Gastronomian tutkinto
Universidad Francisco de Vitoria
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Madrid, Espanja
Kieli (kielet
Espanja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 10 500
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Se on yksi laki- ja kauppatieteiden tiedekunnan ammatillisimmista tutkinnoista. Tämä tutkinto tarjoaa monialaista koulutusta, jossa syvennetään johtamistaitoja, kuten kirjanpito-, talous- tai taloustiede ja toisaalta Haute Cuisine -alalla, joka perustuu leivonnaisten, perinteisen ranskalaisen keittiön ja espanjalaisen keittiön tutkimukseen.
Tämän tutkinnon kilpailuetu on siinä, että gastronomista koulutusta opettaa Le Cordon Bleu -koulu, tunnustettu kansainvälinen koulu, joka toimii 34 maassa yli 120 vuoden historialla ja jonka ainoa pääkonttori Espanjassa sijaitsee kampus. Gastronomia + ADE eroaa yksinkertaisesta tutkinnosta monella tapaa: toisaalta se on yksi opintovuosi lisää (5 vuotta), se on hieman kalliimpi (koska siinä on enemmän opintopisteitä) ja ennen kaikkea akateemisessa koulutuksessa . Kaikkea ADE:tä opiskellessa yksinkertaiseen rahoitukseen, laskentatoimeen ja taloustieteeseen lisätään markkinointi, HR ja lainsäädäntö.
Lisäksi 100 % entisistä opiskelijoistamme työskentelee