Erikoisuus Teknologisten koneiden ja kompleksien suunnittelu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

E5 - "tyhjiö- ja kompressoritekniikka"

Vuonna 2020 osasto E5 - Tyhjiö- ja kompressoritekniikka” rekrytoi erikoistumista 15.05.01 “Teknologisten koneiden ja kompleksien suunnittelu” neljällä päätutkimusalueella ja erikoistumisalueella: “Kompressorikoneet ja asennukset”, “Tyhjiökoneet ja laitteistot”, “Pneumaattiset järjestelmät ja pneumaattiset yksiköt ”, ” Öljy- ja kaasukompleksien suunnittelu ”.

Laitoksen tutkinnon suorittaneiden laaja profiili selitetään hyvin yksinkertaisesti: tyhjiö- ja kompressoritekniikkaa käytetään laajalti melkein kaikilla ihmisen toiminnan aloilla, joten alan asiantuntija on aina kysyntä. Laitoksen tutkinnon suorittaneilla ei ole työllisyysongelmia, mukaan lukien arvostetuimmat yritykset, yritykset ja yritykset, koska kaikkia johtavia teollisuudenaloja (ilmailu, ilmailu, puolustus, ydinvoima, sähkö, kaasu, öljy, kemikaalit, lääketiede, bioteknologia, liikenne) käytetään laajalti tyhjiö- ja kompressorikoneet, pneumaattiset järjestelmät ja pneumaattiset yksiköt.

machine, compressor, dirty

Edellä mainittujen tieteellisten alueiden mukaisesti laitoksen opiskelijat kuuntelevat seuraavia erikoisalan pääkursseja: edestakaisten kompressorien teoria, laskenta ja suunnittelu; Pyörivien kompressorien teoria, laskenta ja suunnittelu; Dynaamisen toiminnan koneiden teoria, laskenta ja suunnittelu; Tyhjiötekniikan perusteet; Korkea tyhjiö ja matala tyhjiö pumput .; Ei-mekaaniset korkea tyhjiöpumppujärjestelmät; Pneumaattiset järjestelmät ja niiden osat; Tyhjiö- ja elektropneumomekaanisten laitteiden teoria ja laskenta.

Perusinsinöörikoulutuksen ja erityiskurssien tutkimuksen perusteella laitoksen tutkinnon suorittaneet valmistautuvat ammatillisesti aktiiviseen luovaan toimintaan niillä tekniikan aloilla, joilla sitä vaaditaan: työprosessien tutkimus, suunnittelun kehittäminen, tyhjiö- ja kompressorilaitteiden, pneumaattisten järjestelmien ja niiden kokoonpanojen suunnittelu ja valmistus monenlaiselle uusimmalle teknologialle ; tyhjiö-, kompressoriyksiköiden ja pneumaattisten järjestelmien toiminta eri toimialoilla; nykyaikaisen tietotekniikan ja tietotekniikan käyttö tieteellisessä tutkimuksessa, tyhjiö-, kompressori- ja pneumaattisten järjestelmien luominen ja kehittäminen eri tarkoituksiin.

Opiskelijat saavat käytännön kokemusta vuosittaisista käytännöistä ja harjoittelujaksoista.

Harjoittelupaikka on pääsääntöisesti johtavia venäläisiä ja ulkomaisia yrityksiä, kuten Salyut FSUE, Mashinostroenie NPO, Energia RSC, Lavochkin NPO, Fakel NPO, Borets Compressor Plant, VNIIKholodmash. , FSUE NIIIVT heitä. S. A. Vekshinsky, JSC “Cryogenmash”, CJSC “Enekon”, NPO “Arkon”, CJSC “Atlas Copco”, Ukrainan teollisuuskaasujen valmistajien liitto.

Laitoksella on tiiviit tieteelliset ja pedagogiset siteet Venäjän johtaviin yliopistoihin. Tämä on ensisijaisesti Moskovan osavaltion yliopisto. Lomonosov, Pietarin osavaltion ammattikorkeakoulu, Krasnodarin tekninen yliopisto, Kazanin tutkimusteknologinen yliopisto, Omskin osavaltion tekninen yliopisto. Perinteisiä tieteellisiä suhteita on myös useisiin johtaviin ulkomaisiin yliopistoihin, kuten Alankomaissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Slovakiassa, Yhdysvalloissa ja Ukrainassa.

