Lue virallinen kuvaus

 • Tyyppi: Kolmen vuoden koulutus
 • Kesto: 3 vuotta
 • Pääsy: Ilmainen
 • Tutkintoluokitus: L-18, taloustiede ja yrityshallinto

3 opetussuunnitelmaa

 • Elintarviketeollisuus
 • biotalous
 • biotieteiden

Innovatiivinen ja ennennäkemätön koulutushanke italialaisessa yliopistomaisemassa, jossa johtamiskulttuuri on integroitu biotieteiden ja elintarviketeknologioiden teknologiseen ja tieteelliseen panokseen, jotta voidaan kouluttaa hallintoa koskevia lukuja, joilla on erityisiä taitoja maatalouden elintarvikejärjestelmään nähden.

Kurssi syntyi ruoka-laakson ytimessä ja siirtää tieteelliseen tutkimukseen ja akkreditointiin liittyvän perinteen, joka liittyy siihen liittyviin osastoihin ( talous- ja liiketieteet, kemian tiede, elämän ja ympäristön kestävyys sekä elintarvike- ja huumausaineet ) . yritysten, yhteenliittymien, italialaisten ja eurooppalaisten laitosten, sertifiointilaitosten ja toimitusketjujen, jotka kuvaavat maamme maataloutta.

Voit siis luottaa erilaisiin näkökohtiin, jotka voivat auttaa sinua seuraavissa johtotehtävissä:

 • monitieteinen polku, joka keskittyy tiettyihin ja artikuloituihin tietoihin;
 • jatkuva tiedonvaihto maatalouden elintarviketuotannon ja tutkimuksen ja yliopistokoulutuksen välillä;
 • kolme erityistä osoitetta, joiden avulla voit erikoistua johtamiseen, ympäristön kestävyyteen ja elintarvikkeiden tuotantoon ja säilyttämiseen liittyviin teknologioihin.

oppimistulokset

Kurssin tavoitteena on kouluttaa uusia ammatillisia profiileja, joilla on erottuvia ja poikittaisia taitoja ja tunteita elintarvikejärjestelmässä.

Osallistuminen kurssiin antaa tilaajille mahdollisuuden:

 • Valmistelutaso on saatettava päätökseen ottamalla käyttöön erikoisosaamista maatalous- ja elintarvikeketjun valorisaation alalla
 • Hanki erottamiskykyisiä ja monialaisia taitoja raja-aiheista, jotka liittyvät markkinointiin ja viestintään maatalous- ja elintarviketeollisuudessa, toiminnan ja toimitusketjun hallintaan, kansainvälistymisstrategioihin, tutkimukseen ja kehitykseen, laadunvalvontaan ja sertifiointiin
 • Paraneminen käyttämällä jatkuvasti aktiivisia opetusvälineitä, yksilöllisiä kykyjä, jotta voidaan suosia yrityksen sijoittumista sellaisiin tehtäviin, joilla on suuret vastuualueet
 • Varmistetaan jatkuva suhde liike-elämään, koska todistajat ovat mukana toimitusketjussa toimivista tärkeimmistä yrityksistä.

Koska Parmassa

Innovatiivinen ja ennennäkemätön kulttuurihanke italialaisella näyttämöllä, jossa johtamiskulttuuri on integroitu biotieteiden ja elintarviketeknologioiden teknologiseen ja tieteelliseen panokseen, kouluttaa johtamis- ja ammattitaitoisia henkilöitä, joilla on erityisiä taitoja ja taitoja maatalouden elintarvikejärjestelmään nähden.

Kurssi on syntynyt Food Valley'n ytimessä ja asettaa kolmen tutkimuslaitoksen, taloustieteen, biotieteiden ja elintarviketeollisuuden tieteellisen tutkimuksen ja akkreditoinnin perinteet yrityksille, konsortioille, laitoksille, sertifiointielimille ja toimitusketjuille. luonnehtivat maamme elintarviketuotteita. Näin voitte luottaa monitieteelliseen kurssiin, jossa keskitytään metodologisiin näkökohtiin ja perustiedot, joita ei ole nopeasti vanhentunut; maatalouden elintarviketuotannon ja tutkimuksen ja yliopistokoulutuksen välisen jatkuvan vaihdon välillä; kolmella koulutusreitillä, joiden avulla voit erikoistua johtamiseen, ympäristön kestävyyteen ja elintarvikkeiden tuotantoon ja säilyttämiseen liittyviin teknologioihin.

Mikä odottaa sinua valmistumisen jälkeen

Tulet päähenkilöksi yhteen johtavista kansantalouden sektoreista, jotka suosivat intensiivistä harjoittelua.

Voit täyttää organisaatioroolit eri toiminnallisilla alueilla: kaupallinen, markkinointi, viestintä ja ulkosuhteet, laatujärjestelmien hallinta, tutkimus ja kehitys, ostot.

Teidän työllistymismahdollisuutesi, elintarviketeollisuuden tuotantoon, jalostukseen, säilyttämiseen ja jakeluun liittyvät yritykset; julkiset ja yksityiset elimet maatalouden elintarviketuotannon suunnittelua, analysointia, valvontaa, sertifiointia tai suojelua ja parantamista varten; julkiset organisaatiot, kansalliset ja kansainväliset instituutiot, ammattijärjestöt ja maatalousalan ammatilliset järjestöt ja palvelualan yritykset elintarvikealan koulutuksen alalla toimiville yrityksille.

Ohjelman opetuskielet:
Italialainen

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta University of Parma »

Viimeksi päivitetty May 12, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä