Liity jännittävään ja dynaamiseen sektoriin

USQ: n tietotekniikan kandidaatin tutkinto on uraohjaava tutkinto, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja ja tietämystä, jota tarvitset työskennellessäsi tieto- ja viestintätekniikan alalla - alan, joka on 4,6 prosenttia Australian bruttokansantuotteesta. Aloitat erikoistumisesi ensimmäisenä vuotena ja sinulla on lukuisia mahdollisuuksia oppimisen tekemiseen käytännönläheisellä oppimiskokemuksella tai projektilla. Sinulla on myös mahdollisuus valita toinen päämies useista liiketoiminta-, kauppa- ja tiedekursseista muokata haluamaasi uran ja vahvistaa asemaa.

Miksi tietotekniikan hallinta?

Tietotekniikan käyttö yrityksen menestymiseen vaihtelee sähköisestä kaupankäynnistä, tietokannan suunnittelusta ja toteutuksesta, tietoturvasta, verkonhallinnasta, palvelujohtamisesta ja yritystukijärjestelmistä.

Australian ICT-sektori keskittyy ensisijaisesti tietokone- ja tietoliikennepalveluiden sekä laitteistomyynnin ja -palvelun tarjoamiseen. Tämän erikoistumisen korostaminen antaa sinulle osaamisen ja tietämyksen liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi tietotekniikan avulla. Sinulla on henkilö, joka johtaa projekteja, hallinnoi henkilöstöä ja käyttää IT-tietämystään liiketoiminnan onnistumisen parantamiseksi.

Opiskelunne avulla opit taitoja ja tietoja, joiden avulla voit hakea alan sertifiointia, kuten ITIL (ISO 20000), Oracle ja SAP.

Professional akkreditointi

Tietotekniikan kandidaatti on akkreditoitu ammattimaisella tasolla Australian Computer Society (ACS) -organisaatiolla ja Seoul-sopimuksen kautta tunnustettu muissa maissa.

Urakehitys

Alalla on tällä hetkellä pulaa pätevistä australialaisista tieto- ja viestintätekniikan tutkinnon suorittaneista, erityisesti yritysanalyytikoiden ja projektipäälliköiden alalta. Valmistuttuna olet valmis etsimään uranäkymiä liiketoiminnan analyytikoiksi, järjestelmäanalyytikoiksi, tietohallintarjoajiksi, liiketoimintaprosessien / datamodellerin, yrityksen resurssien suunnittelun (ERP) analyytikoille, tietokoneen kouluttajille / tukijoille, tietohallintopäälliköille, IT-myynti- ja markkinointitieteilijöille , muutospäällikkö, tietokoneohjelmoija, liiketoimintaprosessin insinööri, IT-projektipäällikkö, konsultti, liiketoiminnan jatkuvuuden asiantuntija (BCM) tai IT-tietoturva-asiantuntija.

Jotkut suurimmista tietotekniikan alan tutkinnon suorittaneista Australiassa ovat kansainvälisiä IT-toimittajia, kuten Microsoft ja IBM sekä tieto- ja viestintätekniikan loppukäyttäjät, kuten pankit ja viranomaiset.

Ohjelmarakenne

Tutkittavat kurssit

  • Peruskursseja (8 yksikköä)
  • plus 1 x pääosa (8 yksikköä)
  • plus toinen suuri
  • tai 2 x 4-yksikön alaikäisiä
  • tai 1 x 4-hengen alaikäinen ja 4 x hyväksytty kurssi (8 yksikköä)

Kuinka paljon se maksaa?

Ensimmäiseen opintojaksoon (8 yksikköä) arvioidut vuosikustannukset ovat seuraavat:

Opintotila / kustannus

  • Kansainyhteisön tuki: AUD 9352
  • Kotimaan täysi maksu maksaa: 20000 AUD

Laina, jonka avulla maksat maksuista

Et välttämättä tarvitse maksaa kurssisi (aihe) palkkioita etukäteen. HECS-HELP ja FEE-HELP sallivat sinun lykätä maksuja, kunnes tulosi saavuttavat tietyn tason.

Voit myös saada taloudellista tukea Centrelinkiltä.

Apurahat ja taloudellinen tuki

Sinulla voi olla mahdollisuus hakea apurahoja, joiden avulla voit opiskella opintojasi.

Sisäänpääsyvaatimukset

  • Aiheedellytys: Englanti (4, SA) tai vastaava

Englannin kielivaatimukset

Sinun on täytettävä sovellettavat englannin kielivaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6.0 tai vastaavan.

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, voit hakea yliopiston hyväksymän englanninkielisen ohjelman opiskelua.

Pathways

Useita muita Pathways on myös saatavilla, jos et ole aiemmin opiskellut tai ette ole täyttäneet kiinnostuksen kohteena olevalle ohjelmalle asetettuja vaatimuksia.

* Lisätiedot

Mukautettu valintaprosentti on seurausta yhdistämällä ylimääräisiä rivejä sisäänpääsyn erityisten tulojärjestelmien kautta.

Erityisten tulojärjestelmien vastaanottaminen voi auttaa valitsemaan haluamaasi ohjelmaan lisäämällä valintasi mukaan lisäjoukkoja tietyissä olosuhteissa.

Miten hakea

Sulkemispäivät

Suoraan USQ:

  • Semester 3, 2018 - hakemukset suljetaan maanantaina 5. marraskuuta, ja lukukausi 3 alkaa maanantaina 19. marraskuuta 2018.
  • Lukukausi 1, 2019 - hakemukset suljetaan maanantaina 18. helmikuuta, lukukauden 1 kanssa, joka alkaa maanantaina 25. helmikuuta 2019.
  • Lukukausi 2, 2019 - hakemukset suljetaan maanantaina 1. heinäkuuta ja lukukauden 2 kanssa, joka alkaa maanantaina 15. heinäkuuta 2019.

Jos haet QTAC: n kautta, sinun on tarkistettava QTAC: n sulkemispäivät.

Luotto edelliseen opiskeluun tai työkokemukseen

Saatat olla oikeutettu luottoon, jos olet aiemmin opiskellut tai sinulla on asianmukainen työkokemus. Tämä auttaa vähentämään opintojen suorittamiseen tarvittavien kurssien määrää ohjelman lopettamiseksi.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 34 muuta ohjelmaa kohteelta University of Southern Queensland (USQ) »

Tämä kurssi on Online, Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
3 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
20,000 AUD
Kotimaan täysi maksu maksaa
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä