Fysiikan kandidaatti Wells

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Fysiikka on sekä tiukkaa että kiehtovaa, koska se käsittelee olennaisia ​​kysymyksiä luonnosta ja ideoista, jotka koostuvat aineesta, voimasta, energiasta ja liikkeestä. Fysiikan opiskelijat nauttivat haasteista ja eduista ongelman ratkaisemiseksi ja nauttivat oppimisesta luonnoksen toimimisesta, tutkivat galaksien rakenteita mahdollisimman suuressa mittakaavassa kvanttimekaniikkaan mikroskooppisella tasolla. Wells fysiikan pääaine etenee pitkälle kehitetyillä kursseilla (kuten Elektroniikan periaatteet, teoreettinen mekaniikka ja kvanttimekaniikka ja suhteellisuus), jotta heidän tietämyksensä saadaan ajan tasalla fyysikkojen ajattelussa 2000-luvulla.

Wells tiedekunnan jäsenet ilmoittavat henkilökohtaisesti opiskelijoille ja kannustavat heitä täydentämään oppimistaan ​​käytännön aktiviteeteilla luokkahuoneen sisällä ja sen ulkopuolella, kuten laboratoriotöiden ja harjoittelujaksojen avulla.

Monialainen kurssi valmistelee opiskelijoita siirtymään fysiikan tutkijakouluun tai muuhun kenttään, kuten lääketieteeseen tai lakiin. Lisäksi fysiikan tutkinto avasi uraa ilmailu- ja avaruusalalla, maataloudessa, tietokoneohjelmissa, biolääketieteessä, ydinvoima-, ympäristö-, arkkitehtonisessa, siviili-, teollisuus- ja konepajateollisuudessa.

Wells fysiikan pääaineet eivät vain suorittaneet luonnontieteiden perusoikeuksia, vaan he lähtevät hyvin monipuolisella koulutuksella vapaiden taiteiden alalla ja arvokkailla ongelmanratkaisuilla, älyllisillä ja johtamistaidoilla, joita tarvitaan ymmärtämään ja luomaan ratkaisuja ongelmiin ja tiedon välittämiseen muille - taitoja, jotka ovat välttämättömiä menestymiselle missä tahansa urassa, ei vain ensimmäisestä työpaikasta kollegion ulkopuolella.

Mitä opiskelijat opiskelevat

Fysiikan jatkokurssit, kuten alla luetellut, antavat opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä yksilöllisiin intresseihin. Lisäksi tarjolla on itsenäisiä opintojaksoja ja erityiskursseja. Tässä on joitain fysiikan kursseja:

  • Elektroniikan periaatteet: johdantokurssi analogiseen ja digitaaliseen elektroniikkaan.
  • Teoreettinen mekaniikka: Opiskelija tarkastelee aiheita, kuten hiukkasjärjestelmät, orbits, phase portraits ja kaaos.
  • Moderni fysiikka: Sisältää aiheita kuten Schrodingerin yhtälö, Heisenbergin matriisimekaniikka; klassinen ja kvantti tilastollinen mekaniikka.
  • Kokeellinen fysiikka: Kehittynyt laboratoriotyöskentely fysiikan alalla kehittää ymmärrystä teoreettisista ja käytännöllisistä näkökohdista.

Kaikki opiskelijat tuottavat vanhemman projektin, joka kiteyttää kollegion kokemuksen ja tarjoaa erinomaista koulutusta jatkotutkintoihin. Se tarjoaa myös opiskelijoille ainutlaatuisen kokemuksen loppuun syvällisen analyysin tärkeistä aiheista heille. Fysiikan opiskeluun osallistuneet viimeaikaiset projektit:

  • "Kaksisuuntainen sironta pois huippupeltipotentiaalista"
  • "Maglev-junat: analysointi kehittyvältä maakuljetukselta Yhdysvalloissa"
  • "Fysiikan opettaminen museoineen"
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on ex ... Lue lisää

The exploration of ideas from multiple perspectives. Connection with a close community of professors and friends. Seminar-like classes that allow for deep discussion and scholarship. An emphasis on experiential learning, collaboration and real-world Näytä vähemmän