Peruskoulutusohjelma, Elintarvikejärjestelmät: Kestävyys, johtaminen ja teknologia, valmistelee opiskelijoita tulla asiantuntija Food Systems -johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille monitieteisen tiedon, joka on tarpeen liiketoiminnassa, ympäristössä ja luonnonvarojen hoidossa maatalouden elintarvikealalla. Ammatillinen profiili on yhdenmukainen kestävän kehityksen strategian kanssa, joka on esitetty Euroopan komission tiedonannossa "Kestävän kasvun innovointi: biotalous Euroopalle".

Tarkemmin sanottuna kurssin koulutus on suunnattu tarjoamaan opiskelijoille rajat ylittäviä taitoja, jotka yhdistävät toimitusketjun ja taloustieteen sekä liiketoiminnan johtamisen taidot sekä elintarvikkeiden tarjonnan ja säilyttämisen teknisen osaamisen sekä ympäristön kestävyyden. Tuloksena on monialainen tutkimussuunnitelma, jossa keskitytään metodologisiin näkökohtiin ja perustaitoihin, jotka ovat jatkossakin hyödyllisiä.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille menetelmiä ja välineitä, joilla analysoidaan ja hallitaan elintarvikealan yrityksiä ja laitoksia, esimerkiksi elintarviketuotanto- ja jalostusyrityksiä, merkkituotteita valmistavia yrityksiä ja osuuskuntia, suojauskonsortioita (eli SAN-tuotteita), nykyaikaisia vähittäiskauppiaita, HoReCa-yrityksiä. yritykset, laadunvarmistusyritykset ja yritykset, jotka edistävät maataloustuotteita Italiassa ja ulkomailla.

Elintarvikejärjestelmät: kestävän kehityksen, johtamisen ja teknologian alempi koulutusohjelma on jaettu kolmeen erityiseen opetusreittiin: ensimmäinen keskittyy kestävyyteen liittyviin aiheisiin; Toinen koskee elintarviketeollisuuteen ja -teknologiaan liittyviä aiheita, työskentelemällä nykyaikaisen bio-taloustieteilijän kanssa. Opiskelijoille tarjotaan siis valikoima vaihtoehtoja; maisteritason koulutusohjelma.

Erityiset oppimistavoitteet voivat vaihdella, mutta niillä on yhteinen nimittäjä. Itse asiassa ne kaikki perustuvat moitteettomaan metodologiseen koulutukseen ja välineisiin, joita tarvitaan liiketoiminnan johtamisessa.

Ohjelman opetuskielet:
  • Italialainen

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta University of Parma »

Viimeksi päivitetty Toukokuu 29, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä