Fysiikan kandidaatin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Fysiikan laitos tarjoaa rikkaan ja kattavan opinto-ohjelman, joka johtaa B.Sc. fysiikan tutkinto. B.Sc. Fysiikan opiskelijoilla on mahdollisuus valita kahdesta erillisestä kappaleesta, nimittäin yleinen fysiikka ja avaruustiede, suoritettuaan pakolliset fysiikan kurssit. Yleinen fysiikka -raita tarjotaan vakiona fysiikan kappaleena, ja avaruustieteiden kappale keskittyy erityisesti avaruuteen liittyviin fysiikan teemoihin. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa ja valmistaa fysiikan asiantuntijoita vastaamaan työvoimatarpeita keskeisillä kansallisesti kiinnostavilla alueilla. Ohjelma tarjoaa hyvin suunnitellun ja päivitetyn fysiikan opetussuunnitelman, joka antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden osallistua tehokkaasti työpaikallaan tai jatkaa jatko-opintojaan ja suorittaa tutkimusta. Fysiikan opiskelijoiden on osallistuttava matematiikan, luonnontieteiden, yleisen koulutuksen ja tietotekniikan lisäkursseille tietämyksen, taustan ja taitojen kehittämiseksi edelleen.

133022_flash-tesla-coil-experiment-faradayscher-cage-68173.jpeg

Ohjelman tavoitteet

  • Vakiinnuttaa itsensä tehokkaiksi ammattilaisiksi ja asiantuntijoiksi ryhmätyön, viestinnän, ongelmanratkaisun, luovuuden ja ammattietiikan suhteen.
  • Jatkaa ammatillista kehitystään hankkimalla syventäviä tutkintoja ja kehittämällä elinikäisen oppimisen taitoja ja kykyjä.
  • Keskittyä ja soveltaa asiantuntemustaan tärkeissä yhteiskunnallisissa kysymyksissä, kuten kestävyys ja ympäristönsuojelu, työterveys ja -turvallisuus, luonnonvarojen hallinta sekä koulutus ja liikkeenjohdon konsultointi ja johtaminen.

Oppimistavoitteet

Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:

  • Tunnistaa, muotoilla ja ratkaista tieteelliset ongelmat soveltamalla fysiikan ja matematiikan tietoja.
  • Kehittää ja suorittaa kokeita, analysoida ja tulkita tietoja päätelmien tekemiseksi
  • Suunnittele järjestelmä, komponentti tai prosessi vastaamaan laskennallisen ja kokeellisen fysiikan toivottuja vaatimuksia.
  • Kommunikoi tehokkaasti kirjallisessa ja suullisessa muodossa monenlaisten yleisöjen kanssa.
  • Tunnista ammatilliset ja eettiset vastuut sekä fysiikkaratkaisujen vaikutukset maailmanlaajuisiin energia- ja ympäristöongelmiin.
  • Työskentele tehokkaasti ryhmissä saavuttaaksesi yhteiset tavoitteet, suunnitellessasi tehtäviä, noudattaakseen määräaikoja ja analysoidaksesi riskiä ja epävarmuutta.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lue lisää

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Näytä vähemmän