Euroopan poikamies kansainvälisissä Hotel & Tourism hallinta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Euroopan Bachelor in International Hotel & Tourism Management

&nbsp

&nbsp

Euroopan Bachelor on 3-vuotinen kaksikielisen ohjelman opiskelijoille. Tämän ohjelman avulla opiskelijat voivat pitää johtotehtäviin ja välittömästi toiminnassa.

Eurooppalainen Bachelor in Hotel & Tourism Management vastaa täydellisesti tarpeisiin matkailu-ja hotellialalla. Se vastaa L-taso LMD järjestelmään, ja on tunnustettu yritykset ympäri maailmaa ja vastaa tarpeita hotelli-ja matkailualalla.

&nbsp

Tavoitteet:

  • Hanki operatiiviseen asiantuntemukseensa
  • Tarjoa vahvan perustan integroida ammatti
  • Master sekä teoreettista ja käytännöllistä alan hotelli-ja matkailualalla

&nbsp

&nbsp

Opetusmenetelmät

&nbsp

Hospitality Business School tarkoittaa:

  • Tiukka työ
  • Jotta viestintä minded
  • Jotta täysin osallistuvat luokassa
  • Ryhmätyö
  • Yksilöllinen koulutus

&nbsp

&nbsp


Ryhmätyö


Tiimityö on olennainen osa CMH opetusmenetelmä. Heti alusta koulutuksen opiskelija kuuluu osioon ja joukkue Tässä osiossa.


Välillä kuusi-kahdeksan opiskelijaa valitaan edustamaan erilaisia ​​eurooppalaisia ​​ja kansainvälisiä kansallisuuksien ja koota joukkue. Ryhmätyö (ryhmä tutkimus) on tehokasta vain, jos opiskelija ylittää konflikteja, että heterogeeninen groupsmight luoda valmistelemaan niiden kurssien, raportteja ja keskusteluja. Suhde n koordinaattorit joka pitää yhteyttä jatkuvasti professorien valvoa opiskelijoita.

Oman työn

Opiskelijan on oltava valmis osoittamaan suuren osan heidän henkilökohtaista aikaa yksilön työtä, työselostus ja valmisteluun ryhmän keskusteluissa.Sarjat on jaettu osissa ja valvoo vakinaiseksi professoriksi ja kurssit toimitetaan joko ranskaksi tai Englanti. Yksilöllinen tutkimus erilaisista ongelmista Ranskassa, Euroopassa tai International Hotel Companies in Paris, yhdistettynä erilaisia ​​mielipiteitä, voi opiskelija saada ymmärtämystä ja kokonaisnäkemys ongelmia he saattavat kokoontua vuoden työharjoittelu ja Management koulutuksia.

&nbsp


JATKUVA suoritettu määräarvio PERFORMANCE


Opiskelijan on työskenneltävä tasaiseen tahtiin ja on saavutettava Vähimmäisvaatimukset saamiseksi Euroopan Bachelor. Olemme hyväksyneet luottoa käyttämän amerikkalaisten ja eurooppalaisten yliopistojen valmistautuu EU kandidaatin ja MBA-luokitusjärjestelmä. Luotto on mitta opiskeluajasta käytetään arvioimaan työmäärää kurssin. Tämä sisältää sekä säännöllinen osallistuminen ja henkilökohtainen opintosuunnitelma (suunnattu lukemat, ryhmätyö, tentti valmistelu, tutkimus jne.)


Yleensä opiskelija viettää 1-tunnin luokan aika 2 tunnin henkilökohtaisen opintosuunnitelman (Yleisesti suosittelemme tunnin ulkona luokan opinto tunnin välein luokan aikaa).


Muistakaa, että henkilökohtainen opintosuunnitelma on yhtä tärkeää kuin luokan opinto! koko lukukauden, opiskelijoiden edistymistä mitataan säännöllisesti arviointeja. Arvosanat saadaan nämä tentit on otettava lukuun aikana loppuarvioinnissa. Huono tulokset näin tunnistaa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Yli 35 vuotta, meidän tehtävämme on ollut tarpeisiin kansainvälisille markkinoille alan johtaja ja johdon koulutusohjelmia Hospitality Management, matkailu, Luxury Brands ja kansainväliset asiat. Ryh ... Lue lisää

Yli 35 vuotta, meidän tehtävämme on ollut tarpeisiin kansainvälisille markkinoille alan johtaja ja johdon koulutusohjelmia Hospitality Management, matkailu, Luxury Brands ja kansainväliset asiat. Ryhmämme kehittää vaihdon ja laajentaa kansainvälistä läsnäoloa Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa, Kiinassa ja Itä-Euroopan yhteistyössä yritysten ja yritysten yliopistoille. Vahvuuksiamme: Innovatiivinen ja reagoiva opettamiseen joissa yhdistetään uusimpia menetelmiä kansainvälisestä johtamisesta ja perinteitä huippuosaamisen Hospitality Business and Luxury Brands. Suora osallistuminen alan kursseilla ja johdon koulutukset tuo opiskelijat nopeasti omaksua teoreettiset tiedot ja teknisten käytännön taitoja tarjoamia kursseja, ja siten täysin toimintakykyinen opintojen loppuvaiheen. Korkean tason tiedekunta, joka koostuu professoreiden, korkean sijoittui amerikkalaisten ja eurooppalaisten yliopistojen kansainvälistä asiantuntijaa ja ammattilaista. Ammatillinen ja valmennuksessa valmentaja. Valmennus auttaa osallistujia asettamaan urasuunnitelmia ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Monikulttuurisessa ympäristössä opiskelijoiden kanssa yli 41 kansallisuutta. Näin meidän osallistujien vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, ei ainoastaan ​​koko kielen lisäksi myös kulttuuriin ja ajattelutapaan. Työ-pohjainen ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden aloittaa osa-aika ammattimaisen toiminnan osallistujille alkaen toisena vuonna kokopäiväistä yksi MBA-opiskelijoille. Kaksikielistä ohjelmaa (Ranska / Englanti) mahdollistaa todellisen kaksikielisyys. Eurooppalainen ja kansainvälinen tunnustus astetta.Kurssit ovat akkreditoituja ECBE - Eurooppa-neuvoston Business Education - ja ACBSP - Association of Collegiate kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat, joka antaa heille eurooppalainen ja kansainvälinen tunnustus. Kiitos niille akkreditoinnit, meidän opiskelijoilla on mahdollisuus viettää lukukauden ulkomailla yksi 750 kumppanin yliopistojen verkoston ACBSP-ECBE-ECMU ja vahvistaa kaksoistutkintoon. Näytä vähemmän