Insinööri tieto- tieteen ja teknologian alalla viestintäverkkojen ja turvallisuus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Insinööri Information tiede ja teknologia alalla tiedonannon Verkot ja turvallisuus

Käyttöönotto

Viestintäverkot on jännittävä alue, joka kehittyy hyvin nopeasti ja saada paljon huomiota tutkijoiden ja akateemisen yhteisön. Kuitenkin, mikä on tärkeämpää on se, että yksityiset yritykset ja yksityiset / julkiset laitokset antavat valtava merkitys omaan tietokoneeseensa verkkoinfrastruktuurin, johtuu siitä syystä, että tänään mitään voida tehdä ilman tietoliikenteen. Näin ollen kaikki viestintä verkossa pitäisi olla turvallisuuden mekanismeja, jotka takaavat suojan tietomurtoja, tietojen menetys, tietojen vuoto ja kaikenlaista tunkeutumisen, jonka tavoitteena on raivata väärentämisestä luottamuksellista ja tekijänoikeuksin suojattua materiaalia. Jos olet kiinnostunut alalla tietoverkkojen tietoverkkoturvallisuustyöryhmän, langaton teknologia, tai salausta, valitse tiedekunta viestintäverkkojen ja turvallisuus.

Ohjelma ääriviivat ja oppimistulokset

Ydin kurssit Tämän tiedekunnan pyritään tarjoamaan tietoja ja taitoja perus tietojenkäsittelytieteen ja perus verkottumista. Näitä seuraa kursseja, jotka keskittyvät enemmän verkottumismekanismien ja aloilla, kuten langattoman viestinnän, verkko-ohjelmointiin, turvallisuus, testausta jne Hands-on lab tehtävät ja sovellukset ovat tärkeä osa näistä kursseista. Lisäksi olemme myös kannustaa ja auttaa opiskelijoita saamaan käytännön kokemusta yritysten jotta ne saavat käytännön kokemusta tosielämän tilanteita ja ongelmia viestintäverkkojen, turvallisuuskysymykset jne

Tiedekunta Viestinnän Verkot ja turvallisuus opettaa sinulle kaiken tietoverkkojen, järjestäytyminen ja toiminta, sekä menetelmiä tiedonsiirron turvallisuus. Ottaen huomioon, että jokainen tietokone järjestelmä vaatii jatkuvaa huoltoa ja kasvot eri turvallisuus ongelmia, haastetaan ratkaista niitä taitoja, joita saat tällä tiedekunnassa.

Uranäkymät

Tiedekunta Viestinnän Verkot ja turvallisuus tavoitteena on tuottaa korkeasti koulutettuja, ammattitaitoisia ja valmistaa ammattilaisia, jotka pystyvät selviytymään kaikki paikalliset tai kansainvälisessä ympäristössä, on se yksityinen yritys, laitos tai tiedemaailman.

Vuoteen Valmistuttuaan tämän tiedekunnan, voit saada tutkinto alalla Computer Verkot ja turvallisuus mukaan valitsemasi pituuden tutkimuksia. Saatuaan tiedon ja tutkinnon voit haasteeseen suunnitteluun, perustamiseen ja ylläpitoon tietoverkkoja yrityksissä tai pankkitoiminnan järjestelmät; voit työskennellä turvallisuusviranomaisten tai kehittää omia verkon turvallisuus menetelmiä. Advanced IT työpaikoista tai edelleen syventävät opinnot odottavat sinua valmistumisen jälkeen.

Täällä voit nähdä listan kaikkein preeminent työnkuvat: Cloud Application Developer, Java Developer, NET Developer, turvallisuus analyytikko, Ethical Hacker, tietoturvapäällikölle, Network Engineer, Network Tekninen analyytikko, verkkoinfrastruktuurin analyytikko, Systems Administrator, verkko ja IT Systems Manager, Computer Software Engineer, Database Developer, Games ohjelmoija.

Markkinoilla ei tarvitse taitojasi. Älä missaa mahdollisuutta.

Tarjotaan Koulutusohjelmat

University of Information Science and Technology "St. Paul apostoli "tarjoaa seuraavan tyyppisiä koulutusohjelmien.

Päätyttyä 3 vuotta opintojen, vähintään 180 op, opiskelijat saavat verran Insinööri Information tiede ja teknologia alalla tiedonannon Verkot ja turvallisuus. Päätyttyä 4 vuotta opintojen, vähintään 240 op, opiskelijat saavat verran Bachelor of Science Information tiede ja teknologia alalla tiedonannon Verkot ja turvallisuus.

Pyydä LISÄTIETOJA apurahoja ulkomaisille opiskelijoille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that ... Lue lisää

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that attend UIST leave it feeling like they have a new family. Näytä vähemmän