MT1 metallin leikkauskoneet

Vuonna 1930 järjestetty "Metallin leikkauskoneiden" osasto tarjoaa koulutusta erikoistumisalueen 15.05.01 " Teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu " asiantuntijoille erikoistumisessa "Metallileikkauskoneiden ja automatisoitujen konekompleksien suunnittelu " .

Laitoksen tieteellisen työn pääsuunnat: työstökoneiden tietokoneavusteinen suunnittelu ja testaus; koneiden tarkkuus ja tuottavuus; koneiden valvonnan ja diagnostiikan älylliset kompleksit; mekatronisten laitteiden suunnittelu.

Tieteelliset projektit ja tutkimusalueet: Testausmenetelmien kehittäminen monikäyttöisille koneistuskeskuksille nopeaa prosessointia varten. Laitos työskentelee yhdessä Saksan Franhofer-instituutin, opettajien koulutuksen kanssa Kistler AG: ssä (Sveitsi) ja Demonfort University of Leicester (Iso-Britannia).

Opiskelijat suorittavat käytännön koulutuksen (usein myöhempien työsuhteiden kanssa) koneenrakennusteollisuuden johtavissa yrityksissä: VGUP "NPU gas turbine" Salyut ", JSC" NPO Energomash im. Acad. V.P. Glushko ”, OJSC Sedina ", yritysryhmä: Finval, nimeltään Moskovan helikopteritehdas M. L. Mile.

Valmistuneiden ammatillisen toiminnan ala: teknisten järjestelmien työprosessien tietokonepohjainen mallintaminen, kolmiulotteisen koneen suunnittelu ja mallinnus, penkkitestausten automatisointi ja kokeellisten tutkimustulosten käsittely, monimutkaisten mekaanisten järjestelmien dynaamisten ominaisuuksien tutkimus, ohjausohjelmien kehittäminen CAM-järjestelmässä CNC-koneille.

Tutkinnon suorittaneita ovat kysyntä johtavien konepajateollisuuden, ilmailu-, liikenne-, energia- ja puolustusteollisuuden yritysten keskuudessa; pienten ja keskisuurten yritysten (koruteollisuus, proteesit) instituutiot sekä innovatiiviset tutkimuskeskukset (Skolkovo, Rusnano, Rosatom).

MT2-instrumentointi ja tekniikka

Vuonna 1930 perustettu työkalutekniikan ja teknologian osasto tarjoaa koulutusta erikoistumisalueen 15.05.01 "Teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu " asiantuntijoille, joiden erikoistuminen on "Koneenrakennusten ja konepajateollisuuden työstökompleksien suunnittelu" .

Laitos on yksi ensimmäisistä kotimaisista koulutus- ja tiedekouluista, jotka käsittelevät materiaalien mekaanista ja fysikaalis-teknistä käsittelyä ja työkaluja.

Laitoksen tieteellisen työskentelyn osa-alueista: erittäin tehokkaiden mekaanisen ja fysikaalis-teknisen prosessoinnin prosessien kehittäminen, atk-pohjaisten prosessointikompleksien hallinta, erittäin kovien instrumenttimateriaalien tutkimus; metallimateriaalien ja komposiittien mikro- ja nanoleikkaus.

Valmistuneiden ammatilliseen toiminta-alueeseen kuuluu ideoiden kehittäminen, erilaisten teknisten kohteiden suunnittelu, valmistus ja käyttö tekniikan, rakettien ja avaruuden, ilmailun, instrumentinvalmistuksen, lääketieteen, puuntyöstön ja muun teollisuuden aloille.

Laitoksen opiskelijat suorittavat käytännön koulutuksen yrityksissä: JSC Concern East Kazakhstan Almaz-Antey; RSC Energia nimettiin OT: Queen; Liittovaltion yksikön yritys "Kaasuturbiinitekniikan tieteellinen ja tuotantokeskus" Salyut ". Opiskelijoilla on myös harjoittelupaikkoja Euroopan oppilaitoksissa (Ranskassa, Saksassa, Tšekissä).

Laitoksen tutkinnon suorittaneilla on työkyky tietokoneavusteisissa suunnittelujärjestelmissä, he osallistuvat suunnittelu- ja kehitystyöhön konetekniikan teknologisten kompleksien luomiseksi ja perustavanlaatuisen uuden tyyppisten teknologisten prosessien kehittämiseksi fyysisessä ja teknisessä prosessoinnissa.

Laitoksen valmistuneiden kysyntäkenttä: koneenrakennus- ja instrumentinvalmistusyritykset (tuotteiden mekaaninen käsittely, teknologisten laitteiden valmistus); avaruusraketti-, puolustus-, ilmailuyritykset; yrityksen suunnittelulaitokset (suunnittelu, valmistusprosessien kehittäminen ja CAD-, CAM-, CAE-tekniikoiden laskenta); lääketieteellisten laitteiden tuotanto; koru teollisuus; puunjalostusyritykset.

MT3 Engineering Technologies

Vuonna 1930 perustettu tekniikan laitos tarjoaa koulutusta erikoisalojen 05.15.01 "Teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu " asiantuntijoille, joiden erikoistuminen on "Teknologisten kompleksien suunnittelu mekaanisen kokoonpanon tuotantoon" .

Valmistuneiden ammatillisen toiminnan ala: kokoonpanoteknologisten prosessien kehittäminen; yleisten tekniikan tuotteiden, radiotekniikkajärjestelmien mekaanisten laitteiden valmistus edistyneiden teknologisten prosessien kehittäminen ja toteuttaminen; mekaanisen kokoonpanon tuotannon teknologisten kompleksien suunnittelu; uusien tuotantolaitosten suunnittelu ja käyttöönotto, tekninen uudelleenvarustaminen ja olemassa olevien jälleenrakentaminen; älykkäiden teknologisten järjestelmien suunnittelu ja käyttö; kokoonpanolaitteiden, työkalujen ja työkalujen suunnittelu.

Laitoksen tieteellisen työn pääsuunnat: tekninen perinnöllisyys suunnittelukohteen eri olosuhteissa; tekniikan tuotteiden laadun suunnattu muodostuminen moninkertaisesti kytketyissä teknologisissa ympäristöissä; teknologisten ratkaisujen automatisointi; teknisten kaavioiden kehittäminen vaikeista materiaaleista pintojen muodostamiseksi sähkövirtapulsseilla; parannetaan käsittelyn tarkkuutta CNC-koneissa; optimaalisen rakenteen muodostaminen teknisille komplekseille; parannetaan liima-aineiden kokoonpanon laatua.

Laitoksen opiskelijat suorittavat käytännön koulutuksen organisaatioiden perusteella: OJSC RSC Energia on saanut nimensä OT: Koroleva, Saturnus, liittovaltion valtion yksikön yritys, joka kehittää kaasuturbiinien rakentamista Salyut, huolestunut Itä-Kazakstanista Almaz-Antey, NPO Energomash, taktisten ohjusten aseiden yritys, Giproniyaaviaprom OJSC, Giprotyazhmash OJSC, KamAZ PJSC ". Opiskelijat suorittavat harjoittelujaksoja yliopistoissa ja korkeakouluissa Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa (mukaan lukien Glyndwr University, Iso-Britannia, Münchenin tekninen yliopisto, Saksa, Ecole Centrale Group, Ranska).

Valmistuneet ovat kysyttyjä insinööritoimistoissa ja yhdistyksissä; suunnitteluinstituuteissa, suunnittelu- ja konsultointiyrityksissä, tutkimuslaitoksissa.

MT5: n valimoteknologia

Valimotekniikan osasto, joka järjestettiin vuonna 1930, tarjoaa koulutusta erikoisalojen 05.15.01 "Teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu " asiantuntijoille, joiden erikoistuminen on " Teknisten koneiden ja valimoiden tuotantokompleksien suunnittelu" .

Laitoksen tieteellisen työskentelyn osa-alueita ovat muun muassa: muottien valmistusprosessien matemaattinen mallintaminen sekä metallin kaatamis- ja kovettumisprosessit muotissa; valimokoneiden suunnittelun tutkimus; automaattisen valimokompleksin ohjausjärjestelmien optimointi; saadaan optimaaliset muovaus- ja ydinseosten koostumukset.

Opiskelijat suorittavat käytännön koulutuksen (usein seuraavilla työsuhteilla) konepajateollisuuden johtavissa yrityksissä: Aviation Corporation Rubin, PAO KAMAZ, CJSC Tyazhpromarmatura, valtion yksikkö NPU Gas Turbine-Building Salyut.

Laitoksen tutkinnon suorittaneiden ammatillinen toiminta liittyy edistyneiden tekniikoiden suunnitteluun valimoissa (sekä teollisuudessa että koruvalussa); nykyaikaisten laitteiden ja automaattikompleksien suunnittelu, modernisointi ja käyttöönotto; hallintajärjestelmien kehittäminen; tutkimuksen suorittaminen monenlaisille tehtäville.

Tutkinnon suorittaneita kysyvät konepajateollisuuden yritykset: OKB Sukhoi, ZAO Tyazhpromarmatura ja VGUP NPU Salyut kaasuturbiinien rakentaminen.

MT6 paineenkäsittelytekniikat

Vuonna 1930 järjestetty paineenkäsittelytekniikan osasto tarjoaa koulutusta erikoistumisalueen 15.05.01 "Teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu " asiantuntijoille erikoistumisessa "Taonta- ja leimaamisen teknisten kompleksien suunnittelu" .

Laitoksella opiskelevat opiskelijat Ranskasta, Saksasta, Kiinasta, Syyriasta, Kazakstanista, Ukrainasta. Erikoisuuden ydin on kyky hallita metallin virtausta soveltamalla peräkkäin lämmitystä, muodonmuutosta ja jäähdytystä, mikä johtaa materiaalin erityiseen rakenteeseen, joka tarkoittaa erityisten parannettujen ominaisuuksien saavuttamista.

Valmistuneiden ammatillinen toiminta-alue on: koneiden suunnittelu; painekäsittelyn teknologisten prosessien suunnittelu; kyky hallita metallin virtausta tietyn muodon osien saamiseksi, soveltamalla peräkkäin kuumennusta, muodonmuutosta, jäähdytystä; Robotiikka, järjestelmät ja hallintalaitteet.

Laitoksen opiskelijat suorittavat käytännön koulutuksen organisaatioiden perusteella: ZAO Metrovagonmash, MEZ OAO Venäjän rautatiet, OAO RSC Energia nimeltään OT: Korolev ", JSC" KBtochmash im. A. E. Nudelman ”, OJSC“ Tyazhpressmash ”, OJSC“ KamAZ-Metallurgy ”, OJSC“ OEMK ”, OJSC“ NPK “KBM”, FSUE “TsNIIHM”, VNIAA N. L. Dukhova, AVTOVAZ OJSC, TAGMET OJSC, VSMPO-AVISMA Corporation PJSC, Rostvertol OJSC, Avangard NPO CJSC, Moskovan laakeri OJSC, TechnoMash tutkimus- ja tuotantoyhdistysliiton liittovaltion yksikkö, OJSC NPO Energomash nimettiin Acad. V. P. Glushko ", JSC" SPC kaasuturbiini "Salyut", GKNPTs im. M.V. Khrunicheva, ZAO, NPO Tyazhpromarmatura, LLC niitä. A.I. Tselikova, NPP Zvezda, OJSC taonta- ja puristintuotanto, OJSC Vyksan metallurginen laitos, FSUE NIMI, OJSC Metallurgiatehdas Elektrostal, GNPP TEMP. Valmistuneiden osallistuessa luodaan tehokkaita puristimia ja niihin perustuvia automatisoituja leimauskomplekseja.

MT7-hitsaus- ja diagnostiikkatekniikat

Hitsaus- ja diagnostiikkatekniikan laitos , perustettu vuonna 1933, tarjoaa koulutusta erikoisaloille 15.05.01 “Teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu” erikoistuneille erikoisaloille: Hitsausrakenteiden valmistus”, “Hitsausrakenteiden diagnostiikka ja pidentäminen”, “Ohjaus ja laadunhallinta hitsausteollisuudessa .

Laitos on parhaillaan nopea kehitys: uusia hitsaustekniikoita ja -laitteita on kehitetty (mukaan lukien avaruushitsaukseen); neuroverkkomalleihin perustuvat automatisoidut järjestelmät; hitsausjännitysten ja -jännitysten teoria, joka on tekninen perusta hitsauksen käytölle tuotannossa. Lupaavat tutkimusalueet ovat avoimia: hitsattujen rakenteiden diagnosointi ja teknisten laitteiden ja rakenteiden jäljellä olevan eliniän arviointi.

Tutkinnon suorittaneiden ammatillinen toimiala: Teknisten prosessien kehittäminen hitsattujen rakenteiden ja tuotteiden valmistamiseksi eri tarkoituksiin; hitsattujen liitosten ja rakenteiden diagnosointi ja käyttöiän pidentäminen; hitsauksen tuotannon laitteiden ja teknologisten robottiyhdistelmien suunnittelu; automatisoitujen hitsauslaitosten suunnittelu ja käyttö; hitsauksen ohjauksen välineiden ja laitteiden suunnittelu ja käyttö. 5-6 kurssin opiskelijoille annetaan mahdollisuus vahvistaa pätevyytensä riippumattomassa sertifiointielimessä tuhoamattomina testausasiantuntijoina ja hitsausinsinööreinä, mikä lisää merkittävästi laitoksen valmistuneiden houkuttelevuutta työmarkkinoilla.

Tutkimustyön suunnat: hitsattujen rakenteiden hitsattavuus, luotettavuus ja resurssit; hitsausprosessien teknologian kehittäminen ja automatisointi; hitsattujen tuotteiden ultraäänidiagnostiikka.

Opiskelijoiden harjoitteluun osallistuvat organisaatiot (myöhempien työsuhteiden kanssa): OJSC NPP Salyut, CJSC ZEM RKK Energia jne. Opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa harjoittelupaikkoja Magdeburgin yliopistossa nimeltään Otto von Guericke.

MT10 Laitteet ja valssaustekniikka

Laite- ja valssaustekniikan laitos, perustettu vuonna 1949, tarjoaa koulutusta erikoistumisalueen 05.15.01 “Teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu asiantuntijoille erikoistumalla ”Valssausteollisuuden teknologisten kompleksien suunnitteluun” .

Laitos suorittaa tieteellistä tutkimusta, joka liittyy öljy- ja kaasuteollisuuden suurten halkaisijoiden hitsattujen putkien tuotantoon, parantaa putkivalssausyksiköiden suunnittelua halkaisijaltaan putkien valmistamiseksi, kehittää uutta monikerroksista materiaalia, jolla on erittäin hienorakeinen rakenne, ratkaista muodonmuutos- ja lämpöongelmat. Kaikki tutkimukset sisältävät äärellisten elementtien laskelmat nykyaikaisissa ohjelmistojärjestelmissä.

Harjoittelulaboratorio koostuu kompakteista valssaamoista ja apulaitteista, kuten lämmitysuuneista, saksista ja puhdistuslaitoksista.

Laitoksen opiskelijat suorittavat käytännön koulutuksen metallurgisen teollisuuden yrityksissä: Novolipetskin metallurginen tehdas, Lipetsk; NLMK, Kalugan kaupunki; Vyksan metallurginen tehdas, Vyksa, Tšeljabinskin putkivalssitehdas; NII: AO AKHK VNIIMETMASH, TsNICHermet heitä. Bardina; rullamuovauslaitteita valmistavat yritykset.

Valmistuneiden ammatillisen toiminnan laajuus: tieteellinen tutkimus seuraavilla aloilla: jatkuva teräksen valu, kuuma- ja kylmävalssaus, jauhemetallurgia, putkien ja telojen muovaus; uusien vuokrausprosessien ja -laitteiden kehittäminen; teknologisten prosessien tietokonesimulointi; organisatorinen ja johtamistoiminta, sekä uusien teknologioiden kehittämisen että investointihankkeiden toteuttamisen alalla.

Laitoksen tutkinnon suorittaneet johtavat suunnittelijat, teknologit, tutkimusorganisaatioiden osastojen päälliköt sekä metallurgisen ja konepajateollisuuden yritykset.

MT12 Lasertekniikka koneenrakennuksessa

Vuonna 1981 perustettu konetekniikan lasertekniikan osasto tarjoaa koulutusta erikoistumisalueen 15.05.01 "Teknisten koneiden ja kompleksien suunnittelu " asiantuntijoille erikoistumisalueella "Teollisuusteknologisten kompleksien suunnittelu erittäin keskittyneillä energiavirroilla" .

Laitoksen tärkeimmät tieteelliset toiminta-alueet: perinteinen lasertekniikka: leikkaus; hitsaus; pintakäsittely ja uudet ohjeet: lisäainetekniikat; stereolitografia, suoritetaan nestemäisen fotopolymeerin kerros kerrokselta hylkäyksellä lasersäteilyn vaikutuksesta.

Valmistuneiden ammatillinen toiminta liittyy lasertekniikkaan ja tekniikkaan. Opiskelijat opiskelevat ja kehittävät nykyaikaisia laserlaitteita kvantfysiikan ja tekniikan viimeisimmän kehityksen perusteella.

Sähkötekniikka on tieteen ja tekniikan ala, joka harjoittaa ilmiöiden tutkimista, teknologisten prosessien, laitteiden ja ohjausjärjestelmien tutkimusta ja kehittämistä elektronisten tyhjiölaitteiden, integroitujen piirien, piirilevyjen, radiokomponenttien ja muiden elektronisten tuotteiden tuotantoa varten. Sähköinen tekniikka on prosessi, jolla prosessoidaan materiaaleja korkeaenergisilla hiukkasvirroilla, kaasupurkausplasmalla ja säteilyllä, joten niitä kutsutaan usein myös elektronisiksi, ioni-, plasma- tai eliontekniikoiksi. Opiskelijat suorittavat käytännön koulutuksen seuraavien aiheiden perusteella: ”Moskovan laserteknologiakeskus”, UC “Ray”.

Tutkinnon suorittaneet työskentelevät johtavissa yrityksissä: Tiede- ja tuotantokeskus “Lasers and Equipment TM”, OKB “BULAT”, LLC NTO “IRE-Polyus”, MTÜ Mashinostroenie, LLC Moskovan laserteknologiakeskus, FSUE NPO im. S. A. Lavochkina. "

Jotta voit osallistua budjetti- / palkatun opintojakson kilpailuun, sinun on:

 • Fysiikan yhtenäinen valtion tentti (1. prioriteetti) ,
 • KÄYTTÖ matematiikassa (2. prioriteetti) ,
 • KÄYTTÖ venäjän kielellä (3. prioriteetti) ;

Luettelo kilpailuun osallistumista varten tarvittavista asiakirjoista

Hakijat 1. vuoden MSTU. NE Baumanille toimitetaan valintakomitealle seuraavat asiakirjat:

 • Rehtorille osoitetut hakemukset (täytetään yliopistossa) asiakirjojen hyväksymisestä, kilpailuun osallistumisesta (koulutukseen valitut koulutus- / erikoisalat ilmoitetaan hakemuksessa hakijan priorisointijärjestyksessä) ja suostumukseen ilmoittautumiseen kilpailun läpäisemisen yhteydessä ;
 • suostumus henkilötietojen käsittelyyn (täytetty yliopistossa);
 • esittää passi ja toimittaa myös jäljennös siitä (käännökset 2 ja 3 henkilötietoineen);
 • vakiintuneen koulutusasiakirjan alkuperäiskappale / tai jäljennös siitä (seuraaville hakijaryhmille alkuperäiskappale on heti välttämätön: kohdennetun maahantulon hakijat; erityisillä maahantulo-oikeuksilla ilman pääsykokeita erityiseen (10%) kiintiöön kuuluviin paikkoihin);
 • kopiot koulun olympialaisten voittajien tai palkinnonsaajien tutkintotodistuksista, jotka antavat erityisiä oikeuksia pääsyyn ilman pääsykokeita tai kilpailuun osallistumista korkeimman mahdollisen 100 pisteen pistemäärän kanssa olympialaisten profiilia vastaavasta aiheesta;
 • jäljennökset asiakirjoista, jotka vahvistavat hakijoiden oikeuksien mahdollisen läsnäolon: pääsyyn MSTU im. NE Bauman yksin; pääsy paikkoihin erityisen (10%) kiintiön rajoissa; ennaltaehkäisevä ilmoittautumisoikeus;
 • jäljennökset asiakirjoista, jotka vahvistavat, että hakijoilla on henkilökohtaisia saavutuksia, lisäpisteiden perusteella arvioituna;
 • kohdennetun pääsyn hakijoille - hakijan ja Venäjän federaation hallintoelimen, paikallishallinnon, laitoksen, yrityksen välinen sopimus kohdennetusta koulutuksesta;
 • 6 kuvaa 3x4 (vaaditaan - niille, jotka suorittavat itsenäisesti MSTU: n nimissä MSTU: n suorittamat kokeet);
 • (valinnaisesti) rekisteröity todistus / armeijan henkilöllisyystodistus (nuorille);
 • (mieluiten) SNILS - yksittäisen henkilökohtaisen tilin vakuutusnumero
 • muut asiakirjat, joiden esittäminen on hakijoiden edun mukaista.
Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Today BMSTU, a National Research University of Engineering and Technology, is one of the three leading universities in Russia and is ranked number one among Russian technical universities. According t ... Lue lisää

Today BMSTU, a National Research University of Engineering and Technology, is one of the three leading universities in Russia and is ranked number one among Russian technical universities. According to surveys among employers, BMSTU is one of the three institutions of higher education whose graduates are particularly in high demand in the labor market. Readers of the portal «Expert», when asked to name the institution they considered to be of most national pride, chose Bauman University. Näytä vähemmän