöstön kanssa tehokkaiden ravitsemuspalvelujen tarjoamiseksi.
- Osoita ammatillisia ominaisuuksia eri organisaatiokulttuureissa.
- Suorita itsearviointi, kehitä tavoitteet ja laadi luonnos ammatillista kehittymistä varten dieettirekisteröintikomitean määrittelemällä tavalla.
- Osoita neuvottelutaidot.
- Arvioi yksilöiden, ryhmien ja populaatioiden ravitsemustila monissa ympäristöissä, joissa ravitsemushoito tarjotaan tai voidaan suorittaa.
- Diagnoosi ravitsemusongelmat ja luo ongelma-, etiologiaa, oireita ja oireita (PES) koskevat lausunnot.
- Suunnittele ja toteuta ravitsemustoimenpiteitä, joihin sisältyy ravitsemusdiagnoosin priorisointi, ravintomääräyksen laatiminen, tavoitteiden asettaminen sekä toimenpiteiden valinta ja hallinta.
- Seuraa ja arvioi ongelmia, etiologioita, oireita ja toimenpiteiden vaikutusta ravitsemusdiagnoosiin.
- Täydellinen dokumentaatio, joka noudattaa ammatillisia ohjeita, terveydenhuoltojärjestelmien vaatimia ohjeita ja käytäntöjen edellyttämiä ohjeita.
- Kehittää ja esitellä tehokkaita viestintätaitoja kliinisiin ja asiakaspalveluihin eri muodoissa.
- Kehittää ja toimittaa tuotteita, ohjelmia tai palveluja, jotka edistävät kuluttajien terveyden, hyvinvoinnin ja elämäntavan hallintaa.
- Antaa kunnioittavia, tieteellisiä vastauksia kuluttajien kysymyksiin, jotka koskevat nousevia suuntauksia.
- Koordinoi tavaroiden ja palveluiden hankintaa, tuotantoa, jakelua ja palvelua.
- Kehitetään ja arvioidaan reseptejä, kaavoja ja valikoita hyväksyttävyyden ja kohtuuhintaisuuden suhteen, jotta ne vastaisivat eri väestöjen, ryhmien ja yksilöiden kulttuurista monimuotoisuutta ja terveystarpeita.
- Osallistu henkilöstöjohtamiseen.
- Suorita turvallisuuteen ja puhtaanapitoon liittyvät hallintatoiminnot, jotka vaikuttavat työntekijöihin, asiakkaisiin, potilaisiin, tiloihin ja ruokaan.
- Osallistu julkisen toiminnan toimintaan, mukaan lukien sekä lainsäädäntö- että sääntelyaloitteet.
- Suorita kliinistä ja asiakaspalvelun laadunhallintaa.
- Käytä nykyistä tietotekniikkaa kehittääksesi, tallentaaksesi, haaksesi ja levittäessäsi tietoja.
- Analysoi laatua, taloutta tai tuottavuutta koskevat tiedot ja kehitä toimenpidesuunnitelma.
- Ehdota ja käytä menettelyjä, jotka sopivat käytännöllisiin olosuhteisiin jätteiden vähentämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi.
- Suorita toteutettavuustutkimuksia tuotteille, ohjelmille tai palveluille ottaen huomioon kustannukset ja hyödyt.
- Analysoi taloudellisia tietoja resurssien käytön arvioimiseksi.
- Kehitä suunnitelma tuotteen, ohjelman tai palvelun toimittamiseksi tai kehittämiseksi, joka sisältää budjetin, henkilöstötarpeet, laitteet ja tarvikkeet.
- Dieetti- / ravitsemuspalveluiden koodi ja lasku korvausten saamiseksi palveluista julkisilta tai yksityisiltä vakuutuksenantajilta.