Elintarviketieteiden ja tekniikan kandidaatti
IPB University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Dramaga, Indonesia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
8 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
IDR 25 000 000 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* BPIF-maksu - UKT-maksu; 30.000.000 IDR
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Huippuyksikkö
Sillä on erittäin vahva verkosto elintarvikealaan liittyvien virastojen kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla. Yhteinen kokemus kumppanuudesta elintarvikealan kanssa tuotekehityksessä, konsultointipalveluissa ja analysoinnissa sekä jopa apurahoja opiskelijoille erilaisten kilpailujen voittamiseksi.
työllisyys
Tuotteiden tuotanto-, tutkimus- ja kehitysosasto ja markkinointi elintarvikkeiden jalostuksessa ja ainesosateollisuudessa, elintarvikkeiden pakkausteollisuus, ruokapalvelun tietokeskus, ruoan jakelu, oppilaitos, ruokapalveluteollisuus, journalismi, konsultti, yhteisövaltuutus, valtion virasto, elintarvikeala yrittäjä.
Bogorin maatalouden yliopiston (IPB) maatalouden tekniikan ja tekniikan laitoksen elintarviketieteiden ja -teknologian laitoksen ruokateknologiaohjelma (FTP) on perustutkintoon johtava koulutusohjelma, joka keskittyy tuottamaan tutkinnon suorittaneita, joilla on kyky jalostaa ruoka-aineita turvallisiksi, laadukkaita ja terveellisiä elintarvikkeita teollisessa mittakaavassa.
FTP-IPB on avattu vuonna 1964, ja se on vaalinut tutkinnon suorittaneita, jotka kykenevät työskentelemään erilaisissa tehtävissä tai aloilla kansallisella ja kansainvälisellä elintarviketeollisuudessa, valtion virastoissa tai menestyvinä elintarvikealan yrittäjinä.
FTSP-IPB: tä pidetään parhaana ja vanhimpana maataloudesta peräisin olevan elintarvikkeiden jalostuksen opiskeluohjelmana, joka on korkea-asteen kansallisen akkreditointielimen (BAN-PT) saanut A-tason. FTP-IPB: tä ovat myös kansainvälisesti akkreditoineet amerikkalainen elintarviketeknologian instituutti (IFT) vuodesta 2010 lähtien ja Kansainvälinen elintarvikealan ja tekniikan liitto (IUFoST) vuodesta 2013 lähtien. FTSP-IPB on erottuva siitä, että se on ensimmäinen elintarviketeknologian tutkimusohjelma ulkopuolella. Pohjois-Amerikka, jonka IFT tunnustaa "kehittyneen" asemana koulutuksen johtamisessa. Tällaisen kansallisen ja kansainvälisen tunnustuksen myötä FTP-IPB: stä tulee lukiolaisten erittäin toivottavaa opinto-ohjelmaa, mikä johtaa korkeaan kilpailukykyyn pääsylle. Lisäksi FTSP-IPB hyväksyy kansainväliset standardiopetussuunnitelmat, joiden oppimistulokset ovat IFT-koulutusstandardin mukaisia.
Näkemys
Tulemaan johtavaksi kansainvälisen laadun korkeakouluksi ja suunnannäyttäjäksi elintarviketieteen ja -teknologian kehittämisessä.
Tehtävä
- Suorittaa korkealaatuista korkea-asteen koulutusta tuottaakseen päteviä ja kansainvälisiä korkeakoulututkinnon suorittaneita elintarviketieteiden ja -teknologian alalta.
- Luovien, elintarvikkeisiin liittyvien tutkimusten tekeminen trooppisiin ruokavaroihin perustuen, jotka tukevat koulutusprosessia ja elintarviketieteen ja -teknologian kehitystä.
- Tarjoamme yhteisöpalveluja, jotka edistävät elintarviketeollisuuden kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä kansalaisten hyvinvointia.
kkolosov / Pixabay
Kampus
IPB sijaitsee Dramaga, Bogor, West Java, Indonesia. Sitä ympäröivät kaupungit, jotka helpottavat pääsyä sijaintiin ja poistumaan kaupungista. IPB-kampuksella on hyvä ympäristö ja runsaasti vaihtoehtoja kuljetusjärjestelmistä, jotka tukevat ihanteellista ympäristöä akateemiseen ja muuhun kuin akateemiseen toimintaan.
laitteisto
Opetus- ja tutkimuslaboratoriot
Opiskelijoilla on pääsy elintarviketieteiden ja -tekniikan laitoksen ja SEAFAST-keskuksen opetus- ja tutkimuslaboratorioihin, mukaan lukien elintarvikekemian laboratorio, elintarvikkeiden mikrobiologian laboratorio, elintarvikkeiden biokemian ja ihmisten ravitsemuslaboratorio, elintarvikkeiden jalostuksen ja tekniikan laboratorio sekä aistinvaraisen arvioinnin laboratorio.
Ruoanvalmistus Pilottitehtaita on saatavana myös tarjoamaan opiskelijoille käytännön työtä suuremmassa mittakaavassa tapahtuvassa ruoankäsittelyssä. Pilottitehtaat on varustettu prosessointikoneilla ja -laitteilla, joita käytetään säännöllisesti integroituun elintarvikkeiden jalostuksen laboratoriokurssiin, joka on suunniteltu jäljittelemään pienikokoista, mutta täydellistä elintarviketeollisuuden mallia.
Tutkimuslaitokset
Laboratoriot tarjoavat hienostuneita analyysilaitteita, kuten GC, GCMS, HPLC, AAS, DNA-sekvensseri, elektroforeesi, ultrasuodatus, polarisaatiomikroskoopit, Rancimat, reometria, PCR, pulssi-NMR jne.
Kirjastot ja tietokeskus
IPB: n keskuskirjasto tukee pääasiassa kirjastoja ja tietokeskuksia. Kirjastot tarjoavat tietoa ja monenlaista kirjallisuutta elintarviketieteestä ja -teknologiasta sekä maatalouden tekniikasta ja muista aiheista.
Ruokateknologian kansainvälinen ohjelma
Ohjelman tavoite
Kansainvälinen ruokateknologian perustutkinto-ohjelma (IUP-FT) on suunniteltu vastaamaan voimakkaasti elintarvikealan teknologien tarpeisiin, joilla on vankka kansainvälinen näkymä.
kompetenssit
Jatko-osaaminen täyttää IFT: n vähimmäisvaatimukset elintarvikealan perustutkintoa koskevasta ohjelmasta ja täyttää Indonesian tutkintojen viitekehyksen. Tämän ohjelman suorittaneet opiskelijat:
- Opiskelijalla on oltava riittävät tiedot elintarviketieteen periaatteista (kemia ja ruoka-analyysit, mikrobiologia ja elintarviketurvallisuus, tekniikka ja elintarvikkeiden käsittely, ruoan biokemia ja ravitsemus) turvallisen ruoan ja laadun tuottamiseksi elintarvikeketjussa.
- Pystyy suunnittelemaan prosessin, jolla saadaan lisäarvoa elintarvikkeille yhdistämällä eri yksikkötoiminnot turvallisten ja laadukkaiden ruokien tuottamiseksi.
- Tunnettava vahvasti elintarviketeollisuuden kansainväliset kysymykset.
- Hänellä on vahvat menestystaitot (kommunikaatiotaidot, kriittisen ajattelun / ongelmanratkaisutaitot, elinikäisen oppimisen taidot, ammattitaito, vuorovaikutustaidot, tiedon hankkimisen tai organisaation taidot).
Opiskelijoiden pääsy
Kansainvälisessä perustutkintoa suorittavassa ohjelmassa pääsyprosessi noudattaa Bogorin maatalousyliopiston (IPB) ilmoittamaa aikataulua. Tämä testi voidaan suorittaa joko SBMPTN-pisteet tai Ujian Talenta Masuk (UTM) IPB.
Sisäänpääsyprosessi ja vaatimukset
- Hakijoiden on oltava suorittaneet lukion tai vastaavan akateemisen tason. Lukion tai muun vastaavan tason valmistumisesta vaaditaan todistus tai muu todistus.
- Hakijoille, jotka ovat lähtöisin muista kuin englanninkielisistä maista, vaaditaan englannin kielen taitotodistus (TOEFL / IELTS), joka liitetään hakemuksen jättöasiakirjaan.
- Indonesian ehdokkaiden on haettava ilmoittautumista IUP-FT: hen täyttämällä ladattava hakemuslomake. Kahta valintamenetelmää voidaan käyttää:
- käyttämällä SBMPTN-pisteet;
- Kirjallinen tentti (Ujian Talenta Mandiri).
- Kansainvälisten ehdokkaiden on suoritettava IPB: n asettama tutkintovalinta, joka pidetään sopivassa paikassa kotimaassaan (todennäköisesti Indonesian suurlähetystössä tai konsulaatissa). Tentti mittaa kemian, matematiikan, biologian, fysiikan ja englannin kielitaitoa. Ehdokas, jolla on korkea akateeminen saavutus, voidaan vapauttaa kirjallisesta kokeesta.
- Kokeen ja muiden vaatimusten suorittaneiden tulevien opiskelijoiden on hyväksyttävä IUP-FT: ssä rekisteröinnin aikataulun ja IPB: n asettamien vaatimusten mukaisesti.
Akateemiset aktiviteetit
Opiskelijavaihto-ohjelma / Opinto-ohjelmien ansaitseminen
Opiskelija voi hakea opintoja varten luotto ansaitsevaa ohjelmaa lukukaudeksi partneriyliopistossa ASEANissa, Japanissa tai Euroopassa. Tämän ohjelman kautta opiskelijat osallistuvat useisiin elintarviketieteisiin tai valinnaisiin kursseihin kumppanuusyliopistoissa.
Viimeisen vuoden projekti
Opiskelijat suorittavat viimeisen vuoden tutkimusprojektinsa partneriyliopistossa lukukauden ajan. Tutkimusta ohjaavat sekä IPB: n (koti) että kumppani (isäntä) yliopiston luennoitsijat. Opiskelija voi vaihtoehtona viimeisen vuoden tutkimusprojektiin myös harjoitteluohjelman kansainvälisessä ruokayrityksessä ulkomailla.
Lyhytaikainen kansainvälinen liikkuvuus
Opiskelijat voivat osallistua kansainväliseen akateemiseen ohjelmaan, kuten kesäkursseihin, koulutukseen tai konferensseihin.
opetussuunnitelma
Kaksi nelivuotisen perustutkinto-ohjelman järjestelmää (144 opintopistettä) on suunniteltu tarjoamaan vaihtoehdoksi opiskelijoille joko koko ohjelman loppuunsaattaminen IPB: ssä (4 + 0 -ohjelma) tai viimeisen (neljännen) vuoden viettäminen ulkomaisissa kumppanuusyliopistoissa (3+) 1 tai 3,5 0,5 ohjelmaa). IUP-FT: n suorittaneet opiskelijat saavat maatalouden tekniikan kandidaatin tutkinnon.
Opiskelijoiden ulkopuolinen toiminta
Ruokateknologian opiskelijayhdistys tai Himitepa järjestää opiskelijoiden ulkoista toimintaa. Useat luokan ulkopuoliset opiskelijatoimet ovat seuraavat:
Elintarviketuotteiden kehityskilpailu (FPDC)
FPDC: n tarkoituksena on haastaa opiskelijat ottamaan kaikki taidot ja ruokatieteelliset tiedot ja soveltaa niitä todelliseen tilanteeseen. Jokainen osallistuva opiskelijaryhmä kehittää uuden ruokaidean ja kantaa konseptin markkinoinnin ja tuotannon kautta. Se haastaa organisaation, ryhmätyön, luovan ja tieteellisen taiton. HIMITEPA järjestää kilpailun yhteistyössä SEAFAST Centerin ja Food Ingredients Asia: n (FIA) kanssa.
Ksatria Pangan (Kapangan)
Kapangan on paikka opiskelijoille, joilla on intohimo soveltaa suoraan elintarviketieteellistä tietämystä yhteisöön elintarvikkeiden turvallisuuden ja jalostuksen kehittämisen aloilla. Kohdennettu yhteisö on pienimuotoinen ruoantuottaja, ala-asteen oppilaat ja ruokakauppiaat.
Ruokahälytys
Ruokahälytys on foorumi, jonka avulla yhteisölle tiedotetaan käytännössä elintarviketieteestä ja -teknologiasta sosiaalisen median, julisteiden tai muun median välityksellä.
Ruoanvalmistuskerho (FPC)
FPC on opiskelijakerho, joka helpottaa opiskelijoiden kiinnostusta vahvistaa heidän osaamistaan ruoanvalmistuksessa ja tuotekehityksessä.
Maailman ruokapäivä (WFD)
WFD on vuosittainen opiskelijatapahtuma, joka vietetään maailman ruokapäivää 16. lokakuuta.