Informaatiotieteiden kandidaatti

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Luo työkalut, jotka muuttavat maailmaa huomenna

Tietojenkäsittelytiede ulottuu suurimmaksi osaksi jokapäiväistä elämäämme, ja tämä kasvaa vain, kun maailma muuttuu entistä enemmän. Ole osa maailman nopeimmin kasvavaa teollisuutta ja valitse jännittävä, innovatiivinen uranratkaisu reaalimaailman ongelmista tekniikan kanssa.

Millainen se on?

Massey University voit seurata kiinnostusta tietojenkäsittelyyn ystävällisessä ja joustavassa oppimisympäristössä.

Liity trailblazersiin

Massey on Uuden-Seelannin johtava tietoteknisen koulutuksen johtaja ja se on ainoa yliopisto Uuden-Seelannin alueella, joka tarjoaa sekä tietojärjestelmiä että tietotekniikan suuria yrityksiä perustutkinto-ohjelmassa.

Olemme myös yksi niistä harvoista, joissa tietojenkäsittelytieteen tutkinto kattaa kaikki tietojenkäsittelytieteen, tietotekniikan ja ohjelmistotekniikan kaikki tieteenalat. Nämä suuret yhtiöt eivät ole erillisiä, ja voit valita, että näillä kolmella alueella on enemmän tai vähemmän osa tutkimusta, riippuen kiinnostuksen kohteista tai uran tavoitteista.

Toimialan hyväksymä

Tietojenkäsittelytieteen kandidaatti on yksi ensimmäisistä tietojenkäsittelyn tutkinnoista Uudessa-Seelannissa, jonka IT-teollisuus on hyväksynyt. Massey University suuret yhtiöt ovat kaikki IT-ammattilaisten instituutin, IT-alan ammattilaisten ammatillisen elimen hyväksymiä.

Tartu kansainväliseen uraan

Massey BInfSc on tietotekniikan ammattilaisten instituutin hyväksymä ja osa Soulin sopimusta. Se on ensiluokkainen, kansainvälisesti tunnustettu pätevyys, jonka avulla voit ottaa urasi ympäri maailmaa.

Ryhdy ongelmanratkaisijaksi

Massey BInfSc on ainoa tutkinto Uudessa-Seelannissa, jossa on kaikki viisi suurinta toimijaa yhdessä ohjelmassa, mikä antaa sinulle keskeiset tekniset tiedot koko tietotekniikan taajuudella. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus opiskella kaikilla suurilla yrityksillä oppiaksesi, miten sovellus on kehitetty suunnittelusta aina lopputuotteeseen saakka. Näin varmistat, että olet valmistunut luovaksi, mukautuvaksi ja arvokkaaksi työntekijäksi.

Opit laajan valikoiman taitoja liiketoiminnan johtamisesta ohjelmistojen ja laitteiden kehittämiseen. Niinpä tulet esiin Massey-opinnoistasi, jossa ymmärrätte hyvin koko toimialan sekä erikoisosaamisen, josta sinun tulee tulla erinomaiseksi ICT-ammattilaiseksi.

Valitse myöhemmin merkittävä

Saatat ajatella opiskelua tällä alalla, mutta et ole varma, mitä valita. Massey-yhtiössä voit joustavasti vaihtaa suuria juuri ensimmäisen vuoden loppuun asti. Joten voit suorittaa ensimmäisen opiskeluvuoden, ja kun olet kokenut eri aiheet, tee mielesi sen jälkeen.

Kysyntä

Absolute IT: n raportti osoitti, että IT-työnantajat etsivät yhä enemmän henkilöstöä. Pelkästään Aucklandissa 75% IT-työnantajista aikoo rekrytoida lisähenkilöstöä ja urakoitsijoita vuonna 2016. Suurin osa palkkaamisesta tapahtuu lisääntyneen kysynnän ja uusien hankkeiden takia. ”

Tutkimus osoitti, että kysynnän suuret alueet ovat nyt ohjelmistokehitys, liiketoiminta-analyysi, projektinhallinta ja data / tietokanta. Nämä ovat informaatiotieteen keskeisiä alueita, joita voit tutkia Massey-tietojenkäsittelytieteen kandidaatin kautta.

Maailman johtava

Massey University ohjelma on maailman 300 huipputieteen ja tietojärjestelmän ohjelmassa Quacquarelli Symondsin (QS) listalla.

Henkilökohtainen lähestymistapa

Kun opiskelet Massey-yliopiston tietojenkäsittelytieteen kandidaattia, voit liittyä pieniin luokkiin, joissa vuorovaikutus luennoitsijan kanssa on tavallista. Voit esittää kysymyksiä luennoitsijoilta ja saada tukea ja neuvoja.

Laajemmat vaihtoehdot, kun opiskelet

Massey BInfSc -palvelun avulla voit valita alaikäisen missä tahansa yliopistossa - niin muokkaa tutkintoasi ja erota joukosta ainutlaatuiset alaikäiset, kuten kansanterveys, maantieteet, puolustusopinnot tai yrittäjyys ja pienyritykset.

Voit aloittaa kolmivuotisen tutkinnon vuoden alussa tai lukukaudella 2 (heinäkuun alussa). Tai jos haluat tehdä tutkinnon tiivistetyllä ajanjaksolla, voit suorittaa ylimääräisiä kursseja kesäkoulumme aikana (marraskuu-helmikuu), jolloin voit suorittaa tutkinnon lyhyemmässä ajassa. Kun olet suorittanut tutkinnon, voit siirtyä kehittyneeseen tutkimukseen BInfSc (Honors) -lehdessä tai jatko-opinnoissa tietojenkäsittelytieteissä tai tietojenkäsittelytieteen maisterissa.

BInfSc tai BSc?

Informaatiotieteiden kandidaatin tutkinto sisältää useita aiheita, kuten tietojenkäsittelytieteen, ohjelmistotekniikan ja tietotekniikan. Se on täydellinen tutkinto, jos haluat jatkaa uraa tietotekniikan ammattilaisena. Tietojenkäsittelytiede (Computer Science) mahdollistaa tietojenkäsittelytieteen yhdistämisen muihin tieteenaloihin, kuten matematiikkaan, tilastoihin ja fysiikkaan.

Merkit tai merkinnät

 • Informaatiotieteiden kandidaatti (tietojenkäsittelytiede)
 • Informaatiotieteiden kandidaatti (tietojenkäsittely)
 • Informaatiotieteiden kandidaatti (tietojärjestelmät)
 • Informaatiotieteiden kandidaatti (tietotekniikka)
 • Informaatiotieteiden kandidaatti (ohjelmistotekniikka)

Tärkeimmät asiat

 • Saatavilla Aucklandissa
 • Saatavana Manawatussa
 • Saatavana etäopetuksen kautta
 • 3-vuotinen ohjelma
 • Saatavana kansainvälisille opiskelijoille, jotka opiskelevat NZ: ssa tai etäopiskelun kautta

Hyvä istuvuus, jos:

 • Onko sinulla matemaattisia ominaisuuksia (suositellaan NCEA-tasoa 2)
 • Ajattele loogisesti ja analyyttisesti
 • Kiinnostavat ohjelmistosovellusten kehittämistä
 • Ovat tyytyväisiä sääntöihin ja rakenteisiin

Työpaikat

Tietojenkäsittelytaidon omaavien ihmisten kysyntä on valtava.

Masseyn tietojenkäsittelytieteen kandidaatti jatkoi työtään viime aikoina laman aikana, kun muilla aloilla valmistuneet päättivät.

Nykyään tietotekniikan (ICT) työllistymismahdollisuuksia on enemmän kuin mikään muu Uuden-Seelannin ala. Sama pätee usein myös kansainvälisesti.

Älä ota sitä meiltä - katso SEEKin verkkosivuilta - noin 2000 ICT-työpaikkaa Uudessa-Seelannissa mainostetaan milloin tahansa tällä sivustolla.

Sisäänpääsyvaatimukset

Ilmoittautumiseen Bachelor of Information Sciences -ohjelmaan sinun on voitava osallistua perustutkintoon joko stipendien ja apurahojen tutkintojen, NCEA Level 3: n, New Zealandin yliopiston sisäänkäynnin, yhtäläisen aseman, harkinnanvaraisen sisäänpääsyn tai aikuisten pääsyn kautta.

Opiskelijoille, joilla on erinomaiset saavutukset NCEA: ssa ja aikaisempi ohjelmointikokemus kurssien onnistuneesta suorittamisesta ja osallistumisesta kilpailuihin, kuten STAR, NCSS tai ACM SPPC, harkitaan suoraa pääsyä toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen kursseille ja ne voivat osallistua ohjelmistokehitykseen projekteja.

Kuinka paljon se maksaa?

Emme voi kertoa tarkkoja kustannuksia, ennen kuin olet valinnut kursseja, koska vuosittain maksamasi lukukausimaksu vaihtelee valitsemiesi kurssien mukaan. Lisäksi on pakollisia lukukausimaksuja, jotka sinun on maksettava lukukausimaksun lisäksi. Joillakin kursseilla voi olla muita maksuja esimerkiksi oppimisresursseista, ohjelmistoista, matkoista ja yhteystyöpajoista.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge ... Lue lisää

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge discoveries make Massey New Zealand’s defining university. Näytä vähemmän
Auckland , Palmerston North , kumisaapas + 2 Lisää Vähemmän