Elintarviketieteiden kandidaatti
Florida Agricultural and Mechanical University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Tallahassee, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Elintarviketiede koskettaa jokaisen ihmisen elämää, sillä ruoka on välttämätöntä elämälle. Elintarvikealan tutkijat soveltavat biologiaan, kemiaan, fysiikkaan, biotekniikkaan, mikrobiologiaan, tekniikkaan ja matematiikkaan liittyviä tieteita elintarvikkeisiin varmistaakseen, että syövät ruuat ovat turvallisia ja tekijät, kuten maku, ravintoarvo ja säilyvyys paranevat.
Elintarviketiede on perustana elintarvikkeiden jalostukselle, joka on Yhdysvaltojen suurin teollisuus, joka työllistää yli 2 miljoonaa ihmistä ja jolla on läsnä jokaisessa osavaltiossa ja joka tarjoaa monenlaisia työllistymismahdollisuuksia. Elintarvikealan tutkijat voivat löytää työtä monilla elintarvike- ja niihin liittyvillä aloilla, samoin kuin paikallisissa, osavaltion ja liittohallituksen virastoissa sekä koulutus- ja tutkimuslaitoksissa. FAMU: n elintarviketieteiden ohjelman tutkinnon suorittaneet ovat valmiita hyödyntämään täysimääräisesti alan lukuisia työllistymismahdollisuuksia. He kykenevät myös etenemään jatko-opintoihin elintarvike-, maatalouden ja biotieteiden alalta. He voivat myös käyttää tätä tutkintoa siirtymiseen ammatillisiin tutkintoihin, kuten lääketiede, hammaslääketiede, laki ja eläinlääketiede.
FAMU on ollut vuoden 1890 maatalouden laitos, joka on aina ollut osa elintarvike- ja maatalouden koulutusta. FAMU: n elintarviketieteellinen ohjelma jatkaa tätä perinnettä ja on sijoittanut tutkinnon suorittaneet useisiin Yhdysvaltojen suurimpiin ruokayrityksiin sekä jatko- ja ammattikouluihin. Elintarviketieteiden pääaineen opintosuunnitelma varmistaa, että opastetaan opiskelijoita tieteellisissä periaatteissa, jotka ohjaavat elintarvikkeiden valmistukseen, prosessointiin, turvallisuuteen, varastointiin, arviointiin ja käyttöön käytettyjä tekniikoita ja menetelmiä, mutta mahdollistaa myös valinnan ja joustavuuden, jotta opiskelija voi harjoittaa muita akateemisia etuja. Kaikki opiskelijat ovat alttiina kampuksen ulkopuoliselle ruokakokemukselle osana koulutustaan.