Yleiskatsaus

Ekologian ja ympäristön tutkinto tarjoaa vankan tieteellisen koulutuksen, jonka tarkoituksena on ymmärtää ekosysteemien toiminta, jotta voidaan parantaa niiden eheyttä ja ympäristön laatua. Se tarjoaa monitieteisen koulutuksen, joka yhdistää: ympäristön kemian; Ekologinen mallinnus; Ekosysteemien rakenne ja toiminta; Eläimistö ja kasvisto; Spatiaalinen analyysi; Ekologisten järjestelmien hallinta, säilyttäminen ja palauttaminen; Ekologisen laadun karakterisointi, arviointi, seuranta ja parantaminen; Ilmastonmuutos ja ympäristöasioiden sosiaaliset ulottuvuudet.

Évoran yliopistolla on vahva tiedekunta erilaisilla ekologian, ympäristötieteiden, maankäytön ja ympäristönhallinnan ja restauroinnin aloilla, jolla on monen vuoden kokemus ja pitkä perinne opetuksessa ja tutkimuksessa ekologian ja ympäristön aloilla. Évoran yliopisto on sijoittunut erityisen hyvin kansainvälisiin sijoituksiin.

Kurssiin osallistuu erilaisia taustoja omaavia opettajia, mikä tarjoaa kattavan lähestymistavan ympäristöön luonnontieteistä humanistisiin ja yhteiskuntatieteisiin. Erilaisten antropogeenisten häiriöiden ekosysteemien läheisyys tarjoaa erinomaiset edellytykset käytännön harjoitteluille ja kenttätyölle.

Ekologian ja ympäristön tutkinto mahdollistaa pääsyn moniin jatko-opintoihin (2. ja 3. sykli) ekologian ja ympäristön aloilla niille, jotka haluavat jatkaa koulutusta.

Ohjelman opetuskielet:
Portuguese (Portugal)

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta Universidade de Évora »

Viimeksi päivitetty June 6, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
6 lukukautta
Full-time
Hinta
2,500 EUR
Opiskelijat EU-maista: 871,52 € | Kansainväliset opiskelijat: 2500 €
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä